Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Sjöskolan på Beckholmen

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 478 recensioner

Bosse
(3)
Dåligt att inte hålla med mera praktik med brandsläckare, knappt fyllda släckare där 2 kunde släcka branden utan pulver, endast drivas kvar. Det viktigaste vid brand är ju att snabbt inleda en släckinsats för att hindra en större brand och därför bör alla kunna hantera brandsläckare av olika typer, men det kostade väl pengar att fylla dessa. De...
Gerhard Chronholm Kommentar:
Tack för att du tog dig tid att fylla i utvärderingen och vi beklagar verkligen att du är besviken på kursen. Om våra släckare tar slut plockar vi fram nya, om du uppfattade att de var tomma och inte fler fanns att använda är det en miss i kommunikationen från vår sida. Förrådet med nya fulla brandsläckare är bara någon meter från övningsplatse...
Visa hela
Leo
(5)
Bra och tydlig vhf-kurs. Lärde mig massor.
Björn
(5)
Gått kursen Fartygsbefäl klass VIII! Mycket nöjd med kursen. Jätte bra lokaler vid vattnet ute på djurgården, lärare och personal var super bra! Stina såg verkligen till att vi trivdes med kaffe, smörgåsar, fikabröd, frukt dagarna långa! Rekommenderar Sjöskolan!
Anton Holmedal
(5)
Helt perfekt vecka på Sjöskolan på Beckholmen! Vår lärare Bengt var otroligt pedagogisk och Stina servade oss elever på alla sätt och vis! Finns bara bra att skriva om denna sjöskola!
Anders Mellqvist
(4)
Bra kombo av teori och praktik. Sjukdelen lite väl mycket med tanke på avsatt tid.
Karl Bjerneling
(4)
Helt ok kurs och utbildningsföretag
Benard Xypolitidis
(5)
Mycket bra och givande kurs. Ett tips skulle vara att ge ute kursmaterial i förhand så att man kan ha hunnit läsa på lite innan kursen startar.
Anders Ragnarsson
(4)
Professionell, trevlig och lärorik.
Linnea Lindström
(3)
Stina toppen 👍
Magnus Lanner
(5)
Alltid lika trevligt att vara i dessa lokaler. Jag och min sambo har gjort samtliga kurser på Sjöskolan. Vi har fått den hjälp och stöd vi känt ar skönt att få. Båten som används ligger 100m från lokalen och allt görs i eller i närhet av lokalen.
Thomas
(3)
En ok kurs som skulle kunna utvecklas till en grym utbildning med några enkla steg. 1: större tidsuttag (mer tid) 2: praktiskt handhavande 3: utrymme för frågor och diskution för att få en större förståelse för vhf. 4: tydligt vad mål och syfte är med kursen. (Det är en forserande kurs under väldigt kort tid som knappt förbereder dig för sj...
Visa hela
Lasse Eklöf
(4)
Bra och lättfattad kurs i behagligt tempo
Anders
(5)
Bra kurs!
Kennet
(5)
Utsjöskeppare
Henrik
(5)
En mycket värdefull kurs för mig som tänker segla lite längre i sommar. Den gav mig mycket nyttig kunskap om alla de områden som ingår i att planera och ge sig ut på långsegling. Kursledaren, Stinas egna kunskaper och erfarenheter bidrog mycket till en lyckad kurs. Jag är mycket glad jag gick kursen och känner mig betydligt mer redo att segla iv...
Visa hela
Jesse
(4)
Bra kurs.
Sara B
(5)
Det märks att Sjöskolan har haft tid på sig att fintrimma utbildningen till den effektiva och pedagogiska kurs den är idag. Ända ner till de små detaljerna såsom fika har allt designats för att eleverna skall utbildas och trivas samtidigt på bästa sätt. Jag har högskoleutbildningar och andra yrkesrelaterade utbildningar i bagaget och har aldrig ...
Visa hela
Lotta
(5)
Tack för en givande kurs med engagerade och kunniga lärare! Mycket nöjd!
Eira
(5)
Otroligt bra upplägg, välplanerat, roligt och givande. Engagerade lärare och Gerhard är i en klass för sig, bästa läraren ever! Tack för all support!!
Petri
(4)
Sammantaget en mycket bra utbildning med ett bra upplägg.
Alexandra
(5)
Rolig och lärorik kurs med fantastisk personal. Kommer att rekommendera sjöskolan till alla jag känner.
Mr SeaWolf
(5)
Trots ganska många olika kunskapsområden så fick lärarna oss att ta till oss vad vi behövde och klara kursen. Bra stämning och trevliga, centrala lokaler på Beckholmen med bra parkering och bra lunchrestauranger. Extra beröm för föredömlig information till eleverna via mail och utdelade dokument. Bra utrustning på båten under radarpraktiken.
Blivande sjökapten
(5)
Även om kursen gällde Fartygsbefäl klass VIII, var utbildningen av 1:a klass. Bra lärare, utomordentligt bemötande och väldigt trevlig stämning bland eleverna. Jag kommer tillbaka, och rekommenderar fler att gå kurser på Sjöskolan.
Johanna Pallin
(5)
Jag tyckte om den här kursen jättemycket! Det var lagom mycket saker att plugga inför provet och jag hade en väldigt bra kursledare.
Kim
(5)
Fantastisk lärare! Erfaren och intressant
Hobbytest

Hobbytest kurser.se

Vilken hobbytyp är du?

Inspireras till att göra något nytt på fritiden.

Starta testet