Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Shine Through Art

Onlinekurser i akrylmåleri för alla nivåer - måleriteknik, intuitivt måleri och Vedic Art (även i Vaxholm)

Shine Through Art erbjuder många kurser, inspiration och program till dig som vill utforska och utveckla måleriet i tekniken akryl. Fokus ligger på lek, utforskande och skaparglädje! 

Våra kurser ges främst online, både förinspelade och live. Bland våra kurser finner du korta inspirationslektioner på ca 1 timme och längre program som hjälper dig att hålla måleriet igång i vardagen. Vedic Art-kursen ges även på plats i vackra Vaxholm, porten till Stockholms skärgård.

Shine Through Art har inställningen att alla kan måla och att skapandet är en nyckel till att nå vår inre kraft – i både konsten och i livet. Kom i kontakt med din kreativa glädje på DITT sätt!

Visa alla kurser med Shine Through Art - Onlinekurser i akrylmåleri

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs kurser?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kurser

Kurs
Målarkurser
Akryl Pris Ort Snittbetyg
Måla med akryl: korta webbkurser Från 190 SEK Distans
5,0 (4)
Måla och stråla i vardagen Från 495 SEK Distans
5,0 (2)
Vedic Art
Vedic Art i Vaxholm eller på distans Från 1 600 SEK Distans
5,0 (1)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Shine Through Art - Onlinekurser i akrylmåleri och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Shine Through Art - Onlinekurser i akrylmåleri

Pilgatan 6c
18531 Vaxholm

Tel: 0736532250
www.shinethroughart.com

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 23 recensioner.

Annika Wiener
(5)
Så roligt att vara med och lära mig om färgblandning. Bara att lyssna är en upplevelse i sig. Det är så härligt att höra dig berätta med sån glädje.
Klara Larsson
(5)
Ania är så fantastiskt duktig på att få en att tro på sej själv i målandet! Att alla kan bara dyka in i målandets och färgernas glädje och mysterium! Det är öppet, inga begränsningar!
Inger Sandberg
(5)
Jag har lärt mig att våga leka mera. Har provat flera nya tekniker genom den här kursen och dessutom kommer jag oftare iväg till ateljén nu!
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 23 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Shine Through Art - Onlinekurser i akrylmåleri och få mer information, fyll i följande uppgifter: