Visa kurser.se som: Mobil

Trädgårdscirkel i Kalmar

Sensus Östra Götaland
Kursinformation
Distans
24 timmar
2022-03-06
0 SEK

Kursbeskrivning

Vill du tillsammans med andra öka dina kunskaper inom trädgård och få hjälp med något mindre projekt? I denna grupp träffas vi hemma hos varandra och lär oss tillsammans om trädgårdens alla utmaningar och möjligheter!

Upplägg

I denna grupp träffas vi 1-2 gånger i månaden hemma hos varandra för att ta del av andras smart lösningar, kunskap och idéer samtidigt som vi kan bidra med egen inspiration och handkraft under några timmar. Varje träff består av två delar och dagens värd är den som beslutar om vad vi gör först och sist: dels sitter vi ner tillsammans och får en presentation av dagens trädgård och eventuellt något särskilt intresse/kunskap som relaterar till detta. Efter en liten fikapaus (knytisfika som vi bidrar med tillsammans eller om vi hellre väljer att dagens värd står för detta - det bestämmer vi efter första träffen) går vi ut i trädgården och hjälper till med något större projekt eller insats tillsammans. Kanske beskär vi några träd, målar ett uthus, bygger ett staket eller gräver odlingsbäddar?

Plats och insats

I denna cirkel lär vi av varandra och får inspiration och kunskap genom möten i varandras trädgårdar. Tillsammans avgör vi hur ofta vi vill träffas och vad vi ska prata om. Sensus finns som stöd och kan bidra med några externa besökare/föreläsare under säsongen och deltagarna driver själva gruppen framåt genom sitt engagemang. Deltagandet är gratis.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Trädgårdscirkel i Kalmar.

Sensus Östra Götaland

Sensus Östra Götaland

Sensus erbjuder studiecirklar, kulturarrangemang, utbildningar och upplevelser. Vi skapar och finns med där mötesplatser för bildning och kultur utvecklas. Vi lyfter fram relationer, rättigheter, hållbarhet och livsfrågor. Hos oss kan du exempelvis fördjupa dig i mänskliga rättigheter, samtala om livet...


Läs mer och visa alla kurser med Sensus Östra Götaland

Kontaktuppgifter till Sensus Östra Götaland

Sensus Östra Götaland

Klicka på länken nedan för att kontakta Sensus i din kommun:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Trädgårdscirkel i Kalmar!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Trädgårdscirkel i Kalmar, fyll i följande uppgifter: