Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Yinyogautbildning online

Yogistic Health
Kursinformation
Distans
3 månader
2020-08-31 08:00
3 750 SEK

Kursbeskrivning

31/8 - 22/11

Om utbildningen

Den här webbaserade yogautbildningen riktar in sig på yinyoga som yogaform och andningen som en naturlig del i att skapa balans i kropp och själ. Syftet med utbildningen är också att inspirera dig till att hitta dig själv i rollen som instruktör. 

I utbildningen ingår kurserna Andningens kraft och Yinyoga grundkurs. Se längre ner vad som ingår i varje kurs.Har du gått någon av dem tidigare, hör av dig så får du en rabattkod.

Genom praktiska och teoretiska moment samt genomgång av hur du instruerar kommer utbildningen förbereda dig för att kunna leda yinyogapass. Du kan även se denna utbildning som en fördjupning, om du redan gått en grundläggande yogautbildning. 
Under utbildningen går vi in på olika aspekter som berör själva yogaläraryrket och du kommer att inspireras till att hitta dig i själv i rollen. Det ingår två lärarledda yinyogapass som erbjuds digitalt och en guidad yoga nidra. I slutet av utbildningen kommer du att på egen hand få förbereda och leda ett yinyogapass för två personer.

Vägledning


Det ingår ett individuellt samtal under utbildningsperioden. Det är för att du ska ha möjlighet att ställa frågor, reflektera och för att ha en avstämning gällande uppgifterna. Det finns även en chatt-funktion så att du och kursledaren kan ha en kontinuerlig kommunikation löpande under utbildningen.


Praktisk information

Utbildningen pågår under tre månader och är helt nätbaserad. En månad motsvarar en del, som består av filmer, textfiler och tillhörande uppgifter. Du får tillgång till en del i taget. 

Utbildningen finns på en användarvänlig plattform som fungerar på dator, ipad eller smartphone. Dina inlämningsuppgifter skickar du in via mejl.

Det är individuellt hur mycket tid du behöver lägga på att gå igenom materialet och tillhörande uppgifter men räkna med minst ett par timmar i veckan. Tanken är att du ska kunna genomföra utbildningen parallellt med andra åtaganden. 

Yinyoga grundkurs

Genomgång av 18 yinyogaställningar
- Tre enkla andningstekniker
- Yinyoga som yogaform
- Fysiska och mentala fördelar
- Övergripande om fascia och kroppens meridianer
- Vad som är viktigt att tänka på

Andningens kraft

Introduktion till andningsorganen & nervsystemen
- Lär dig tre steg till en bättre andning
- Lär dig två andningstekniker
- Egen andningspraktik 5 dagar


Skicka in din intresseanmälan för mer information!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

För att gå utbildningen krävs att du har erfarenhet av egen yogapraktik och ett gediget intresse för yoga. Det är en fördel om du har provat yinyoga tidigare.

Kursintyg

Efter utbildningen, förutsatt att du har gått igenom materialet och slutfört uppgifterna som hör till kursens alla delar, så kommer du att få ett diplom, där det framgår vilka moment som ingår i utbildningen. Om du önskar gå yogautbildningen för egen del och inte önskar något diplom kan du bortse från uppgifterna. 

Kostnader

3750 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Yinyogautbildning online.

Yogistic Health

Kurser i yoga och personlig utveckling i Stockholm - Huddinge. Siddhi Kost & Hälsa

Yogistic Health drivs av mig Elin Starrin, som erbjuder kurser inom områdena yoga och personlig utveckling.  Min resa började 2009 då jag provade yoga för första gången och märkte att det hjälpte mot spänningar i axlar och rygg. Ju mer...


Läs mer och visa alla kurser med Yogistic Health

Kontaktuppgifter till Yogistic Health

Yogistic Health

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Yinyogautbildning online!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 12 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser