Visa kurser.se som: Mobil

Skrivarkurs: Skriv poesi

Skrivarkurser.nu
Kursinformation
Distans
12 veckor
När du själv vill!
990 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Vill du förbättra dina dikter? 

Gå vår nya poesikurs skapad av poeten och författaren Mats Söderlund, som även är Skrivas författardoktor. Under 12 veckor får du hjälp vidare i diktandes hantverk med tips och praktiska övningar för att utveckla dina utkast och skriva färdigt din diktsamling. Kursen bygger på Mats bok “Skriva poesi” som kom ut 2017.  

Skriv poesi

Här får du lära dig hur du slipar dina lyriska bilder, hittar ljuden, använder rätt rytm, mejslar fram diktens smärtpunkt och mycket mer. Oavsett om du vill skriva på klassiska versmått, dikta politiskt eller bryta mot alla former så är detta en kurs för dig. Den riktar sig till dig som redan skrivit en del dikter som du vill förbättra, fördjupa och förvränga, men du kommer också att få mycket inspiration till att skriva helt nytt under kursens gång. Kursbreven är uppbyggda för att du ska kunna arbeta med dina utkast samtidigt som du upptäcker och lär dig från poeter ur den svenska litteraturhistorien.

Detta är en självstudiekurs på distans, ett nytt kursbrev blir tillgängligt varje vecka från kursstart och ligger kvar i ett år efter du köpt kursen. 

Målgrupp

Du som har skrivit en del diktutkast som du vill utveckla och skriva klart.

Kostnader

990 kr.

Kursledare

Mats SöderlundMats Söderlund, poet, författare och skrivardoktor i tidningen Skriva.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Skrivarkurs: Skriv poesi.

Skrivarkurser.nu

Utveckla ditt skrivande hos Skrivarkurser.nu

Skrivarkurser.nu är en kursportal för distanskurser i skrivande och en del av tidningen Skriva – tidningen för dig som skriver. Välkommen!  » Mer informationFör mer information om Skrivarkurser.nu eller deras kurser, gör en intresseanmälan nedan....


Läs mer och visa alla kurser med Skrivarkurser.nu

Kontaktuppgifter till Skrivarkurser.nu

Skrivarkurser.nu

Vasaplatsen 3
41126 Göteborg

Recensioner
Bli den första att recensera Skrivarkurs: Skriv poesi!