Shine Through Art

Onlinekurser i akrylmåleri för alla nivåer - måleriteknik, intuitivt måleri och Vedic Art 

Shine Through Art erbjuder många kurser, inspiration och program till dig som vill utforska och utveckla måleriet i tekniken akryl. Fokus ligger på lek, utforskande och skaparglädje! 

Våra kurser ges främst online, både förinspelade och live. Bland våra kurser finner du korta inspirationslektioner på ca 1 timme och längre program som hjälper dig att hålla måleriet igång i vardagen. 

Shine Through Art har inställningen att alla kan måla och att skapandet är en nyckel till att nå vår inre kraft – i både konsten och i livet. Kom i kontakt med din kreativa glädje på DITT sätt!

Visa alla kurser med Shine Through Art - Onlinekurser i akrylmåleri

Kurser

Kurs
Målarkurser
Akryl Pris Ort Snittbetyg
Kom igång med akrylmåleri: webbkurser Från 379 SEK Distans
5,0 (4)
Måla och stråla Från 695 SEK Distans
4,9 (24)
Teknikkurs i akrylmåleri - fördjupningskurs Från 1 495 SEK Distans
Övrig konst och Målning
Lev på din konst - Konstnärslyftet coachingprogram Från 3 495 SEK Distans

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Shine Through Art - Onlinekurser i akrylmåleri och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Shine Through Art - Onlinekurser i akrylmåleri

Pilgatan 6c
18531 Vaxholm

Tel: 0736532250
www.shinethroughart.com


Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 47 recensioner.

Laura Evasdotter Albanesi

Jag har haft en längre paus från måleriet när jag började med Ania. Hon guidade mig steg for steg till komma i kontakt med min kreativitet . Med konkreta råd och kunskap ger mig nödvändiga verktyg och entusiasm för att gå vidare och ha det kul med måleriet.

Mona Söderblom

Jag ser framemot varje kurstillfälle då jag får mig en riktig energiboost. Ania som lärare är oerhört kunnig både som konstnär och som pedagog. Hon vet hur man inspirerar sina elever och får oss att utforska våra gränser.

Ingrid Tägtström

Ania är fantastiskt generös med att dela med sig och lära ut olika tekniker i måleriet. Att måla online tillsammans med övriga deltagare är väldigt roligt. Hon är glad och entusiastisk och det smittar av sig. Jag har fått testa nya spännande tekniker genom denna kurs som gör att jag kan utvecklas i mitt måleri. Jag är såg glad!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 47 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Shine Through Art - Onlinekurser i akrylmåleri och få mer information, fyll i följande uppgifter: