Visa kurser.se som: Mobil

Presentera ditt bästa jag

Sensus Östra Götaland
Kursinformation
Växjö
8 timmar
2 950 SEK

Kursbeskrivning

Arbetslivet ställer hela tiden allt större krav på social kompetens och hög kommunikativ förmåga. Oavsett hur virtuell och digitaliserad framtiden blir kommer behovet av att kunna övertyga, lyssna, göra sig förstådd vara en framgångsfaktor. Företag och organisationers verksamhet är beroende av enskilda medarbetare som klarar av att med såväl precision som empati nå fram med sitt budskap, inom och utanför den egna organisationen.

Under denna dag diskuterar vi vilka faktorer som påverkar dina möjligheter att övertyga och inspirera. Vi går igenom hur stress och nervositet fungerar, och hur du med medveten användning av exempelvis kroppsspråk och röst kan påverka hur du uppfattas och hur du genom att vara mer av dig själv också kan presentera dig själv bättre, dina idéer tydligare, och på samma gång kan hjälpa andra att känna sig mer bekväma.

Varje samtal förs på två nivåer, det verbala (VAD som sägs) och det icke-verbala (HUR det sägs). Det är lätt för oss alla att fastna i om vi säger rätt saker eller inte, men vi är många gånger inte lika medvetna om vad vi säger med vårt uppträdande. Om dessa två budskap går isär är det nästan alltid det icke-verbala budskapet som vinner.

Detta seminarium är till för dig som vill slipa på din egen förmåga att mer medvetet kontrollera de signaler du förmedlar.

Kursen leds av Andreas Lind, legitimerad logoped, röst- och talcoach och utbildare inom mellanmänsklig kommunikation. Välkommen till en intressant och inspirerande dag!

”Jag har lärt mig att folk kommer att glömma det du sa, folk kommer att glömma vad du gjorde, men de kommer aldrig glömma hur du fick dem att känna sig” - Maya Angelou

För ytterligare information och anmälan kontakta:
Peter Östberg, peter.ostberg@sensus.se, 0470-70 73 05
Maria Ljung, maria.ljung@sensus.se, 0470-70 73 02
Sören Johnsson, soren.johnsson@sensus.se, 0470-70 73 19

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Presentera ditt bästa jag.

Sensus Östra Götaland

Sensus kurser

Sensus Östra Götaland

Sensus erbjuder studiecirklar, kulturarrangemang, utbildningar, och upplevelser med livsfrågor, globala frågor och mångfald i centrum. Hos oss kan du exempelvis fördjupa dig i mänskliga rättigheter, samtala om livet eller utveckla dig inom data, musik eller dans.  Varmt välkommen till oss på Sensus!...


Läs mer och visa alla kurser med Sensus Östra Götaland

Kontaktuppgifter till Sensus Östra Götaland

Sensus Östra Götaland

Klicka på länken nedan för att kontakta Sensus i din kommun:

Recensioner
Bli den första att recensera Presentera ditt bästa jag!

Liknande kurser