Visa kurser.se som: Mobil

Naturligt Vis - låt naturen inspirera ditt måleri!

Skaparladan
Kursinformation
Norrtälje, Stockholm
3 dagar
3 400 SEK
Kommande starter
Norrtälje
2020-05-29 10:00  
3 400 SEK
Stockholm
2020-05-29 10:00  
3 400 SEK

Kursbeskrivning

VAD

Naturligt Vis är en kurs där du möter Roslagens natur och låter den vara din inspiration i ateljén. På ett lustfyllt sätt tar du del av naturens alla färger, linjer, former, ljud, ljus och olika typer av material. Miljön utvecklar dig och flyter in i ditt måleri – såväl ute i naturen som i din ateljéplats. Tre lustfyllda dagar med en fin kombination av friluftsliv och ateljétid.

HUR

Under kursen varvas egen tid i naturen med tid i ateljén. Varje dag innehåller fältstudier i den vackra omgivningen kring Skaparladan – oavsett väderlek. Du får inspirerande övningar, material och tips om hur du kan ”samla” din egen upplevelse av naturen. Varje deltagare får med sig ett grund-set med fältmaterial att använda på utflykterna. Tiden i naturen har fokus på den egna upplevelsen och rytmen i dig själv. Genom dina studier utomhus får du nya impulser till måleriet i ateljén.

Målgrupp

Kursen är:

  • För dig som vill insupa naturen och låta upplevelsen återspeglas i ditt måleri
  • För dig som tycker om att vistas och röra dig utomhus oavsett väderlek
  • För dig som vill lära dig att samla inspiration till ditt måleri oavsett var du är
  • För dig som vill öka närvaron i naturen, livet och måleriet

Kommentarer från deltagare

Tack, ni är bäst! 
/Charlotte 

Jag är så otroligt glad över att jag fick chansen att vara med på en kurs som sticker ut från alla andra målarkurser i både upplägg och innehåll. Det blev en riktig kickstart för mig attsätta igång med att måla igen. Jag är grymt impad över hur du lyckades guida oss ochskapa så mycket mening, kraft och tillåtande kreativt klimat. Det kändes som om alla varmed utifrån sina förutsättningar och på sina villkor - alla sedda och lyfta av dig. Så tack föratt du gjorde det så proffsigt, innerligt, personligt, utvecklande och roligt!
/Lena

Helt magisk helg! Vilka verk vi har skapat❣️/Mardjan
Så härligt inspirerande! Ett äventyr jag nu pratar med alla i min närhet om - skulle unna alla vara med om detta 💜
/Eva

Vi har inte landat!!! Vi flyger högt, burna av all glädje, energi och upptäckarlusta ni delade så generöst och fantastiskt inspirerande och livsbejakande. Tack för underbara dagar.
/IsabelLängtar tillbaka... till målarbubblan, den sköna platsen och fina stämningen!
/Linda

Åååååh, vad jag saknar Er och Ladan!!!
/Helena

Är fortfarande i nån skön, lite groovy, Skaparladan-känsla, som om min ´syn´ vidgats något, som om min ´kropp´ landat något. Fan vad glad jag är att ni finns och skapat detta kreativa paradis, bästaste Jonna och Peppe!

/Christina

Tack för underbara dagar! Trodde inte att jag kunde vara så inne i mig själv... Vi ses igen!
/Jenny

Tack för en underbar kurs och ett fantastiskt slut på detta år.
/Kram Annika & David

Skaparladan är en fantastisk kreativt och generös oas! Tack för en underbar skaparhelg! ♥ 
/Marie-Louise

Tack bästa Jonna o Peppe! Ni ger en verkligen kraft! Mår så otroligt bra när jag är hos Er. Den positiva energi Ni utstrålar är verkligen en underverksinjektion. Har aldrig känt något liknande i mitt 66 åriga liv. Idag när jag tittade på en av de tavlor jag ägt i 15 år så ser jag något nytt. Ni har även lärt mig att se in i målningar o hitta nya  upplevelser.
/Stora kramar från Kerstin

Tack för en riktigt härlig målarhelg! Fantastisk miljö att få vara i. 😊
/Eva-Lotta

Tack för inspirerande helg i härlig miljö💛 . Vädret på topp! Och det bästa av allt..kvällsmålningen😊😊/Pernilla 

När jag var sju år mötte jag "K". Hon kom in i mitt liv som en färgklick, stark, öppen, kreativ, stort hår med mycket färg och och hon pratade med stora rörelser. Jag blev överlycklig, skulle få lära mig att måla. Första gången hon kom fram till mig så stod hon länge bakom mig, jag blev alldeles rusig och lite nervös… vad skulle hon säga… vad ?? Hon sa inget, bara gick.
Lilla jag satt och tänkte att hon nog tyckte det var fint, men ville inte störa. Eller ?
Nästa gång, då hade jag ritat ett helt landskap, med vattenfärg, de stora puckarna med olika färger blandades på pappret, jag var så glad….så stod hon där … alldeles tyst….. Sen sa hon, "Jaha, här sitter du och försöker, men du ska nog inte måla sånt, det kan du inte."

Jag målade inte mer. 45 år senare kommer jag till Skaparladan, en solig dag. Efter 2,5 dag på Lågarö sitter jag i mitt kök, målar på allt jag hittar. Jag hittade just en burk som såg ful ut, nu är det fylld med färg. Mina vuxna döttrar och min man bara häpnade igår när jag visade vad jag målat. Inga kommentarer annat än MEN ÅH, så underbart! Den vill jag ha, och den .. Och den ! Så fyllt med kärlek.

Jag är nu i full färd med att planera för nästa och nästa tillfälle hos er, min man vill komma med.
Ibland räcker inte orden till, men jag hoppas att ni känner vad dessa 4 bokstäver innehåller… av hela mitt hjärta, TACK!
/Johanna

Boende i Skaparladan

Kolla hemsidan för Logi

Om kursernas längd

3 dagar

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Naturligt Vis - låt naturen inspirera ditt måleri!.

Skaparladan

Skaparladan

   VI SER MÅLERIET SOM ETT ÄVENTYR ATT UPPLEVA! INTE ETT PROBLEM ATT LÖSA Målarkurser året runt! Kom och upptäck ett nytt språk och njut av ett fritt skapande genom att pröva, öva och leka samtidigt som du utvecklar ditt...


Läs mer och visa alla kurser med Skaparladan

Kontaktuppgifter till Skaparladan

Skaparladan

Knösgårdens väg 6
761 94 Norrtälje, Roslagen

Recensioner
Bli den första att recensera Naturligt Vis - låt naturen inspirera ditt måleri!!