Visa kurser.se som: Mobil

Målarkursen "Drömbilder - måla dina livsdrömmar"

Skrivsprånget
Kursinformation
Stockholm
1 dag
2019-10-27 10:00
Sista anmälan: 2019-10-18
950 - 995 SEK

Info om Målarkursen "Drömbilder - måla dina livsdrömmar"

Ge dina livsdrömmar utrymme – en dag med fritt skapande och medveten närvaro i ett själfullt kulturhus på Långholmen

Hur ser ditt drömliv ut och hur kan din målning hjälpa dig att förverkliga den? Vad vill du ska växa i ditt liv? Vad vill du släppa taget om? Under en heldag kommer du få låta  nyfikenheten och det egna skapandet visa riktningen. Din målning kan ge dig nya perspektiv och överblick. Oväntade insikter och öppningar som du inte hade kunnat föreställa dig.

Under denna dag kommer du få utforska dina drömmar med hjälp av fritt skapande, främst måleri. Du behöver inte ha några förkunskaper i måleri. Med enkla metoder låter du färger och former leda dig vidare in i skapandets glädje och magi. Vi grundar oss med meditation och övningar i medveten närvaro.

Vi kommer att vara i den själfulla Slipvillan på Långholmen, ett kulturhus med mycket känsla! Träverandor, utsikt över båtvarv och Riddarfjärden, en ljuvlig trädgård med bersåer, lusthus och egna gömmor. Om solen tittar fram kan vi skapa utomhus, annars har vi kakelugnen tänd och känner in 1800 tals stämningen i huset.

Eva Dahlberg är kursledare. Hon är kulturpedagog och uttryckande konstterapeut med grundläggande kompetens i psykoterapi.

"Tack för en fantastisk dag! Härligt att utforska nya kreativa sätt att uttrycka sig på som är ovant för mig. Skönt, avslappnande och tillåtande. Precis vad jag behövde! Tack!"

Tid och plats

Tid: Söndag 27 oktober kl 10 – 16:00
Plats: Slipvillan på Långholmen 

Kostnader

Pris: 950 kr (material ingår)

Video

Har du skrivlängtan? Kom igång med Skrivsprånget!

Skrivsprånget

Skrivglädje och Personlig utveckling! Vi har en helhetssyn på skrivandet och metoder för att förhålla sig till prestationskraven. I möten med andra utvecklas kreativiteten och självkänslan. Med kreativiteten som kraftfull motor hittar du möjliga vägar för din utveckling. Kom loss...


Läs mer och visa alla kurser med Skrivsprånget

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Målarkursen "Drömbilder - måla dina livsdrömmar".

Kontaktuppgifter till Skrivsprånget

Skrivsprånget

Ingång vid gaveln
Russinvägen 74
12359 Farsta

Mobil 0739 24 64 71 och 0762 21 54 05
www.skrivspranget.se

Recensioner för kursen

Ingrid Ohlsson
(5)
Det var mycket givande att delta i kursen. Att både måla och skriva kändes som en väldigt bra kombination.
Gunilla
(5)
VI hade en avspänd, skön och fokuserad dag - allt på samma gång. Mycket värme, nyfikenhet och ro för skapande, som säkert hade räckt en dag till. Fantastiskt att konkret "få syn på" nya insikter och öppningar i sin egen målning! (har inte målat tidigare) Väldigt bra start på året, och jag kan fortsätta samtalet med mina bilder hemma :)
Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 39 recensioner.
Läs recensioner