Visa kurser.se som: Mobil

Personspår

Sirius Hundcenter
Kursinformation
Bromma, Stockholm
3 tillfällen
2019-09-24 18:00
1 600 SEK

Kursbeskrivning

Hundkurs i hundspår - Stockholm

Personspår - Hundkurs i Stockholm

Personspår är ett enkelt och roligt sätt att aktivera sin hund. Du kan spåra i skogen, på fält, på grus och asfalt - överallt!

Många blandar ihop spår och sök, när vi spårar så hålls hunden i lina och ska följa markbunden vittring, i detta fall en persons spår helt enkelt. (I sök så är hunden lös och går på luftburen vittring). Din hund behöver inte ha några som helst förkunskaper. På den här kursen lär du dig grunderna så du på egen hand kan träna vidare antingen bara som aktivering eller om du kanske har planer på att tävla.

aktivering eller om du kanske har planer på att tävla.

Första tillfället har vi teori ca 2 timmar och sedan träffas vi ytterligare 2 tillfällen för praktik i ca 2,5 timmar/dag. Vi kommer då träna att spåra på olika underlag och terräng, vi tränar apportering av vittringspinnar (eller alternativ markering) olika spårläggare, olika vinklar, spårupptag, underlagsskiftningar mm.

Kurserna hålls intill Kanaans väg, Bromma, Stockholm (i Grimsta skogarna) nära skjutbanan, din hund bör ej vara skotträdd. Du bör ha tillgång till bil, du kommer själv behöva lägga spår åt din eller andras hundar, därmed blir din hund lämnad. En av oss är alltid kvar vid hundarna så kan din hund sitta uppbunden utan att bli stressad så funkar även det. Vi är mellan 3 - 5 deltagare. Om du har skotträdd hund eller att datum inte passr så kan du gå kursen som vanlig privatträning.

Instruktör Cecilia Karlström

Välkomna!

Kostnader

1600 kr. 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Personspår.

Sirius Hundcenter

Zion

Sirius Hundcenter - Hundkurser i Bromma, Stockholm

Siris Hundcenter håller många olika sorts hundkurser i Bromma, Stockholm. Här hittar du de mest attraktiva hundägarutbildningar varav samtliga hålls av utbildade och rutinerade hundpsykologer och hundinstruktörer med många påbyggnadsutbildningar i bagaget, klickerinstruktörsutbildning tex. Vi har även hundfrisersalong. Hos Sirius Hundcenter kan du gå professionella valpkurser,...


Läs mer och visa alla kurser med Sirius Hundcenter

Kontaktuppgifter till Sirius Hundcenter

Sirius Hundcenter

Brommabågen 5
16876 Bromma

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Personspår!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 6 recensioner
Läs recensioner