Visa kurser.se som: Mobil

Lunchyoga i Kalmar

Sensus Östra Götaland
Kursinformation
Kalmar
12 timmar
400 SEK

Kursbeskrivning

Vill du öva upp din styrka, minska din stress eller bara ta en paus i en härlig miljö? Vår lunchyoga passar alla!

Under sex yogapass under hösten kommer vi tillsammans att genom övningar både bygga upp vår styrka i kroppen, hitta vår balans och i meditation lära oss att aktivt slappna av. Yogapassen hämtar inspiration från både medicinsk yoga där fokus ligger på rehabilitering, balans och att bryta negativa mönster såsom stress eller sömnsvårigheter samt kundaliniyoga där fokus mer ligger på att stärka upp muskulaturen, öva på koordination och en ökad kroppsmedvetenhet. I pausen bjuder vi på te för den som vill och under passen arbetar alla deltagare med att i glädje utmana sig själva utifrån sina egna förmågor och förutsättningar. Ledaren hjälper till och anpassar passen utifrån gruppens behov och med utsikt över Kalmar hamn och till tonerna av härlig musik utvecklar vi oss själva tillsammans. Cirkeln är planerad till tisdagar kl. 11.00 - 12.30 och startar den 24 mars med minst 5 deltagare.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Om du har en yogamatta får du gärna ta med den, annars går det bra att låna av oss.

Ledare

Brita Freifrau von Wangenheim har gått kurser i flera olika yogatraditioner och har en lång erfarenhet av att möta människor där de är.

Rabatt

Uppge fackförbundstillhörighet för att erhålla eventuell rabatt.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Lunchyoga i Kalmar.

Sensus Östra Götaland

Sensus kurser

Sensus Östra Götaland

Sensus erbjuder studiecirklar, kulturarrangemang, utbildningar, och upplevelser med livsfrågor, globala frågor och mångfald i centrum. Hos oss kan du exempelvis fördjupa dig i mänskliga rättigheter, samtala om livet eller utveckla dig inom data, musik eller dans.  Varmt välkommen till oss på Sensus!...


Läs mer och visa alla kurser med Sensus Östra Götaland

Kontaktuppgifter till Sensus Östra Götaland

Sensus Östra Götaland

Klicka på länken nedan för att kontakta Sensus i din kommun:

Recensioner
Bli den första att recensera Lunchyoga i Kalmar!