Enskilda/privata sånglektioner (Lund dagtid)

VocalLife, i Lund
Längd
45 min
Pris
650 SEK
Nästa kurstillfälle
Löpande start, Dagtid se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
45 min
Pris
650 SEK
Nästa kurstillfälle
Löpande start, Dagtid se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Sånglektioner i Lund på dagtid!

Hur skulle det kännas att kunna sjunga ut och göra det med kontroll? Hos oss på VocalLife får du sånglektioner på ett hälsosamt sätt samtidigt som du lär dig sjunga på de sätt du önskar.

---> Vårt mål är att du ska gå från våra lektioner med ny energi, glädje och stärkt i din sångröst. <---

Både för nybörjare och mer sångvana
Vare sig du är ny och aldrig sjungit tidigare eller är mer sångvan och vill gå in på detaljer, lägger vi upp sånglektionen så att den passar dina önskemål.

Vi hjälper dig utveckla din förmåga att kunna kontrollera rösten i olika tonlägen och med varierande styrka och teknik beroende av genre och låtval.

Vi hjälper dig att träna kroppsmedvetenhet, andning, stöd samt dynamik, frasering, klang, personligt uttryck med mera. Du lär dig hur rösten fungerar fysiologiskt och hur du kan omsätta dessa kunskaper till din egen röst. 

Du kan välja att sjunga enskilt eller tillsammans med en vän.

Första lektionen

Första gången vi träffas pratar vi några korta minuter om dina erfarenheter och önskemål kring dina sånglektioner. Detta håller vi så kort som möjligt, så att sången får ta stor plats under lektionen. Sedan värmer vi upp kroppen och rösten och börjar sjunga.

Hur ska jag förbereda mig?
Det är helt ok att komma som du är utan något förberett eller något medtaget. Om du däremot vill ha hjälp med något specifikt på en gång är det bra att ta med material till det såsom noter med ackord och text.

Vi håller för tillfället hus i Lund och ger mer detaljerade detaljer när du bokar in dig på en sånglektion.

Varmt välkommen!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Löpande start, Dagtid

  • Kurs
  • Lund

Målgrupp

Privata lektioner riktar sig till vem som helst som gillar att sjunga. För dig som vill bygga en bra grund eller fortsätta utveckla ditt sjungande. Det finns ingen åldersgräns varken uppåt eller nedåt för enskild sånglektioner.

Kostnader

Pris:

1 lektion 690 kr
5 lektioner 2990 kr
10 lektioner 6250 kr   


 

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Enskilda/privata sånglektioner (Lund dagtid) och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 6 recensioner
Skriv en recension
5/5
Ann
29 jun 2016
Sång hos Noora

Under mina tidigare 15 år med Noora Karhuluoma ger jag ett högt betyg för hennes pedagogiska undervisning i sångteknik Hon är en fantastisk lärare!

4/5
Cecilia
19 apr 2016
Proffsig sånglärare

Jag tog ett antal sånglektioner våren 2015. Det var inspirerande, energigivande och jag hittade toner i min röst som jag inte hade hört på minst 20 år. Ellen är en proffsig sång...

Visa hela
5/5
Cissi
19 apr 2016
Sånglektion

Jag har jätteroligt på mina lektioner! Ingela är positivt och pushar lagom mycket. Jag gillar att hon fokuserar mycket på kroppen med stretching och avslappning innan uppsjugn...

Visa hela

Körsång är livet!

Vårt mål är att sprida körsång med största fokus på glädje och gemenskap över hela Sverige! Vi leder aktiviteter som Teambuilding och kickoff med körsång över hela Sverige. Dessutom har vi privat sångundervisning i Malmö. Detta är våra vanligaste uppdrag:...

Läs mer och visa alla kurser med VocalLife

Highlights