Visa kurser.se som: Mobil

Självförsvar för kvinnor: en lägerhelg

Självförsvarsskolan Sverige
Kursinformation
Stockholm
3 dagar
1 799 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

Självförsvarsskolan är Sveriges största utbildare inom personlig säkerhet för kvinnor. Verksamhetens utbildning "Självförsvar för kvinnor-komplett grundkurs" har deltagits av tusentals kvinnor och saknar motsvarighet på marknaden. Nu har skolan valt för andra gången att göra en utökad version. Där istället för 7 h av intensiv teori och praktik. Får man 48 h och en chans att komma bort från vardagen på en utmanande, underhållande och upplysande lägerhelg i Stockholms skärgård. En lägsta åldersgräns är bestämd till 15 år.

Lägerhelgen äger rum under våren 2018. Samling sker på fredagen 18/5 kl 18:00 utanför Självförsvarsskolans lokaler i centrala Stockholm. Därefter färdas alla deltagare gemensamt ut till Stockholms norra skärgård i bilkaravan. Platsen som lägret utspelas på är en stor gård med ett flertal charmiga byggnader, rymliga sovsalar, gemensam matsal, bastu och badplats med mera. Lägerhelgen avslutas söndagen 20/5 kl 17:00.

Ingen förkunskaper krävs. All nödvändig utrustning kommer att tillhandahållas på plats. Deltagare kommer att få varsin sängplats i våningssängar som finns i sovsalarna. Duschar och torkskåp finns tillgängligt för alla dygnet runt.

INNEHÅLL:
Lägret kommer att innehålla både teori och praktik gällande självförsvar. Instruktörerna kommer bland annat att diskutera:

- Vad innebär självförsvar/nödvärn? När får jag använda det?
- Riskanalys. När är jag som mest sårbar?
- Högprocentslösningar. Om jag ska bruka våld, hur ska jag göra för att få mest effekt?
- Användning av säkerhetshjälpmedel. Genomgång av olika överfallslarm och sprayer
- Åskådareffekten. Hur bryter jag den?

Workshops:
- Självförsvar i slutet område
- Självförsvar med olika säkerhetshjälpmedel
- Självförsvar i löpspår
- Självförsvar i mörker
- Föreläsningar

Förutom föreläsningar och träningsmoment kommer det även att finnas ett flertal sociala och roliga aktiviteter på plats.
- Grillafton
- Filmvisning
- Kanotpaddling
- Bastubad

Kostnader

PRIS: 1 699 kr.
I priset ingår:
- 2 övernattningar
- 20-talet workshops
- Alla måltider (frukost, lunch, middag)
- Försäkring via Folksam
- En snygg träningströja

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Självförsvar för kvinnor: en lägerhelg.

Recensioner

Ida
(5)
Att delta i det här lägret är bland det bästa och viktigaste jag gjort. Träning som får en testa båda fysiska och psykiska gränser, och underbar kompetent personal som pushar de som behöver, och visar omtanke om den som behöver det också. Efter en sådan helg känner jag mig bättre rustad för farliga situationer, men även för livet i allmänhet. Ja...
Visa hela
Evelina
(5)
Tuff, krävande, utmanande och inspirerande kurs både fysiskt och mentalt - efter egen nivå och förmåga. Professionell, pedagogisk och erfaren personal leder dig med trygg hand igenom i hög grad verklighetstrogna övningar. Stort värde för pengarna och du får så mycket mer än själva kursen i form av nya vänner och natursköna upplevelser. Jag har i...
Visa hela
Sara Mansten
(5)
Mycket professionell handledning i praktik och teori. Jag är efter denna kurs i betydligt högre grad förberedd. Bara det att under en helg träna på att slå/skada en annan människa, då de flesta av oss är tränade i att visa hänsyn, vara artiga! Tack!

Självförsvarsskolan Sverige

Självförsvarsskolan - där kunskap ger trygghet

Originalet sedan 2012. Sveriges största utbildare inom självförsvar. Visste du att Självförsvarsskolans "självförsvarskurs för kvinnor" har utsetts till den populäraste kursen på hela Kurser.se? Av 10.000 kurser, inom olika ämnen, är Självförsvarsskolans kurs alltså den mest efterfrågade. Och det tre...


Läs mer och visa alla kurser med Självförsvarsskolan Sverige

Kontaktuppgifter till Självförsvarsskolan Sverige

Självförsvarsskolan Sverige

Hantverkargatan 22
11221 Stockholm

Tel: 08-707 98 00
sjalvforsvarsskolan.nu

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 17 recensioner.
Läs recensioner