Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Sjöskolan på Beckholmen

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 543 recensioner

Stefan Hjortenbo
(5)
En kurs som tar upp det som är bra och viktigt att veta ute på sjön. Nu känner jag att jag kommer att bli en bättre och säkrare förare.
Ronnie Stål
(5)
Väl gemomarbetad kurs som ger mycket förståelse och även stöd för att klara provet
Dan Geidemark
(5)
Bra upplägg med inslag av praktiska moment varvat med teori. Pedagogiskt och lättsamt förmedlande av kunskaper. Trevlig och social lärare som hade raka och tydliga svar på alla frågor och funderingar. En toppen kurs helt enkelt.
Agnes
(5)
Lärorik kurs som alla borde kunna som vistas på sjön.
Eva
(5)
Pedagogiskt upplägg, bra med mycket navigation och exempel
Petra Matsson Melin
(5)
Bra undervisning, underbar miljö, rekommenderar även båtpraktiken.
My
(5)
Kul och fartfylld!
Douglas
(5)
Kursen var bra, jag kände att jag fick en bättre förståelse för RIB och högre hastigheter till sjös i allmänhet! Dock så hade jag velat ha det lite tuffare och lite mer krävande men det beror på min tidigare bakgrund och självklart kan man inte tillämpa det på en kurs utifrån en person!
Johan
(5)
Fartfull kurs både själva kursen och praktiken. Det går undan i klassrummet och ute på sjön. Fyra intensiva och lärorika dagar med en bra grupp som delade samma mål. Klara uppkörningen.
Åke
(4)
Mycket bra kurs, under ledning av kunniga och roliga Maja!
Ditlef Fürst
(4)
Kompakt program som det naturligtvis blir på en tvådagars kurs. Att få ut kursmaterial i förväg underlättade behållningen.
Fia C
(4)
Kursen var mycket bra, läraren tydlig och kunnig. Hade gärna haft lite längre kurstid för att hinna mer av de praktiska övningar.
Fritiof
(4)
Raka vägen till Klass 8! Gerhard och Stina lotsar dig hela vägen fram till examen. Det är en intensivkurs, förmodligen så intensiv som den går att göra.
Ismail Ghazal
(4)
SuperOskar. Genuin marin miljö på Sjöskolan. Mycket intressant kursinnehåll.
Jesper Åström
(5)
En mycket givande och bra genomförd utbildning. Inspirerande och kunniga lärare, härlig miljö ute på Beckholmen och sist men inte minst superroligt.
Susanne
(4)
Kursledaren Stina var fantastisk!
Adrian Björvell
(5)
Maja var en bra instruktör så man körde sig massor och tack vare henne klarade jag provet. BÅTPRAKTIKEN gjorde så allt sättes på prov innan det rikidgt provet så det var toppen
Maria
(5)
Trevligt överlag, lagom tempo, bra förklaringar även om det är mkt att ta in för den som är ovan.
Robert
(4)
En på det hela mycket lärorik kurs med massor av nyttiga kunskaper. Sjöskolans personal var inte bara jättetrevlig utan även kunnig. Efter genomgången kurs känner jag mig betydligt bättre rustad för att framföra fartyg yrkesmässigt. Personligen upplevde jag tiden mellan kursens slut och tentamen som lite kort (2 dagar). Det är en intensiv kurs o...
Visa hela
Patrik
(5)
Med sin välkomnande personal och kursledare som verkligen vill dela med sig av sitt brinnande intresse skapar Sjöskolan en inte bara en lärande miljö utan även ett än större intresse för båtlivet och en önskan att lära sig mer.
Maria B
(4)
Lärarna var toppen! Otroligt kunniga inom sina områden, pedagogiska och med spännande o intressanta erfarenheter att få ta del av.
Philip Kellin
(5)
Riktigt bra kurs med fina instruktörer på alla delmoment!
Markus
(5)
Bra kurs. Bra instruktör och praktik. Trevligt bemötande av alla på Sjöskolan
Susanne L
(5)
Bra kurs, bra upplägg. Bra lärare (Maja)
Viktor
(5)
Bra teori och praktiska moment
Hobbytest

Hobbytest kurser.se

Vilken hobbytyp är du?

Inspireras till att göra något nytt på fritiden.

Starta testet