Visa kurser.se som: Mobil

Bli en proffessionell talare

Sångpedagog Maria Kellström
Kursinformation
Malmö
1 195 SEK
Kommande starter
Malmö
2019-08-15 16:00  
1 195 SEK
Vid efterfrågan  

Kursbeskrivning

Röstretorik- inte vad du säger utan HUR?

7% av vad du förmedlar gör du med ditt ordval resten är

 • rösten- tonhöjd, rytm och dynamik och mycket mer 48%
 • kroppsspråk- hållning,utstrålning 55%

Ingredienserna är bland andra andning, stöd, styrka/dynamik, artikulation, värme i rösten,  nyanser, variation, övertygelse och inspiration. MariaVoiceStudio ger dig grundrecepten för Röstretorik- hur DU förmedlar DITT budskap med DIN röst, genom övningar och övningsstrategier med utgångspunkt i DIN vardag/arbetssituation.

Att lära sig prata inspirerande för andra är inte "rocket science" men det behövs rätt verktyg, medvetenhet och övning. Sånt som är svårt att avgöra själv vad som behövs och inte.

Som föreläsare, ledare är det lika viktigt att kunna fånga sina åhörare på 1 sekund som en artist. Det är tonen, klangen, HUR du får den som lyssnar att känna sig när DU öppnar munnen och börjar tala. En sekund är den tid du har på dig och då gäller det att på förhand bestämma HUR du vill att de skall känna sig, lika med uppfatta dig. Detta kan ALLA lära sig. 

Som pedagog i ämnet brinner jag för att lära dig få ut hela din potential, alltid. Så att du känner  att när du talar/föreläser får alla ta del av, och tillgodogöra sig, på bästa sätt allt fantastiskt du har att förmedla.


DU kan också skapa intresse, låta trovärdig och inspirera!!!

Målgrupp

För dig som vill vässa ditt personliga varumärke, göra avtryck och förändra med hjälp av och tillsammans med andra.

 • Chef
 • Ledningsgrupp
 • Föreläsare
 • Projektledare
 • Lärare etc

om kursen från tidigare deltagare

Workshoppen var rolig och mycket givande.  Jag tror övningarna och medvetenheten kring rösten kommer göra gott både privat och i arbetslivet.” - Stefan

"Fantastiskt roligt samtidigt som det hjälper mig att i min yrkesroll och privat nå fram med mitt budskap tydligare" Maria Persson, Stiftelsen Friends

”Jag kan varmt rekommendera Maria. Hon kom väl förberedd till vårt evenemang, ordning och reda och är lätt att ha att göra med. Maria har ett sprudlande och engagerande sätt.”
Karin Sjöholm, Folkuniversitetet

”Rekommenderas absolut, det var en kick att få nya verktyg. En inspirerande föreläsning!”  Åsa Hedlin Olsson

Video

Kursintyg

 • SMI (Stockholms Musikpedagogiska Instistut)
 • KMH (Kungliga Musikhögskolan i Stockholm)
 • Studerat för bl a Irene Sjögren, Daniel Zanger Borch, Kerstin Gabrielsson m fl
 • ESTILL voice training m fl
 • 20 års erfarenhet som pedagog/föreläsare

Kursledare

Maria Kellström är röstretoriker och sångpedagog som med glimten i ögat och med stor portion energi låser upp potentialen i din röst

Maria själv berättar: "Jag har jobbat med alla möjliga olika sorts röster i 25 år och det var när jag närvarade vid ett företagsmöte med ca 70 kunniga, kompetenta människor med ett brinnande intresse för att förmedla sitt företags eller personliga hjärtefråga som mitt hjärta började brinna för ämnet jag idag kallar Röstretorik. Inte vad du säger utan HUR. På detta mötet stod ungefär 10 % som speglade sin känsla för ämnet och resten pratade för svagt, monotont eller rent av levererade motsatt effekt. Tänk om jag kunde fått några timmar där för att lyfta självkänslan och ge verktygen för att det skulle bli 100% intressant, trovärdigt och inspirerande att lyssna på alla 70 personer där i rummet. 

Sedan dess har jag hållit kurser för Salesforce, Folkuniversitetet, Skanska, Grit Academy, Friends, Sweco, Planör  med flera. För varje kurs växer mitt intresse ännu lite till och mina verktyg blir ännu bättre för deltagarna.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Bli en proffessionell talare.

Sångpedagog Maria Kellström

Välkommen till Maria Voice Studio på sånglektioner

I en inspirerande, härlig mysig sångstudio utrustad med PA-anläggning mitt i centrala Malmö kan du antingen ta 10 sånglektioner á valfri längd där vi jobbar med de genrer eller behov du har som elev med fokus bara på dig eller...


Läs mer och visa alla kurser med Sångpedagog Maria Kellström

Kontaktuppgifter till Sångpedagog Maria Kellström

Sångpedagog Maria Kellström

Kellströms Tonit AB
Per Albin Hanssons väg 32
21432 Malmö

Recensioner
Bli den första att recensera Bli en proffessionell talare!