Visa kurser.se som: Mobil

Dans för minskad isolering i Kalmar

Sensus Östra Götaland
Kursinformation
Kalmar
21 timmar
0 SEK

Kursbeskrivning

Vi bjuder in till dans för daglediga för att skapa möjlighet till rörelse och sociala sammanhang trots pågående pandemi. Grupperna är små och vi dansar enskilt med gott om mellanrum så att du som är i riskgrupp ändå ska kunna delta.

Vi känner alla att denna nya situation är tärande och särskilt tärande är så det såklart för alla som tillhör en riskgrupp och därför måste vara väldigt försiktiga med sina sociala kontakter. Samtidigt är vi sociala som människor och behöver träffas för att må bra. Därför har vi, med medel från Socialstyrelsen, möjligheten att erbjuda dansträffar på dagtid i vår danslokal på Verkstadsgatan 17 i Kalmar.

Träffarna kommer att innehålla dans med mjuka rörelser och i lagom tempo som blandas med lite paus och tid för umgänge också såklart. Vår ledare, Rigoberto, är mångårig ledare inom latinska danser såsom salsa och flamenco men det krävs absolut inga förkunskaper för att komma till dessa dansträffar. Delar av övningarna ni gör kommer att göras sittande och alla deltar utifrån sina egna möjligheter.

Träffarna är helt gratis och vi begränsar antalet deltagare till 10 personer i lokalen. Vi tillhandahåller handsprit och det finns möjlighet att tvätta händerna vid ankomst. Varmt välkommen med din anmälan!

OBS! På grund av ett begränsat antal platser kan vi inte tillämpa drop-in utan det krävs anmälan för att kunna delta.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Dans för minskad isolering i Kalmar.

Sensus Östra Götaland

Sensus kurser

Sensus Östra Götaland

Sensus erbjuder studiecirklar, kulturarrangemang, utbildningar, och upplevelser med livsfrågor, globala frågor och mångfald i centrum. Hos oss kan du exempelvis fördjupa dig i mänskliga rättigheter, samtala om livet eller utveckla dig inom data, musik eller dans.  Varmt välkommen till oss på Sensus!...


Läs mer och visa alla kurser med Sensus Östra Götaland

Kontaktuppgifter till Sensus Östra Götaland

Sensus Östra Götaland

Klicka på länken nedan för att kontakta Sensus i din kommun:

Recensioner
Bli den första att recensera Dans för minskad isolering i Kalmar!

Liknande kurser