Visa kurser.se som: Mobil

Sköna rytmer - dans för daglediga

Sensus Östra Götaland
Kursinformation
Kalmar
30 timmar
100 SEK

Kursbeskrivning

Vi bjuder återigen in till dans för daglediga för att skapa möjlighet till rörelse och sociala sammanhang i höst! Vi rör oss till musiken, känner de latinska rytmerna och tar pauser när vi behöver. Kom med och sväng med oss! Vi börjar den 23 september men det går bra att komma med under hela terminen!

Vi började med dans för daglediga hösten -20 och eftersom det var så uppskattat hos deltagarna så kör vi nu igen! Denna danskurs kommer innehålla både dans och tid för samtal, allt på en grundläggande nivå där fokus ligger på att ha roligt. Självklart har vi möjlighet att hålla avstånd.

Träffarna kommer att innehålla dans med mjuka rörelser och i lagom tempo som blandas med lite paus och tid för umgänge också såklart. Vår ledare, Rigoberto Gadea Castro, är mångårig ledare inom latinska danser såsom salsa och flamenco men det krävs absolut inga förkunskaper för att komma till dessa dansträffar.

Covid-19 restriktioner

Så som läget är i början av höstterminen har vi satt en gräns på 15 vuxna i danslokalen i Kalmar, inklusive ledare. Vi följer utvecklingen av pandemin och uppdaterar detta vid behov. För pardans gäller att deltagare dansar med samma partner under hela terminen, inga partnerbyten på grund av smittrisken. Självklart fortsätter vi att tillhandahålla handsprit och önskar att den med minsta lilla symtom stannar hemma, för allas skull. Ledare ansvarar för att deltagare släpps in och ut ur lokalen utan att det skapas trängsel.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Sköna rytmer - dans för daglediga.

Sensus Östra Götaland

Sensus kurser

Sensus Östra Götaland

Sensus erbjuder studiecirklar, kulturarrangemang, utbildningar, och upplevelser med livsfrågor, globala frågor och mångfald i centrum. Hos oss kan du exempelvis fördjupa dig i mänskliga rättigheter, samtala om livet eller utveckla dig inom data, musik eller dans.  Varmt välkommen till oss på Sensus!...


Läs mer och visa alla kurser med Sensus Östra Götaland

Kontaktuppgifter till Sensus Östra Götaland

Sensus Östra Götaland

Klicka på länken nedan för att kontakta Sensus i din kommun:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Sköna rytmer - dans för daglediga!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Sköna rytmer - dans för daglediga, fyll i följande uppgifter: