Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

After work - Konsten att gå i pension

Sensus Östra Götaland
Kursinformation
Distans
15 timmar
2020-09-10
650 SEK

Kursbeskrivning

Håller du på att växla ner yrkesmässigt eller har du kanske redan tagit farväl av dina arbetskamrater och påbörjat en ny fas i livet som pensionär?

Oavsett var du är och hur du känner inför den nya livsfasen är du hjärtligt välkommen till en samtalscirkel som bygger på reflektion och erfarenhetsutbyte, där syftet är att skapa förutsättningar för en så hög livskvalitet som möjligt i livet efter jobbet.

Samtalscirkeln innehåller fem träffar med lite olika teman, t.ex. ”Vem är jag när jag inte jobbar längre?” och ”Hur vill jag leva mitt liv som pensionär?” och i Växjö är cirkeln inne på sin 8:e termin på grund av sin popularitet!

En deltagare skriver så här om After work - konsten att gå i pension:

"När man går i pension tänker nog de flesta hur skönt det ska bli att äntligen bara kunna ägna sig åt sig själv o sina intressen. Vad jag inte hade en aning om var att man nästan tappade fotfästet o det plötsligt infann sig en identitetskris - vem är jag nu o var ingår jag i ett sammanhang. Av en slump hittade samtalsgruppen After Work - konsten att gå i pension vilket jag är fantastiskt glad över. Där fann jag likasinnade och vi kan prata om allt - jobbiga allvarliga och roliga saker under fantastiskt bra ledning med tips om många bra verktyg som har gett mig väldigt mycket. Vi vill inte sluta så till våren går vi etapp tre o hoppas det blir en fjärde och jag har fått nya härliga vänner - förhoppningsvis för resten av livet."

Cirkeln startar vid full grupp i Zoom - du kan sitta var som helst.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs bara lusten och nyfikenhet att se framåt mot en ny dimension av tillvaron.

Material

Vi tillhandahåller ditt samtalsmaterial.

Ledare

Cirkelledare är Maria Estling Vannestål som är utbildad gruppledare inom ACT (Acceptance and Commitment Training) och har lång erfarenhet av att leda samtalscirklar i olika sammanhang.

Rabatt

Uppge fackförbundstillhörighet för att erhålla eventuell rabatt. Här kan du läsa mer om rabatter för fackförbund som Sensus samarbetar med

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om After work - Konsten att gå i pension.

Sensus Östra Götaland

Sensus kurser

Sensus Östra Götaland

Sensus erbjuder studiecirklar, kulturarrangemang, utbildningar, och upplevelser med livsfrågor, globala frågor och mångfald i centrum. Hos oss kan du exempelvis fördjupa dig i mänskliga rättigheter, samtala om livet eller utveckla dig inom data, musik eller dans.  Varmt välkommen till oss på Sensus!...


Läs mer och visa alla kurser med Sensus Östra Götaland

Kontaktuppgifter till Sensus Östra Götaland

Sensus Östra Götaland

Klicka på länken nedan för att kontakta Sensus i din kommun:

Recensioner
Bli den första att recensera After work - Konsten att gå i pension!

Liknande kurser