Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Sjöskolan på Beckholmen

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 582 recensioner.

Karolina Jonason
(5)
Var ganska nervös när jag kom men fick sånt bra bemötande av Stina som stod i fikarummet och hälsade folk välkomna. En väldigt lärorik kurs med duktig ledare.
Johanna Persson
(4)
Tycker kursen var bra och innehållet lika så men kändes som att upplägget var lite hoppigt. Ibland nämndes exempelvis sjömärken sen kom lite navigation och sen tillbaka till sjömärken.
Christian Zivec
(5)
Trots att det är mycket info som ska klämmas in på två dagar, så tycker jag att det var bra fördelat och kursledaren var tydlig och informativ. Jag fick den kunskapen jag sökte och lite till. Rekommenderar definitivt denna kursen.
Simon Tingell
(4)
Med ett väldigt högt tempo lyckades de kompetenta lärarna på Sjöskolan med att förmedla all kunskap som krävdes till att bli Fartygsbefäl VIII på 6 dagar. Det krävs mycket koncentration för att hänga med i alla moment men lärarna är mycket kunniga och erfarna och finns med under hela perioden för att svara på alla frågor. Jag kan varmt rekommend...
Visa hela
Henry
(5)
Mycket bra, trevlig stämning och bra lärare.
MK
(5)
Intressant, lärorikt och pedagogiskt!
Emma Irigoyen
(5)
Bra variation i undervisningen då kursledaren varvade mellan föreläsning, övningsuppgifter och repetition.
Helena
(5)
Kursen som alla båtförare borde gå. Den var roligare och mer intressant än jag hade förväntat mig. De två kursdagarna gick fort, och sedan en kul kväll med båtpraktik och kanonväder.
Amanda
(5)
Jag hade jättekul och det var väldigt lätt att förstå det som undervisades. 10/10. TACK!
Lars
(4)
Jag tyckte kursen hade ett bra upplägg med blandning av teori och praktik. Bra lokaler och suverän fika med bullar, äppelkaka, glass och jordgubbar (har säkert gått upp 3 kilo...). Några konstruktiva kommentarer: - Varför inte dela ut presentationerna? Nu fick det bli anteckningar i mycket hög fart som tog bort en del fokus. - Om kursdeltag...
Visa hela
Olof Ivarsson
(5)
Gerhard hade en mycket bra pedagogik och genomförande av dessa två dagar.
Peter
(4)
Mycket lärorikt.
Matilda
(5)
Bra kursledare och bra organiserat
Anders
(5)
Mycket nöjd med kursen, lärare, fika, lokaler och omgivning!
Rolle
(5)
Mycket bra kurs, trevlig och kompetent instruktör!
Magnus
(5)
Mycket bra upplagt med teori först, sedan praktik med grundlig feedback på vad som kan förbättras i de olika momenten. Mer praktik, mer feedback av en kunnig instruktör varvat med bra tips under färden.
Klas
(4)
Spännande, bra, rolig och bra genomförd kurs.
Johan Benzler
(4)
Givande och lärorik.
Kenneth Hyllensved
(4)
Bra kurs. Fin kursmiljö när man får vistas på Beckholmen Bra tempo på kursen. Deviation, missvisning var rena grekiskan i början men läraren förklarade allt bra så det klarnade. ( Man har ju fyllt 60 ) Det var bra med repetition av navigationen dag 2 så man blev lite säkrare. Jag skulle nog behövt läroboken någon vecka tidigare så man kunde lä...
Visa hela
Olle Glassel
(5)
Mycket kompetent kursledare både när det gäller innehåll och undervisningskunskaper
Eduardo roa
(5)
Tyckte att man fick in det mesta på så kort tid.
Elisabeth Westerlund
(5)
Kan varmt rekommendera förarintygskursen. Lagom stor grupp, lätt att ställa frågor, praktiskt och pedagogiskt upplagt. Stina fantastisk lärare. Extra trevlig studiemiljö på Pråmen. Mycket trevlig och givande båtpraktik i Göteborgs skärgård tillsammans med Stina och Thomas ombord på Westvind
Håkan Eklund
(5)
Bland det bästa kurser jag gått, inte tråkigt en sekund
Isabelle
(5)
Kompetenta, mycket bra och engagerade lärare. Jag som inte kunde någonting om båtar och regler har lärt mig otroligt mycket! Det är mer regler på havet än man tidigare förstått! Rekommenderar varmt!
Rikard
(4)
Bra och nyttig kurs i en fantastisk miljö med kompetent kursledare
Hobbytest

Hobbytest kurser.se

Vilken hobbytyp är du?

Inspireras till att göra något nytt på fritiden.

Starta testet