Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Rum och miljö

Snittbetyg: 5

Baseras på 14 recensioner.

Nicole
Jag har precis läst klart denna kurs hos Rum & Miljö och jag skulle starkt rekommendera den. Man pluggar helt i sin egna takt så även om man har ett heltidsjobb så behöver man inte stressa igenom materialet för att göra ett halvdant arbete. Lärarna är stöttande och finns alltid närvarande vid frågetecken samt att kursen är väldigt givande. Jag h...
Visa hela
Angelica Wannerskog
Super bra och givande utbildning med en engagerad kursledare. Så skönt att kunna läsa på distans i sitt egna tempo!
Ulrika Svensson
Mycket rolig och lärorik utbildning!
Erika Briggner
Älskar att det gick att läsa i egen takt och fick väldigt bra respons och snabb återkoppling om jag hade frågor! Caroline som är kursansvarig är superduktig och jättetrevlig! Lärde mig massor som jag har användning av idag då jag arbetar som homestylist!
Lovisa
Jag har läst kursen Certifierad Inredare och allt har fungerat felfritt! Kursen läser man i sin egen takt genom fyra olika block på distans. Alltid snabb återkoppling, bra bemötande och professionellt upplägg. Rekommenderas varmt för dig som vill bli inredare, homestylist eller bara har ett brinnande intresse för inredning!
Maria
Maria
Emma
Jag har lärt mig otroligt mycket på denna kurs. Bra upplägg och snabb respons på uppgifter eller om man har frågor,, rekommenderar starkt denna utbildningen.
Elisabeth
Såååå kul kurs. Rekommenderas varmt
Klara
Jättebra utbildning med lätt att kommunicera med kursledare via mail eller telefon. Bra upplägg på kursen och roliga uppgifter.
Elisabeth
Supernöjd med min utbildning. Bra att kunna få läsa i den takt man själv vill, går så bra att kombinera med annat arbete då. Supertrevlig kursledare med.
Anna
Bra bemötande och hjälper till med alla frågor. Svarar snabbt på mail och är väldigt proffsiga.
Jennie
Kul kurs och bra lärare. Rekommenderar verkligen att läsa alla kurser.
Isabelle
En jätte bra utbildning. Började läsa feng shui kursen men blev helt såld så jag har bestämt att läsa färgsättning med. Snabb leverans av kursmaterialet.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.