Visa kurser.se som: Mobil

Samtalscirkel "Efter Covid-19"

Sensus Östra Götaland
Kursinformation
Distans
10 timmar
2021-10-07
0 SEK

Kursbeskrivning

Alla påverkas av den pandemi som pågår, vi som blivit smittade mer än andra. Många får bieffekter som finns kvar trots att smittan dragit vidare och det kan finnas ett behov av att prata med andra i samma situation. Välkommen till en samtalscirkel för oss med långtidscovid!

Vi lever i en tid där mycket av allas vardag och arbetsliv påverkas av viruset Covid-19 och samtidigt finns det väldigt lite kunskap om sjukdomen och dess effekter på lång sikt. Vi som drabbats kan känna oss ensamma och även om vår omgivning är välvillig så finns det kanske inte så många som faktiskt förstår vad vi går eller har gått igenom. I vissa fall har det varit dödsångest, i andra fall hjärntrötthet. Oavsett så tror jag att vi har ett behov av att möta andra i samma situation och att vi kan få mycket stöd i samtal om just våra utmaningar men också tillbakablickar på vår sjukdomstid och hur vi ser framåt. För framåt måste vi ju, även om vi inget vet om hur länge vi kommer vara påverkade av sjukdomen.

På initiativ av drabbad personal kommer Sensus att öppna upp för mötesplatser för oss som insjuknat i Covid-19, både digitalt och fysiskt. Då många lider av extrem trötthet vet vi att det kan vara svårt med skärm och digitala träffar så ta kontakt med ditt lokala Sensus-kontor för att se om det går att starta en fysisk mötesplats i din närhet istället om det passar dig bättre.

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Samtalscirkel "Efter Covid-19".

Sensus Östra Götaland

Sensus kurser

Sensus Östra Götaland

Sensus erbjuder studiecirklar, kulturarrangemang, utbildningar, och upplevelser med livsfrågor, globala frågor och mångfald i centrum. Hos oss kan du exempelvis fördjupa dig i mänskliga rättigheter, samtala om livet eller utveckla dig inom data, musik eller dans.  Varmt välkommen till oss på Sensus!...


Läs mer och visa alla kurser med Sensus Östra Götaland

Kontaktuppgifter till Sensus Östra Götaland

Sensus Östra Götaland

Klicka på länken nedan för att kontakta Sensus i din kommun:

Recensioner
Bli den första att recensera Samtalscirkel "Efter Covid-19"!
Intresseanmälan

För att få mer information om Samtalscirkel "Efter Covid-19", fyll i följande uppgifter: