Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Låna en poly - Kalmarsund Pride

Sensus Östra Götaland
Kursinformation
Distans
9 timmar
2020-09-03
0 SEK

Kursbeskrivning

Vad betyder polyamori och hur kan det funka att leva som poly i Växjö/Sverige idag? Varför vill vissa att det ska bli lagligt med månggifte? Hur rättssäkert är det att skaffa barn som flersam familj?

Under eftermiddagen kommer det finnas möjlighet att låna med sig en eller flera poly-personer för en pratstund om relationer, normer och vad du vill i ett enskilt chattrum i Zoom.

Ställ de där frågorna du funderat på, ta hjälp av vårt frågeformulär eller be polyn prata fritt om vad den vill. Till utlåning finns det personer med varierande ålder, bakgrund och syn på relationer - en mångfald i den mänskliga polybokhyllan!

Vi tillämpar principen "först till polyn får först låna", så om den du helst hade velat prata med redan är utlånad får du vänta lite eller komma tillbaka senare. Självklart finns det en lånelista, en särskilt polybibliotekarie och även möjlighet till distanslån om vi har tur!

Länk till mötesrummet publiceras innan arrangemanget och för att få låna krävs det att du deltar med video själv. Varmt välkomna!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Låna en poly - Kalmarsund Pride.

Sensus Östra Götaland

Sensus kurser

Sensus Östra Götaland

Sensus erbjuder studiecirklar, kulturarrangemang, utbildningar, och upplevelser med livsfrågor, globala frågor och mångfald i centrum. Hos oss kan du exempelvis fördjupa dig i mänskliga rättigheter, samtala om livet eller utveckla dig inom data, musik eller dans.  Varmt välkommen till oss på Sensus!...


Läs mer och visa alla kurser med Sensus Östra Götaland

Kontaktuppgifter till Sensus Östra Götaland

Sensus Östra Götaland

Klicka på länken nedan för att kontakta Sensus i din kommun:

Recensioner
Bli den första att recensera Låna en poly - Kalmarsund Pride!

Liknande kurser