Sommarkurs för barn i gitarr/elgitarr

Rockskolan
Kursinformation
Lund, Malmö, Staffanstorp, Stockholm
10 tillfällen
4 900 SEK Momsfri
Kommande starter
Lund
Sommar  
4 900 SEK
Malmö
Sommar  
4 900 SEK
Staffanstorp
Sommar  
4 900 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

På sommaren har vi äntligen tid att göra mer av det vi egentligen vill - och vi på Rockskolan har ingen ordinarie undervisning vilket gör oss lite mer flexibla. Vi har tid att hjälpa dig som känner att du skulle behöva sätta dig ner och ta dig tid med ditt instrument, din röst, musikproduktion, musikteori eller kanske med din musikaliska utveckling i allmänhet.

Sommarlektionerna kännetecknas av flexibilitet, och vi utgår från dubbellektioner (2 x 40 min) som ett standardformat där vi får tid att gå igenom saker och komma in i ett kreativt mode. Normalfallet är att vi tar 1-3 veckor i anspråk med dubbellektioner utspridda under perioden. Vilka veckor som är tillgängliga beror på instrument/lärare men vi försöker i möjligaste mån följa dina önskemål och ditt schema.

Målet vi ser framför oss är att du ska kunna koppla bort allt under en kort period och fokusera helt på dig själv och musiken. Kanske har du också ett konkret mål som du vill uppnå, och då kommer vi att hjälpa dig med det.

Sommarlektionerna är privatlektioner, men du kan också göra dom tillsammans med en god vän, kollega eller familjemedlem. Ett bra sätt att hjälpa varandra mellan lektionerna.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Rockskolans sommarlektioner är perfekt för dig som har lite extra tid under semestern eller sommarlovet och vill testa på ett instrument, eller dig som vill helt enkelt vill ligga i lite extra mellan terminerna.

Priser & Upplägg

Avgiften är 4 900 SEK. Det går att betala med swish, bankkort via PayPal (du behöver inget login) eller månadsbetala upp till 12 månader räntefritt.

Intresseanmälan

Intresserad av Sommarkurs för barn i gitarr/elgitarr och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Rockskolan

Rockskolan startade 2004 som ett rebelliskt utbrytarprojekt i ett produktionsbolag för rock och metal - en unik utmanare till de traditionella musikskolorna i Sverige. Idag finns Rockskolan i flera svenska städer och ingår i ett internationellt nätverk av musikskolor och...


Läs mer och visa alla kurser med Rockskolan

Kontaktuppgifter till Rockskolan

Rockskolan

Malmskillnadsgatan 49
11138 Stockholm


Recensioner
Bli den första att recensera Sommarkurs för barn i gitarr/elgitarr!
Intresseanmälan

För att få mer information om Sommarkurs för barn i gitarr/elgitarr, fyll i följande uppgifter: