Visa kurser.se som: Mobil

Komplett skrivarkurs - Och mycket mer

Skrivcafé AB
Kursinformation
Distans
1 år
Löpande start varje månad. Självstudier och interaktiva träffar online via Zoom
4 999 SEK inkl. moms
Skrivcafé AB

Kursbeskrivning

Skrivcafé Masterpaket

Drömmer du om att skriva en deckare, din släkthistoria, en självbiografi eller feelgoodroman? Kanske sitter du på nästa Harry Potter eller Anna Karenina? I det här paketet får du alla verktyg du behöver för att förverkliga den drömmen. Under ett år får du skrivövningar varje vecka och få till din skrivrutin med vår Skrivstuga och våra författarkvällar. Följer du programmet kommer du vid kursens slut sitta med en tryckt bok i handen och finnas som e-bok, vara publicerad och tillgänglig i de flesta bokhandlar, nätbokhandlar och bibliotek både i Sverige och internationellt. Boken kommer finnas till försäljning med ISBN i e-handeln, på Elib, Amazon, Apple iBooks, Google Play, Adlibris, Bokus och många fler.

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

För dig som söker en skrivrutin. För dig som är nybörjare men vill lära dig att skriva, som skriver regelbundet, som vill utveckla ditt författarskap och som söker en skrivande gemenskap. 

Kursinnehåll

Under ett år får du skrivövningar varje vecka. För att få till din skrivrutin har du fri tillgång till vår Skrivstuga varannan vecka och 10 av våra författarkvällar. Kursen är uppbyggd i 3 moduler som sträcker sig över ett år.Du förbereder projektet i 10 veckor, skriver aktivt i 32 veckor (6,5 sidor per vecka á 1,25 sidor per dag 5 dagar i veckan) sedan redigerar 10 veckor och jobbar med publicerar och marknadsföring 2 veckor. Du kommer ha textrespons med de andra deltagarna under kursens gång.

Vi använder beprövade metoder för att strukturera och genomföra ditt projekt. Kursen är framtagen i samarbete med våra huslektörer Sara Svensson, Johan Carle och Gilly Nyström. Under redigeringsfasen kommer det även finnas möjlighet att köpa till lektörs- och illustratörstjänster

Ingår i paketet:

  • Skrivkurs självstudier- Hitta din bokidé, research, starta projektet, hela skrivprocessen, redigering och korrektur. Veckovisa övningar utformade för att ta dig från start till mål och 200 sidor.
  • 10 valfria Författarkvällar– Din skrivrutin varannan onsdag 18-21
  • Skrivstuga 1 år– Din skrivrutin varannan onsdag 18-21
  • Lektörstöd– 2 sidors textrespons från någon av våra tre huslektörer, Johan Carle, Sara Svensson och Gilly Nyström.
  • Bok– Efter ett års skrivande får du din titel som fysisk bok i handen och e-bok utgiven av egenutgivarförlaget BoD – Books on Demand. 
  • Publiceringsguide– Din titel blir publicerad med ISBN och ute till försäljning på bland annat Adlibris, Bokus och CDON.  Publiceringen ingår i priset.
  • FörfattarhemsidaDu får en hemsida och blogg designad för författare av Skrivcafé. Du sköter sedan hemsidan själv och får en enkel hanteringsguide.
  • Marknadsföringsguide– Så säljer du din bok.
  • 20% rabatt på Scrivener.
  • Textrespons med andra kursdeltagare.

Kursledare

Kursen är framtagen av skrivcafe.se

Skrivstugan: På plats finns alltid Skrivcafé som presenterar kvällen och berättar hur det fungerar. Det finns möjlighet att komma en kvart innan om man vill testa sin teknik i lugn och ro.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Komplett skrivarkurs - Och mycket mer.

Skrivcafé AB

Välkomna till Sveriges nya plattform och mötesplats för alla som älskar att skriva.

Många människor sitter hemma med fantastiska bokidéer som vi tyvärr inte får ta del av. Det är vanligt att man inte hittar tid för sitt skrivande. Därför skapade vi en plats med syfte att ta bort din skrivångest och skapa...


Läs mer och visa alla kurser med Skrivcafé AB
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Komplett skrivarkurs - Och mycket mer!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 44 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Komplett skrivarkurs - Och mycket mer, fyll i följande uppgifter: