Visa kurser.se som: Mobil

Självförsvar - Gruppträning HT2018

Självförsvarsskolan Sverige
Kursinformation
Plats: Stockholm
Längd: 1 termin
Startdatum: Löpande intag
Pris: 2 500 SEK
Språk: Svenska

Kursbeskrivning

Självförsvarsskolan är Sveriges största utbildare inom självförsvar och personlig säkerhet. Skolan utbildar myndigheter, företag och privatpersoner i självförsvar och laga befogenhetsvåld. Vi erbjuder gruppträning, PT-lektioner, seminarier och kurser. Här kan du som privatperson anmäla dig för träning i någon av skolans träningsgrupper. Det går även utmärkt att anmäla intresse för kostnadsfri provträning. Observera dock att "provträning" inte per automatik innebär att du får en plats i den aktuella gruppen. Antalet platser är begränsade och "först till kvarn" gäller. 

INSTRUKTÖRERNA
Instruktörsgruppen på Självförsvarsskolan består utav ett 10-tal män och kvinnor. Merparten har civila yrken som på något vis anknyter till ämnet. Det finns poliser, personskyddsväktare, ordningsvakter, väktare och brottsofferstödjare. Samtlig personal är utbildad och licensierad av Svenska Budo- och Kampsportsförbundet och instruerar i kampformen KRAV MAGA.

SCHEMA (VT 2018)

Under höstterminen erbjuds två träningspass per vecka. Måndags och tisdagspassen är könsseparerade av pedagogiska skäl. Ingen åtskillnad görs på vare sig intensitet, krav eller utmaning. Kvinnornas träningspass är således precist lika hårt som männens. Uppdelning sker enbart för att bättre kunna anpassa upplägg och innehåll för respektive målgrupp.

Torsdagspassen är gemensamma. Män och kvinnor tränar tillsammans. Träning sker parvis och i grupp. Passen karakteriseras av att vara intensiva och utmanande.

Kvinnor, nybörjare: Måndagar 19:45-21:00, Torsdagar 19:45-21:00
Kvinnor, fortsättare:
Måndagar 18:30-19:45, Torsdagar 18:30-19:45

Män, nybörjare: Tisdagar 19:45-21:00, Torsdagar 19:45-21:00
Män, fortsättare: Tisdagar 18:30-19:45, Torsdagar 18:30-19:45

Vid första träningstillfället bör du vara på plats i god tid. Förutom ombyte ska du ta del av ordningsregler, fylla i medlemsavtal, samt köpa/låna nödvändig skyddsutrustning. Det kan även kännas bra att bekanta sig med lokaler och instruktörer innan tränings början.

Ett träningspass varar i 75 min. Medtag träningskläder och skor för inomhusbruk (att träna i strumpor går utmärkt, men skor är att föredra). Glöm heller inte vattenflaska!

Målgrupp

Träning som förenar nytta med nöje. En träningsform som riktar sig till precis alla. Kvinna som man, ung som gammal. Inga förkunskaper krävs. Utmaningen individanpassas för att behållningen ska bli precis lika stor oavsett om du är otränad eller vältränad. En lägsta åldersgräns om 16 år finns dock. 

Kursintyg

Efter avslutad termin genomförs ett kompetenstest (jämförbart med en gradering). Testet kan enklast beskrivas som ett ovanligt långt och intensivt träningspass, där instruktörerna enligt förutbestämt protokoll kontrollerar elevens utveckling och färdigheter. Efter testet följer individuell feedback. Vid godkänt resultat sker förflyttning till ny träningsgrupp med högre nivå och intensitet. 

Kostnader

Terminsavgiften är 2500 kr. Är du studerande, arbetssökande eller sjukskriven är priset reducerat till 2200 kr. Möjlighet till månatlig delbetalning finns. Tala med personalen på plats eller kontakta oss innan för mer information om våra betallösningar. Vi erbjuder även Familjemedlemskap, där partners, syskon eller barn/förälder kan träna till det reducerade priset 2000 kr, oavsett sysselsättning. 

VAD INGÅR I TERMINSAVGIFTEN?
- 2 träningspass per vecka 
- snygg träningströja (finns i både dam- och herrmodell)
- försäkring via Folksam 

(- intensivträningspass finns som tillval på söndagar)

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Självförsvar - Gruppträning HT2018.

Självförsvarsskolan Sverige

Självförsvarsskolan - där kunskap ger trygghet

Originalet sedan 2012. Sveriges största utbildare inom självförsvar. Visste du att Självförsvarsskolans "självförsvarskurs för kvinnor" har utsetts till den populäraste kursen under 2017 på hela Kurser.se? Av 10.000 kurser, inom olika ämnen, är Självförsvarsskolans kurs alltså den mest efterfrågade. Och...


Läs mer och visa alla kurser med Självförsvarsskolan Sverige

Kontaktuppgifter till Självförsvarsskolan Sverige

Självförsvarsskolan Sverige

Hantverkargatan 22
11221 Stockholm

Tel: 08-707 98 00
www.sjalvforsvarsskolan.nu

Intresseanmälan

För att få mer information om Självförsvar - Gruppträning HT2018, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Det finns inga recensioner för Självförsvar - Gruppträning HT2018

Arrangörsrecensioner
          (5,0)
Baseras på 16 recensioner
Läs recensioner