Skrivkurs online 6 kursbrev - Stegräknaren

Skrivarklivet
Kursinformation
Distans
6 tillfällen
2 775 SEK Momsfri

Kursbeskrivning

Stegräknaren - Skrivarklivets skrivkurs online

Kurs för dig med viss skrivvana eller som fortsättningskurs efter nybörjarkursen Första klivet. Du får sex kursbrev med de viktigaste författarverktygen. Varje kursbrev bygger på varandra och innehåller flera matnyttiga skrivövningar. Du får individuell återkoppling på alla dina skrivövningar.
I kursen ingår även 30 minuters personlig Telefoncoachning baserat på 10 sidor eget manus, som du arbetar fram under kursen.

Kursinnehåll:

Hur du skriver och använder en synops. Hur du arbetar med personteckning och gör en relevant research. Du får  träna gestaltning, dialog och berättelsens struktur. Kursen avslutas med ett personligt telefonsamtal där vi går igenom ditt manus och vår återkoppling. Och du kan ställa alla de frågor du vill få svar på.

Målgrupp

För dig dig som gillar att skriva och har passerat nybörjarstadiet. Har du redan har en romanidé, kan du jobba vidare med den i kursen. Har du ingen egen idé än, så hjälper Skrivarklivet dig att plocka fram en passande idé att skriva utifrån.

Kostnader

Pris 2 775 kr

Kursledare

Annika Alm, författare, socionom och skådespelare.

Suzanne Branner, manusförfattare, filmare och utbildare.

Intresseanmälan

Intresserad av Skrivkurs online 6 kursbrev - Stegräknaren och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

ELISABETH BJÖRKQVIST

Ni har verkligen fått mig engagerad och jag har känt mig uppmuntrad att fortsätta mina försök att skriva. Jag har förstått av vägen är lång, men tack vare er vågar jag fortsätta

Kertin Furbo

Er kurs har inneburit en kick och ett mycket större självförtroende än tidigare. Den har fått mig att inse att jag ska slutföra min novellsamling och skicka in den till något förlag. Jag har deltagit i kurser tidigare som inte alls fått mig att blomstra som nu, utan snarare låst mig.

Skrivarklivet

1-skrivarklivet

Skrivarklivets skrivkurser online Lär dig skriva på riktigt med Skrivarklivets skrivkurser online. Du får öva under vår professionella handledning och träna dig i att hantera författarens viktigaste verktyg.  Skrivarklivet ger dig individuella återkopplingar på alla dina skrivövningar. NYHET: Sjumilaklivet - intensivkurs...


Läs mer och visa alla kurser med Skrivarklivet

Kontaktuppgifter till Skrivarklivet

Skrivarklivet

Branner
11824 Stockholm

Tel: 0739961299
Mobil 0739961299
www.skrivarklivet.se

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Skrivkurs online 6 kursbrev - Stegräknaren, fyll i följande uppgifter: