Visa kurser.se som: Mobil

Att leda eftersamtal - utbildning i Kalmar län

Sensus Östra Götaland
Kursinformation
Kalmar
9 timmar
2021-09-22
0 SEK

Kursbeskrivning

Vill du samtala om kulturupplevelser med andra? I samarbete med ett flertal teaterföreningar i Kalmar län vill Sensus skapa en grupp av kulturintresserade samtalsledare som kan hålla eftersamtal vid teaterföreställningar och musikaler. Samtalen är inte mer än 30 minuter långa men ger publiken en möjlighet att stanna kvar efter en föreställning och utbyta tankar och känslor som rör det de just fått ta del av. Du behöver inte själv göra någon analys av föreställningen, ditt uppdrag är att initiera och leda publiken att samtala om sina upplevelser här och nu.

Uppdraget är ideellt och det är teaterföreningarna själva som avgör vilka föreställningar de vill ha eftersamtal till. Samtalsledaren får självklart en gratisbiljett till föreställningen och bjuds dessutom på ytterligare en fribiljett per uppdrag den genomför att användas under året till andra föreställningar. Reseersättning utgår.

Du behöver kunna tala svenska och vara beredd på att leda samtal med en bred publik, ibland med mikrofon beroende på lokalen. I övrigt krävs ingen formell kompetens eller kunskap, vi ger dig utbildning och stöd och du får information om föreställningarna innan för att kunna förbereda dig.

Varje eftersamtal tar ca 20-30 minuter och en föreställning varar oftast ca 2 timmar. Du väljer själv hur många föreställningar du tackar ja till att leda samtal efter. Samtalen tar plats efter teaterföreställningar som spelas i Kalmar län i samarbete med en teaterförening kopplad till Riksteatern.

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Att leda eftersamtal - utbildning i Kalmar län.

Sensus Östra Götaland

Sensus kurser

Sensus Östra Götaland

Sensus erbjuder studiecirklar, kulturarrangemang, utbildningar, och upplevelser med livsfrågor, globala frågor och mångfald i centrum. Hos oss kan du exempelvis fördjupa dig i mänskliga rättigheter, samtala om livet eller utveckla dig inom data, musik eller dans.  Varmt välkommen till oss på Sensus!...


Läs mer och visa alla kurser med Sensus Östra Götaland

Kontaktuppgifter till Sensus Östra Götaland

Sensus Östra Götaland

Klicka på länken nedan för att kontakta Sensus i din kommun:

Recensioner
Bli den första att recensera Att leda eftersamtal - utbildning i Kalmar län!
Intresseanmälan

För att få mer information om Att leda eftersamtal - utbildning i Kalmar län, fyll i följande uppgifter: