Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Fastighetsekonomi - grundkurs distans

Sensus Östra Götaland
Kursinformation
Distans
10 timmar
2020-09-09
550 SEK

Kursbeskrivning

Vill du få bli bättre på att hantera och förstå en fastighets ekonomi, investeringar och möjlig avkastning? Då är du välkommen att delta i denna grundkurs som ges digitalt!

I denna kurs får du lära dig mer om fastighetsekonomi och hur du som fastighetsägare kan påverka värdet av en fastighet på lång och kort sikt. Kursen ger en överblick över en byggnads energibalans och kan med fördel användas som ett förstudiematerial till övriga kurser inom området.

Under kursen behandlas:

Klimatet & IPCC Energioptimering Byggnaders energiförbrukning – Typvilla En byggnads Klimatskal – Energiförluster Energieffektivisering & besparing Byggnadsteknik Uppvärmningsalternativ Värmepumpar Solenergi

Kursen ges på distans via plattformen Learnify och startar vid full grupp. Vi kontaktar deltagare 10 dagar i förväg med information kring kursstart.

Material

Webbaserad kurs.

Ledare

Petter Magnusson är lärare i samhällsekonomi och har arbetat inom vuxenutbildning i 20 år. Han är också konsult och egen företagare.

Rabatt

Uppge fackförbundstillhörighet för att erhålla eventuell rabatt. Här kan du läsa mer om rabatter för fackförbund som Sensus samarbetar med

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Fastighetsekonomi - grundkurs distans.

Sensus Östra Götaland

Sensus kurser

Sensus Östra Götaland

Sensus erbjuder studiecirklar, kulturarrangemang, utbildningar, och upplevelser med livsfrågor, globala frågor och mångfald i centrum. Hos oss kan du exempelvis fördjupa dig i mänskliga rättigheter, samtala om livet eller utveckla dig inom data, musik eller dans.  Varmt välkommen till oss på Sensus!...


Läs mer och visa alla kurser med Sensus Östra Götaland

Kontaktuppgifter till Sensus Östra Götaland

Sensus Östra Götaland

Klicka på länken nedan för att kontakta Sensus i din kommun:

Recensioner
Bli den första att recensera Fastighetsekonomi - grundkurs distans!

Liknande kurser