Visa kurser.se som: Mobil

Balett avancerad gymnasiet, födda från -05 eller tidigarr HT 2021

Sensus Östra Götaland
Kursinformation
Kalmar
28 timmar
2021-09-02
500 SEK

Kursbeskrivning

Drömmer du om att dansa balett och få stå i vit tyllkjol på en scen? Eller vill du lära dig balett för att bli bättre i andra dansstilar?

Balett är grunden till alla dansstilar och i baletten tränar du hållning, styrka och flexibilitet i en vacker perfektion. Hos får du lära dig alla grunder i baletten samt pröva större balettkoreografier.

Vi jobbar processinriktat och mot scenisk produktion där deltagarna får vara med och påverka processen. Varje vårtermin avslutas med en större dansuppvisning på Kalmar teater.

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Balett avancerad gymnasiet, födda från -05 eller tidigarr HT 2021.

Sensus Östra Götaland

Sensus kurser

Sensus Östra Götaland

Sensus erbjuder studiecirklar, kulturarrangemang, utbildningar, och upplevelser med livsfrågor, globala frågor och mångfald i centrum. Hos oss kan du exempelvis fördjupa dig i mänskliga rättigheter, samtala om livet eller utveckla dig inom data, musik eller dans.  Varmt välkommen till oss på Sensus!...


Läs mer och visa alla kurser med Sensus Östra Götaland

Kontaktuppgifter till Sensus Östra Götaland

Sensus Östra Götaland

Klicka på länken nedan för att kontakta Sensus i din kommun:

Recensioner
Bli den första att recensera Balett avancerad gymnasiet, födda från -05 eller tidigarr HT 2021!
Intresseanmälan

För att få mer information om Balett avancerad gymnasiet, födda från -05 eller tidigarr HT 2021, fyll i följande uppgifter: