Visa kurser.se som: Mobil

En Vägg i Vägen

Sensus Östra Götaland
Kursinformation
Växjö
24 timmar
2022-08-23
800 SEK

Kursbeskrivning

En studiecirkel som vänder sig till dig som har drabbats av utmattning. Du ska inte behöva gå hela vägen mot ett bättre liv alldeles ensam.

Denna studiecirkel är för dig som önskar mer balans i ditt liv. Du får en ökad förståelse för vad stress är och blir medveten om vad som stressar dig, hur det påverkar dig, samt hur du kan förhålla dig till stressen. Du får också en ökad förståelse för vad som styr och påverkar ditt mående generellt, samt verktyg för att må och fungera bättre i vardagen.

Syfte

Syftet är att vi tillsammans ska finna styrka genom våra erfarenheter. Alla sitter med fantastiska lärdomar som vi delar med oss av. Tillsammans hittar vi redskap för att hantera vår nya livssituation och rustar oss med ökad kunskap. Fokuserar på det friska där vi på olika sätt medvetandegör vilka vi är och vilka förmågor och styrkor vi har, vad vi mår bra av och behöver, vilka drömmar/mål vi har i livet.

Upplägg och metod

VI träffas 8 gånger på Måndag och Onsdagar.

Vi diskuterar tillsammans om vad gruppen har för önskningar/förväntningar/behov och kursledaren planerar kursen utifrån detta. Vi samtalar om våra erfarenheter med varandra. I samtalet kan vi få uppleva och känna att vi inte är ensamma om våra erfarenheter och tankar. Kursledaren leder samtalet och ställer frågor som alla reflekterar över. Vi gör även olika övningar, både enskilt och tillsammans.

Kursledare

Kursledaren Anne Joveling är utbildad stresscoach och terapeut. Hon har dessutom egna personliga erfarenheter och reflektioner kring stress och utmattning och hur det kan vändas till en möjlighet för utveckling och till ett rikare och mer harmoniskt liv

Pris

800 kr för 8 träffar. Flera fackförbund ger rabatter på Sensus öppna utbud. Kontakta gärna oss eller ditt fackförbund för att se om detta ingår i ditt medlemskap.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om En Vägg i Vägen.

Sensus Östra Götaland

Sensus Östra Götaland

Sensus erbjuder studiecirklar, kulturarrangemang, utbildningar och upplevelser. Vi skapar och finns med där mötesplatser för bildning och kultur utvecklas. Vi lyfter fram relationer, rättigheter, hållbarhet och livsfrågor. Hos oss kan du exempelvis fördjupa dig i mänskliga rättigheter, samtala om livet...


Läs mer och visa alla kurser med Sensus Östra Götaland

Kontaktuppgifter till Sensus Östra Götaland

Sensus Östra Götaland

Klicka på länken nedan för att kontakta Sensus i din kommun:


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera En Vägg i Vägen!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om En Vägg i Vägen, fyll i följande uppgifter: