Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

SJÄLENS KRIGARE

Mitt namn är Kjell Haglund och jag har arbetat med min egen och andras personliga utveckling i många, många år. Jag är Livs coach Mental coach, Alternativterapeut, Stressterapeut samt Författare, Avspänningspedagog. Föreläsare med dagskurser och helgkurser som specialitet då jag vill väcka deltagarna till fler insikter än de når under en föreläsning, och jag älskar verkligen det jag gör och anser att alla bitar kompletterar varandra på ett bra sätt.

När jag har kurser så jobbar jag deltagarorienterat dvs i samspel med dom människor jag möter. Detta är ett mycket mer fruktbart sätt för lärande än då föreläsaren är "experten" som skall lära andra. Jag anser att allas erfarenheter är lika viktiga och att lärandet blir bäst om det finns många moment av igenkänning för de som deltar.

Utbildnings och kursprogrammet är grundat på principen att vi har ett val när det gäller hur våra liv ska ta form omkring oss. Varje människa har förmågan att välja, att lära av sina val och att utvecklas. Under den tid vi har på jorden, finns den fysiska världen där för att ge form och substans åt det vi vill skapa och uppleva. Att veta vad vi vill uppleva ökar sannolikheten för att det som föds ur skapelseprocessen är något som vi verkligen, uppriktigt och djupt önskat. För att det ska vara möjligt att förverkliga sin högsta dröm, måste prioriteringarna vara klara, balanserade och ordnade på rätt sätt. Det är också viktigt att vår kreativa energi kanaliseras i riktningar som stöder både oss själva och alla människor omkring oss; som stöder allt liv. Det är möjligt att bli en medveten skapare av sitt liv.

Utbildnings och kursprogram är även utformat för att stödja processen av växande medvetenhet och skaparkraft på olika sätt. Som stödjer dig i din utveckling mot att skapa dig ditt eget liv, det liv som du vill leva och hjälpa dig i processen att finna ditt bidrag till det gemensamma, till den mänskliga familjen. Vi kan inte växa i isolation och ensamhet; vi kan bara utvecklas tillsammans. Därför formas vägen runt dig å ena sidan, och runt din relation till alla människor å andra sidan.

Utbildningarna och kurserna är för dig som känner att det finns, någonstans inom dig, grunden för att leva ett må bra liv och ett meningsfullt liv, som längtar efter sätt att förverkliga sig själv. Under mina utbildningar och kurser kommer du att lära dig sätt att frigöra dig från ditt förflutna och stiga in i ett högre sant uttryck av dig själv. Lära dig hur du skapar frihet inom dig själv, och hur du kan använda den friheten för att skapa förändringar i din yttre verklighet, för att bättre återspegla vem du innerst inne är och längtar efter att vara.

Kjell Haglunds
Utbildnings och kursprogram

Visa alla kurser med Själens Krigare Kjell Haglund

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs kurser?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kurser

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Själens Krigare Kjell Haglund och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Själens Krigare Kjell Haglund


Tel: 0733280590
Mobil 0733280590
www.kjellhaglund.com

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 4 recensioner.

Maria L
(5)
Magiska dagar som fylldes av skratt, gråt, fakta,samtalstekniker, egen utforskning vem man själv är. Har verkligen fått verktyg både genom praktiska coachningssamtal och teori. Rekommenderas till alla
Lena Landby
(5)
Kursledaren Kjell och Ann-Charlotte visade inlevelse, glädje och engagemang i när de lärde ut olika tekniker, höll föredrag och då vi dansade. Gruppen fick göra underbara ledda meditationer i ljudet av shamansk trumma av Kjell och tibetanska klangskålar och gonggongar av Ann-Charlotte, som tog oss till oanade andliga höjder . Vi fick bl.a. göra...
Visa hela
Kursdeltagare
(5)
Riktigt bra lärare
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 4 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Själens Krigare Kjell Haglund och få mer information, fyll i följande uppgifter:

Själens Krigare Kjell Haglund
Kurser inom personlig utveckling

Kjell Haglund har hjälp många människor med sina kurser inom personlig utveckling.

Här berättar Sara om hur det gick till när han gav henne ett nytt sätt att se på livet. Efter en sommarkurs i vacker natur, med fantastiska människor, kunde hon äntligen känna sig fri.

Läs mer