Excelkurs

Trött på alla #NULL!, #NUM!, #REF!, och #VALUE!?

Gå en Excelkurs och lär dig hantera programmet rätt och effektivt! Excelkurser ges på flera nivåer. Välj bland Excel för nybörjare, onlinekurser, fortsättningskurser och många fler. Du kommer aldrig behöva slita ditt hår över Excel igen!
Visar 1-20 av 21 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-20 av 21 träffar
1
2

Om Microsoft Excel 

Excel är ett kalkylprogram och är det absolut mest använda i sitt slag. Programmet ingår i Office-paketet används av både privatpersoner och företag. Den första verisonen av släpptes för Macintosh redan 1985 och Windows-versionen släpptes november 1987. Microsoft har sedan dess fortsatt att utveckla Excel med nya uppdateringar och utgåvor ungefär vartannat år.

Med Excel kan du skapa överskådliga och användbara kalkyler och väldigt avancerade beräkningsmodeller. Du kan få Excel att utföra alla typer av beräkningar och analyser med hjälp av olika formler och funktioner. Med värdena kan du sedan göra både listor, diagram och tabeller.

En grundkurs för nybörjare i Excel är en mycket bra start för dig som aldrig använt Excel tidigare. Då får du lära dig hur du fyller i data, hur du formaterar arbetet så det ser bra ut, hur du skapar Excel-diagram med mera. Excel är väldigt nyttigt att kunna och en bra merit i ditt arbete.

Excell underlättar flera skeden i ditt arbete. Med hjälp av programmet kan du hantera kalkyler och data mycket enklare och mer effektivt. Du kan till exempel formatera arbetsblad och skapa färgstarka diagram för publicering på webben.

I och med att programmet har ett så stort användningsområde så är kunskaper i Excel viktigt i många arbetsroller. I bästa fall kan en excelkurs bidra till att du får det jobb du vill, till exempel om du vill jobba med ekonomi, marknadsföring eller försäljning.

Jämför kurser