Visa kurser.se som: Mobil
SafeatWork Sweden AB

Vill ni skapa en säker & trivsam arbetsplats? Välkommen till er helhetsleverantör inom Arbetsmiljö & Säkerhet

Vi vill vara er självklara partner när ni vill skapa en säker och trivsam arbetsplats. Därför lovar vi att alltid vara noggranna med att verkligen lyssna in ert behov, skräddarsy och anpassa oss för att er hantering ska bli så enkel och smidig som möjligt. Men ni ska också kunna känna er trygga med att vi alltid kommer leverera högsta kvalitet och en produkt som uppfyller alla gällande krav och direktiv. Vi berättar gärna mer om hur vi ska nå dit! 

Vårt erbjudande till dig

Safe@Works utbildningsutbud består av allt från halvtimmeslånga webbaserade utbildningar till praktiska, lärarledda kurser som löper över flera dagar. Vi kan hjälpa er med kortare punktinsatser eller en helhetslösning från riskinventering till uppföljning och myndighetskontakt. Dokumentering och efterarbeten när själva utbildningen är levererad ser vi som viktiga hörnstenar i en komplett utbildningsleverans.

Vi anpassar oss - Inte ni

Vi levererar utbildning där och när ni kan. Vi har förberedda kursplatser från söder om ekvatorn till nordligaste Sverige och tar mer än gärna fram nya kursplatser om det skulle krävas. Både dom webbaserade och lärarledda utbildningarna kan levereras dygnet runt, 365 dagar om året. 

Vi värdesätter vårt varumärke mycket högt

Vi är ett ägarlett företag som drivs av entusiaster och branschens bästa instruktörer. Med 4,86/5 som helhetsbetyg från över 250 verifierade onlinerecensioner & 99,8% nöjdhet från över 3500 kursdeltagare känner vi att vi är på rätt väg. 94% av kursdeltagarna uppger dessutom att dom efter utbildningen har fått ett förbättrat säkerhetstänk från utbildningen.

Vi har en nära kontakt med myndigheter så ni slipper

Hos oss kan du alltid vara säker på att du får en utbildning som uppfyller både dina och myndigheternas krav. Vi jobbar i samverkan med myndigheter och branschorganisationer för att säkerställa rätt inriktning. Alla utbildningar är framtagna i samråd med både nationella och internationella intresseorganisationer och levereras av pedagogiska kursledare med lång erfarenhet och god verklighetsanknytning.

Visa alla kurser med SafeatWork Sweden AB

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs kurser?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kurser

Kurs
Kropp och Hälsa
Första Hjälpen Pris Ort Snittbetyg
HLR med hjärtstartare Från 7 990 SEK Rikstäckande
HLR och första hjälpen Från 11 990 SEK Rikstäckande

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med SafeatWork Sweden AB och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

SafeatWork Sweden AB

Gillinge 1
186 91 Vallentuna

Tel: +4686225700
Mobil +46706615916


Bli den första att recensera SafeatWork Sweden AB!

Intresseanmälan

För att komma i kontakt med SafeatWork Sweden AB och få mer information, fyll i följande uppgifter: