Visa kurser.se som: Mobil

Målarkursen "Drömbilder - måla dina livsdrömmar"

Skrivsprånget
Kursinformation
Stockholm
1 dag
Sista anmälan: 2020-03-20
950 SEK

Info om Målarkursen "Drömbilder - måla dina livsdrömmar"

Ge dina livsdrömmar utrymme – en dag med fritt skapande och medveten närvaro i Slipvillan, ett själfullt kulturhus på Långholmen

Hur ser ditt drömliv ut och hur kan din målning hjälpa dig att förverkliga den? Vad vill du ska växa i ditt liv? Vad vill du släppa taget om? Under en heldag kommer du få låta  nyfikenheten och det egna skapandet visa riktningen. Din målning kan ge dig nya perspektiv och överblick. Oväntade insikter och öppningar som du inte hade kunnat föreställa dig.

Under denna dag kommer du få utforska dina drömmar med hjälp av fritt skapande, främst måleri. Du behöver inte ha några förkunskaper i måleri. Med enkla metoder låter du färger och former leda dig vidare in i skapandets glädje och magi. Vi grundar oss med meditation och övningar i medveten närvaro.

Eva Dahlberg är kursledare. Hon är kulturpedagog och uttryckande konstterapeut med grundläggande kompetens i psykoterapi.

"Tack för en fantastisk dag! Härligt att utforska nya kreativa sätt att uttrycka sig på som är ovant för mig. Skönt, avslappnande och tillåtande. Precis vad jag behövde! Tack!"

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Tid och plats

Tid: Söndag 29 mars kl 10 – 16:00

Anmälan

Anmäl dig senast 20 mars. Anmälan är bindande

Kostnader

Pris: 950 kr (målarmaterial ingår; linneduk, akrylfärger) samt the & kaffe.

Video

Har du skrivlängtan? Kom igång med Skrivsprånget!

Skrivsprånget

Skrivglädje och Personlig utveckling! Vi har en helhetssyn på skrivandet och metoder för att förhålla sig till prestationskraven. I möten med andra utvecklas kreativiteten och självkänslan. Med kreativiteten som kraftfull motor hittar du möjliga vägar för din utveckling. Kom loss...


Läs mer och visa alla kurser med Skrivsprånget

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Målarkursen "Drömbilder - måla dina livsdrömmar".

Kontaktuppgifter till Skrivsprånget

Skrivsprånget

Ingång vid gaveln
Russinvägen 74
12359 Farsta

Mobil 0739 24 64 71 och 0762 21 54 05
www.skrivspranget.se Gå till kursens hemsida

Recensioner för kursen

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 6 recensioner.

Karin Hellmalm
(5)
Jag lämnade Drömbilder helt förundrad. Genom att använda kroppen. Genom att välja färg och forma den med pensel. Genom reflektioner med de andra deltagarna. Genom allt detta lärde jag mig lite mer om mig själv. Och den där härliga känslan att jag också bidragit till att någon annan i gruppen kommit vidare i sin livsresa. Fint
Lena Svensson
(5)
Lugn, inspirerande skapardag i fina och mysiga Slipvillan. Roliga och lustfyllda målarövningar, där jag hade önskat mer tid! Roligt att få övriga deltagares tankar om min bild och att få reflektera över deras. Allt var härligt och givande, det enda jag skulle ha velat ha annorlunda är den ganska långa meditationsdelen ... 😊👍 kommer gärna igen!
Ragnvi Britasdotter
(4)
Jag fick bekräftelse på min process just nu Det är alltid upplyftande .
Recensioner
Kursrecensioner
(4,6)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 44 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser