Visa kurser.se som: Mobil

Silversmide, intensivkurs sommarvecka, på Höga Kusten - inkl. mat och logi

Sigbritt Mann Silversmed och Metallkonstnär
Kursinformation
Göteborg, Höga Kusten, Malmö, Stockholm, Sundsvall, Umeå - Visa alla  
5 dagar
8 250 SEK

Kursbeskrivning

Silversmideskurs på Höga kusten 

Välkomna till Höga Kusten på fem hela dagar med silversmide.

Detta är en kurs i silversmide där vi smider, äter gott, och har det trevligt tillsammans. Var och en arbetar med egna idéer och på sin egen nivå. Nybörjare och mer erfarna möts och inspirerar varandra. Vet du inte vad du vill göra får du givetvis hjälp att komma på något bra.

Sigbritt Manns silversmedja är belägen i ett gammalt klassiskt norrländskt timmerhus på den både sköna och spännande Höga Kusten, i byn Salsåker. Det är bara 300 meter till havet och flera fina badsjöar i närheten. För den som vill finns många intressanta utflyktsmål i det omväxlande landskapet. Nu har vi också en vedeldad bastu på gården, som dom som vill kan koppla av i efter en hel dags intensivt arbete i smedjan.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sommarkurser 2019
Lördag den 15:e – onsdag den 19:e juni
Lördag den 17:e – onsdag den 21:e augusti

Alla är välkomna till middag på kvällen före kursen, för att installera sig och träffa varandra innan kursen börjar morgonen därpå. På morgonen efter kursen, serveras frukost innan vi skiljs åt igen.

Välkommen till Silversmedjan i Salsåker, NORDINGRÅ på Höga Kusten!

Sommarkurs i silversmide

Målgrupp

Den här sommarkursen i silversmide passar alla olika nivåer. Undervisningen anpassas efter dig.

Några smakprov på elevalster....

Elevalster

Några smakprov på...

Silversmideskurs i Salsåker

Sommarkurs i Salsåker

Silversmide är kul!

Från och med i sommar hoppas jag att vi kan hålla till i min nya smedja.
Vi bygger det mesta själva och det tar tid men går framåt. I det här huset ska jag ha min silversmedja, galleributik, kurser och kontor - det vill säga allt som har med mitt jobb att göra. Det kommer att bli mycket rymligare och bättre på alla sätt.
Vi fortsätter att äta och bo i det gamla, stora huset under kurserna.

En silversmedja växer fram

Kostnader

Silversmideskurs i 5 dagar = 40 x 60 minuter, motsvarar 54 studietimmar

Kursen kostar 8250 kr. varav 3000 kr i anmälningsavgift

I priset ingår 6 frukostar, 5 luncher och 6 middagar samt enkelt boende i dubbelrum (bekvämare boende kan lätt ordnas i byn). Det finns bastu på gården. Kostnad för silver tillkommer om du inte har med eget. Övrigt förbrukningsmaterial ingår. Det finns även en del halvfabrikat att köpa.

Max 7 deltagare  per kurs

Anmälan
Intresset är stort och platserna går ofta åt på kort tid. Vänta därför inte med att anmäla dig om du vill vara säker på att få plats på en kurs. När du har anmält dig via mail eller telefon och fått klartecken att det finns plats på den kurs du vill vara med på, säkrar du din plats genom att betala in 3000 kronor som anmälningsavgift. Den betalas inte tillbaka om du hoppar av.

Anmälan är bindande, vilket innebär att om du hoppar av senare än 30 dagar innan kursen, ska du även betala andra delen av kursavgiften, om du inte ordnar en ersättare. Vid sjukdom gäller läkarintyg.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Silversmide, intensivkurs sommarvecka, på Höga Kusten - inkl. mat och logi.

Recensioner

Sanna
(5)
Kommentarer kanske är överflödiga när man är där för sjunde gången.. Inspirerande atmosfär (såväl deltagare som kursledare ) Fantastisk (och faktiskt inspirerande ) mat. Rolig och trevlig ( och ibland sen) samvaro med en grupp likasinnade människor Kort sagt.. Toppen som vanligt!
Nina Westerlund
(5)
Jag kan varmt rekommendera att gå på silversmideskurs hos silversmed och metallkonstnären Sigbritt Mann. Det är det bästa jag gjort!! :D Fick lära mig mycket på ett bra och givande sätt trots att jag aldrig hållit på med silversmide förut. Sen är maten i topp restaurangklass och boendet i ett anrikt hus + den vackra naturen bidrar dessutom till ...
Visa hela
Annika Hallin
(5)
Vilken kurs!, så underbart roligt och trevligt. Du får en otroligt duktig lärare som visar dig framåt från där du befinner dig, ett mysigt boende och super god mat, samt en stor portion inspiritation.

Sigbritt Mann Silversmed och Metallkonstnär

Sigbritt Mann Silversmed och Metallkonstnär

Sigbritt Mann arbetar som silversmed och metallkonstnär i Salsåker på Höga Kusten. Här erbjuds du silversmideskurser i hennes ateljé belägen i ett gammalt klassiskt norrländskt timmerhus i det både sköna och spännande kustlandskapet. Nästan varje höst, när det fortfarande är sommar...


Läs mer och visa alla kurser med Sigbritt Mann Silversmed och Metallkonstnär

Kontaktuppgifter till Sigbritt Mann Silversmed och Metallkonstnär

Sigbritt Mann Silversmed och Metallkonstnär

Salsåker 112
870 30 NORDINGRÅ

Recensioner
Silversmide, intensivkurs sommarvecka, på Höga Kusten - inkl. mat och logi
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 22 recensioner.
Läs recensioner