Visa kurser.se som: Mobil

Introkurs i Musik

Rockskolan
Kursinformation
Distans
4 tillfällen
Individuell kursstart & löpande antagning
1 290 SEK

Kursbeskrivning

Introduktion till musik för nybörjare

Vi går igenom Rockskolans syn på musik, grundläggande begrepp och dess tillämpningar: puls, rytm, takt, toner, ackord, harmonik osv. tills att du känner dig bekväm i din nya miljö. Perfekt om du har tänkt börja med musik och behöver en introduktion till musikens grunder för att förbereda dig eller få ut så mycket som möjligt av dina privatlektioner på Rockskolan, oavsett om du funderar på att börja med instrument eller sång.

BÖRJA NÄR DU VILL 
Vi tillämpar individuell kursstart och har löpande antagning. Vid skollov, helgdagar m.m. har vi uppehåll - det påverkar inte lektionsantalet utan dina lektioner fortsätter efter lovet på ordinarie lektionstid.

MÅNADSBETALNING
Du kan välja månadsbetalning för samtliga lektionspaket i upp till 12 månader räntefritt. Nedan exempel är rekommendationer och bygger på en synkning av lektionernas ungefärliga varaktighet och månadsbetalning.

PRESENTKORT
Rockskolan Sveriges presentkort är en uppskattad gåva, julklapp och födelsedagspresent. Du väljer det belopp som passar dig bäst och sedan kan dina nära och kära välja bland våra privatlektioner i piano, bas, trummor, gitarr, sång och andra aktiviteter. 

Kostnader

1 290 SEK

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Introkurs i Musik.

Rockskolan

Rockskolan startade 2004 som ett rebelliskt utbrytarprojekt i ett produktionsbolag för rock och metal - en unik utmanare till de traditionella musikskolorna i Sverige. Idag finns Rockskolan i flera svenska städer och ingår i ett internationellt nätverk av musikskolor och...


Läs mer och visa alla kurser med Rockskolan

Kontaktuppgifter till Rockskolan

Rockskolan

Malmskillnadsgatan 49
11138 Stockholm

Recensioner
Bli den första att recensera Introkurs i Musik!
Intresseanmälan

För att få mer information om Introkurs i Musik, fyll i följande uppgifter: