Visa kurser.se som: Mobil

Fortsätt skriva i nuet - förankra din skrivrution och lita på din kreativitet

Sensus Skåne - Blekinge
Kursinformation
Distans
20 timmar
2021-11-01
650 SEK

Kursbeskrivning

behåll dina goda vanor

Detta är en fortsättningskurs till dig som tidigare har gått kursen ”skriva i nuet”, med nya uppgifter.

Du skriver varje dag i 30 dagar, två gånger fem minuter varje dag. Du lägger dagligen ut dina texter på den gemensamma plattformen ”Learnify”. Du får i tre-dagars-rytm ”språngbräden” in i ditt skrivande. Du kan lämna respons till andras texter och få respons på dina egna.

Målet med denna kurs är att förankra skrivrutinen som du har skapat i ”Skriva i nuet”. Du börjar lita på din kreativitet mer och mer och lär känna ditt alldeles unika sätt att skriva. Du vågar mer, tillåter dig att leka och att följa dina idéer. Du inser att din inre kritiker egentligen vill ditt bästa och du vågar släppa din rädsla för att göra bort dig. Du kommer inte få personlig feedback till det som du skriver av ledaren. Däremot kommer du med jämna mellanrum få allmän skrivvägledning. Vi kommer dessutom ha två (frivilliga) zoom-möten, ett i början och ett på slutet, där vi kan reflektera över vårt skrivande.

Denna kurs kan hjälpa dig att lära dig att skrivblockader inte är ett hinder utan bara en inbjudan till att ändra riktningen en smula. Du kommer att bli smidigare i ditt skrivande och får möjlighet till att utveckla dina skrividéer.

Tid

Hela november med start onsdagen den 1 november 2021. Sista dag 30 november. (Frivilliga) Zoom-träffar 6 november (lördag) och 27 november (lördag) 19-20. Vi har som förr vår egen studieplats på nätplattformen Learnify och du kan själv styra dina tider.

Ledare

Sabine Neumann, M.A. i litteratur och filosofi. Hon har lett många uppskattade skrivarkurser hos Sensus under åren. Sabine är skrivpedagog (utbildad i Berlin) med över 20 års erfarenhet i Zen-meditation. Hon har publicerat skönlitterära böcker och texter, och hon arbetar även som litteraturöversättare från svenska till tyska.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Fortsätt skriva i nuet - förankra din skrivrution och lita på din kreativitet.

Sensus Skåne - Blekinge

Sensus kurser

Sensus Skåne - Blekinge

Sensus erbjuder studiecirklar, kulturarrangemang, utbildningar, och upplevelser med livsfrågor, globala frågor och mångfald i centrum. Hos oss kan du exempelvis fördjupa dig i mänskliga rättigheter, samtala om livet eller utveckla dig inom data, musik eller dans.  Varmt välkommen till oss på Sensus!...


Läs mer och visa alla kurser med Sensus Skåne - Blekinge

Kontaktuppgifter till Sensus Skåne - Blekinge

Sensus Skåne - Blekinge

Klicka på länken nedan för att kontakta Sensus i din kommun:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Fortsätt skriva i nuet - förankra din skrivrution och lita på din kreativitet!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Fortsätt skriva i nuet - förankra din skrivrution och lita på din kreativitet, fyll i följande uppgifter: