Visa kurser.se som: Mobil

HLR och första hjälpen

SafeatWork Sweden AB
Kursinformation
Rikstäckande
4 timmar
11 990 SEK
Svenska, Engelska
Utbildning i HLR och Första hjälpen

Kursbeskrivning

HLR och första hjälpen

Vet du och dina kollegor hur ni ska agera vid ett hjärtstopp? Inträffar ett hjärtstopp eller en allvarlig olycka kommer de första minuterna att vara avgörande, med rätt kunskap kan ni förebygga tragedin. 

HLR-Utbildning skräddarsydd efter er vardag

Vår utbildning i HLR och första hjälpen passar alla organisationer inom alla branscher. Det kan vara ett tufft löfte om alla yrkesgrupper dessutom ska uppleva kvalitet i utbildningen. Men tack vare våra mycket kompetenta och erfarna instruktörer kan utbildningen alltid anpassas till just er vardag. Kursdeltagarna kommer att få livsviktig kunskap genom teori och verklighetsanpassade övningar. 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Bara HLR eller både HLR och första hjälpen?

Vi erbjuder 2 alternativ, antingen den här utbildningen som kombinerar HLR och första hjälpen på 4 timmar. Eller den mer djupgående leveransen som innehåller två stycken 3-timmars utbildningar. HLR med hjärtstartare och första hjälpen utbildningen: S-CABCDE. S-CABCDE bygger på de internationella riktlinjerna för första hjälpen och har sedan ett antal år ersatt L-ABC även i Sverige.

Jobbar ni i en utmanande arbetsmiljö?

Våra instruktörer har stor vana vid att genomföra avancerade övningar med scenarion som kan försvåra situationen ytterligare. Till exempel attentat med ett stort antal skadade, olyckor i svårtillgänglig miljö eller arbete med hotfulla klienter.

Tid och plats

Utbildningen kan genomföras där och när ni önskar. Våra instruktörer kan hjälpa er med utbildning över hela världen. Vi genomför kurser vardagar, helger & nätter. Vi har instruktörer som är vana att jobbar på flyg, båt & i våldsamma miljöer. Vi anpassar oss efter era förutsättningar och strävar alltid efter att förenkla för er.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om HLR och första hjälpen.

SafeatWork Sweden AB

SafeatWork Sweden AB

Vill ni skapa en säker & trivsam arbetsplats? Välkommen till er helhetsleverantör inom Arbetsmiljö & Säkerhet

Vi vill vara er självklara partner när ni vill skapa en säker och trivsam arbetsplats. Därför lovar vi att alltid vara noggranna med att verkligen lyssna in ert behov, skräddarsy och anpassa oss för att er hantering ska bli så...


Läs mer och visa alla kurser med SafeatWork Sweden AB

Kontaktuppgifter till SafeatWork Sweden AB

SafeatWork Sweden AB

Gillinge 1
186 91 Vallentuna

Tel: +4686225700
Mobil +46706615916

Recensioner
Bli den första att recensera HLR och första hjälpen!

Liknande kurser