Visa kurser.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en kurs. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen!

Måla med akryl: korta webbkurser

Shine Through Art - Onlinekurser i akrylmåleri
Kursinformation
Distans
1 timme
Ta del av kursen när du vill
230 SEK
Svenska

Video

Kursbeskrivning

webbkurser akrylmåleri

MÅLA MED AKRYL – KORTA WEBBKURSER

Webbkurser i akrylmåleri: intuitivt måleri och måleriteknik med konstnären Ania Witwitzka. Hon visar hemligheterna bakom sitt måleri, bland annat hur du får fram fantastiska landskapsmotiv ur bakgrunder, hur du blandar färger, lär dig måla rymden, hur du får fram magi med akrylpennor och mycket mer! 

Kurserna är förinspelade lektioner på ca 1 timme som du kan ta del av när du vill. 

Sänd oss din intresseanmälan så får du länken till sidan med alla kurserna. 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

För dig som älskar att måla, oavsett om du är ny eller har målat lite längre. Du vill prova på nya tekniker eller få inspiration till att ta dig vidare med ditt måleri.

Kostnader

Från 230 kr per kurs 

Kursledare

ANIA WITWITZKA är en konstnär med polskt ursprung och är född och uppvuxen i Stockholm. Hon är utbildad i England på två ledande konsthögskolor: Cumbria Institue of the Arts och Dartington College of Arts. Dessa utbildningar, samt hennes arbetslivserfarenhet som grafisk formgivare, föreläsare, projektledare och kursledare har, tillsammans med hennes starka intresse för kreativiteten som källa till människans blomstrande, gett henne en stadig bas som konstnär. Sedan ca 6 år tillbaka lever Ania på sitt måleri och sina kurser och driver företaget Shine Through Art AB. I dag är Ania bosatt i Vaxholm utanför Stockholm och undervisar i måleri och entreprenörskap för konstnärer via internet och i sin ateljé.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Måla med akryl: korta webbkurser.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 4 recensioner.

Annika Wiener
(5)
Så roligt att vara med och lära mig om färgblandning. Bara att lyssna är en upplevelse i sig. Det är så härligt att höra dig berätta med sån glädje.
Inger Sandberg
(5)
Jag har lärt mig att våga leka mera. Har provat flera nya tekniker genom den här kursen och dessutom kommer jag oftare iväg till ateljén nu!
Anette Öhman
(5)
De här målarstunderna har varit mina höjdpunkter i helgen. Jag har lärt mig massor och testat det mesta du visat. Ania är så bra på att förklara och är så inspirerande, dessutom målar hon magiskt!

Shine Through Art - Onlinekurser i akrylmåleri

Shine Through Art

Shine Through Art erbjuder många kurser, inspiration och program till dig som vill utforska och utveckla måleriet i tekniken akryl. Fokus ligger på lek, utforskande och skaparglädje!  Våra kurser ges främst online, både förinspelade och live. Bland våra kurser finner...


Läs mer och visa alla kurser med Shine Through Art - Onlinekurser i akrylmåleri

Kontaktuppgifter till Shine Through Art - Onlinekurser i akrylmåleri

Shine Through Art - Onlinekurser i akrylmåleri

Pilgatan 6c
18531 Vaxholm

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 23 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser