Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Recensioner av Sjöskolan på Beckholmen

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 694 recensioner.

Andreas Sköld
(5)
Bra Kursledare (effektivt)
Britt Hjelmström
(3)
Jag hade önskat en längre kurs med fler kurstimmar, det kändes lite stressigt. Hade önskat att mer av det som kom på provet hade berörts på kursen eller i övningsuppgifterna.
Stina Jansson Kommentar:
Hej Britt Tack för återkopplingen. En intensiv kurs är just intensiv med få timmar, där vi inriktar oss på att gå igenom de praktiska momenten, som bygger på kunskaper från förarintygskursen. Sedan påverkade vädret och gungandet av lektionssalen och med det en del sjösjuka hos flera elever att det inte gick att hålla den fart på undervisni...
Visa hela
Håkan Eriksson
(5)
Bra tempo och superbra kursledare (sierra tango india alpha)
Lisbeth Högström
(5)
Stina var fantastisk med sin entusiasm och kunskap. Tack för en bra kurs. Bravo!
Mattias
(5)
Bra och givande kurs. Nöjd!
Cecilia
(5)
Bra kursledare som lyfte fram det viktigaste på ett pedagogiskt sätt, både teoretiskt och uppblandat med praktiska exempel.
Björn
(5)
Bra lärare
Hampus
(4)
Bra kurs, fler och uppdaterade testfrågor och fokus på testfrågor vid själva utbildningen hade varit en 5a!
Stina Jansson Kommentar:
Hej,

Roligt att du uppskattar kursen. vi utbildar mot de utbildningsmål som Nämnden för båtlivsutbildning har satt upp, inte mot testfrågorna och enbart för provets skull. Förhoppningsvis skall du ha fått kunskaper som håller över tiden.
Michael P
(5)
En mycket bra elkurs som omfattar både det ena och det andra som kan vara bra tillhands i din båt. Lagom blandning med teori och praktik med Jan (läraren) i spetsen kunde inte bli annat än bra.
Stefan
(4)
Bra och lärorik kurs. Rekomenderas för den som är intresserad av ämnet!
Bengt Sörvik
(4)
Intressant och pedagogiskt genomförd.
Falk
(5)
Mycket bra komplement till M8 och lärorikt att förstå hur man kopplar in nätverk, för- och nackdelar med digital switch, next big thing inom digitaliseringen av livet ombord samt mycket hands on via praktiska övningar.
Anders Hultin
(5)
Jag tycker kursen var mycket bra. Möjligen kunde laborationerna ha genomförts i flera mindre grupper men i övrigt är jag jättenöjd med både upplägg och lärare.
Astrid
(5)
Kursen var jättebra och läraren var bra! Roliga dagar, har nu beställt nästa utbildning också.
Ulf Björklund
(4)
Tidvattenberäkningen var lite förvirrande i början innan det föll på plats. Bra plats för utbildningen och lätt att ta sig dit
Bengt Sörvik
(4)
Överlag bra.
Eva
(5)
Jättebra kurs!
Stephan
(5)
Bra organisation. Mycket intressant och lärorikt innehåll fömedlat på ett mycket pedagogiskt sätt av Stina. Kan jag bara rekommendera!
Mia
(5)
Jättebra!
Peter Andersson
(4)
Inspirerande och kunnig kursledare med förankring i verkligheten, kanonbra och trevlig. Förslag på förbättringar - presentationsmaterial kan med fördel skickas ut till deltagare efter kursen som extra material för hemstudier innan provet - kursen skulle med fördel kunna delas upp på två kurstillfällen. Det krävs mycket studietid veckan mellan...
Stina Jansson Kommentar:
Hej Peter Tack för att du tagit dig tid att skriva text i utvärderingen, det uppskattar vi extra mycket. På hemsidan står det att det är en intensivkurs, precis som alla våra kurser, och att det finns möjlighet att beställa hem materialet innan, om man bokar sig mer än en vecka innan kursstart, annars hinner inte alltid boken komma fram i ti...
Visa hela
Magnus Tegerup
(4)
Mycket bra och givande kurs. Tips är att vara förberedd och repetera navigation inför så får du ut mer av de praktiska övningarna.
Mattias
(5)
Bra kurs, lokal och kunnig lärare. Är mkt nöjd med utbildningen.
Julius Svanvik
(4)
En lärorik men också rolig och underhållande kurs med mycket bra information
Johan Löfving
(5)
Tog kustskepparen här och är mycket nöjd med kursen och dess upplägg, mycket kunniga handledare.
Peter Wahl
(5)
Bra och tydligt
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.