Visa kurser.se som: Mobil

målarkurser med Ania

Onlinekurser i måleri och entreprenörskap för konstnärer samt Vedic Art

Shine Through Art erbjuder många kurser och inspiration till dig som vill öppna dig för och fördjupa din kreativitet och för dig som vill som vill ta dig konst till nästa nivå och göra den till en inkomstkälla – allt förankrat i din egen unika skaparkraft!

Här finner du online kurser där vi har mötesplattformen Zoom som klassrum och där vi träffas live för varje lektion. Via denna plattform ges den intuitiva målerimetoden Vedic Art på både svenska. Här ges även Konstnärslyftet som är ett coachingprogram om entreprenörskap för konstnärer som vill ta sitt konstnärskap till nästa nivå och leva på sin konst.

Shine Through Art har inställningen att alla kan måla och att måleriet, skapandet och entreprenörskapet alla är en nyckel till att nå vår inre kraft – i både konsten och i livet.
Kom i kontakt med din kreativa glädje på DITT sätt!

Visa alla kurser med Shine Through Art - Onlinekurser i måleri och entreprenörskap för konstnärer

Kurser

Kurs
Målarkurser
Akryl Pris Ort Snittbetyg
Konstnärslyftet - Coachingprogram om entreprenörskap för konstnärer Live-kurs online 6 995 SEK Distans
4,7 (9)
Måla och stråla i vardagen 595 SEK Distans
Vedic Art
Vedic Art via nätet – intuitiv målning Live-kurs online 3 499 SEK Distans
4,5 (6)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Shine Through Art - Onlinekurser i måleri och entreprenörskap för konstnärer och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Shine Through Art - Onlinekurser i måleri och entreprenörskap för konstnärer

Pilgatan 6c
18531 Vaxholm

Tel: 0736532250
www.shinethroughart.com

Recensioner

CA
(5)
Kursen har gett mig så mycket inspiration, kunskap, tankar och nya konstvänner. Jag har fått nycklar att arbeta med både vad gäller mitt företagande som mitt konstnärskap. Ania delar, med glädje och stort engagemang, med sig av sina kunskaper och sin erfarenhet.
SK
(5)
I Konstnärslyftet fokuserar man på sig som konstnär och sitt förhållningssätt till sitt skapande, sin kreativitet och sin drivkraft. Men även sig som entreprenör och vad man behöver göra för att få själva företagandet att fungera med skapandet och vise versa. Efter dessa 12 veckor har jag fått massa verktyg och idéer att göra till verklighet.
A-S G
(5)
Om du vill få hjälp att ta ditt konstnärskap till nästa nivå är Konstnärslyftet kursen att gå! Med föreläsningar och uppgifter utmanade Ania mig till att ta nya steg och tänka på andra sätt. Jag har fått massor idéer och kunskap om att konstnärskapet är så mycket mer än att bara måla. Kursen har hjälpt mig att utvecklas, både som människa och s...
Visa hela
Shine Through Art - Onlinekurser i måleri och entreprenörskap för konstnärer
Kursrecensioner
(4,6)
Baseras på 16 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Shine Through Art - Onlinekurser i måleri och entreprenörskap för konstnärer och få mer information, fyll i följande uppgifter: