Visa kurser.se som: Mobil

Matlagningskurser

Restaurangakademien
Kursinformation
Stockholm
Varierande
Löpande
2 995 SEK

Kursbeskrivning

Lär dig laga mat i ett fullutrustat proffskök i Stockholm

Matlagningskurser i Stockholm - RestaurangakademienVill du lära dig att laga mat av proffs? Kursutbudet är stort; matlagning för olika säsonger, japanskt, italienskt, styckning, såser, restaurangmatlagning, vegetariskt, veganskt, havets läckerheter, kött och vilt är exempel på teman. Grundläggande alternativt avancerade tekniker, vardagskök eller festmat, klassiska samt moderna metoder. Hos oss hittar du det mesta.

Upplägget varierar beroende på tema, men oftast inleder vi med ett förmiddagspass med uppehåll för en gemensam lunch som vi äter tillsammans stående i köket eller till bords i vår vackra matsal. På eftermiddagen fortsätter vi med ett intensivt kökspass som så småningom mynnar ut i en fantastisk buffé som vi avnjuter tillsammans med utvald dryck. Inga förkunskaper krävs. Då vi hela tiden arbetar i grupp finns det uppgifter som tilltalar alla nivåer. Kursledaren samlar emellanåt alla deltagare och går igenom särskilda tillagningsmoment och tekniker. 

På plats i köket finns alltid våra lärlingar som assisterar dig så att du ska få ut mesta möjliga av dagens innehåll. I priset ingår Restaurangakademiens förkläde, receptkompendium, alla råvaror och utvalda drycker samt Restaurangakademiens diplom.

Tack vare vårt breda nätverk och nära samarbete med Årets Kock finns det god chans att just din favoritkock finns bland kursledarna.

Varmt välkommen till våra vackra k-märkta lokaler i Slakthusområdet!

Målgrupp

Den passionerade hemmakocken som söker ny inspiration och vill lära sig tekniker från proffsen eller nybörjaren som söker vardagstips och aha-upplevelser. Inga förkunskaper krävs.

Kostnader

2 995 kr för en heldag

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Matlagningskurser.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Lena Stål
(5)
Jag gick Sydostasiens pärlor med Magnus Albrektsson. Kursledaren var otroligt bra och peppade, hade koll på allt och alla. Mycket kunnig och delade med sig av många tips.
Filip
(5)
Gick en kurs med Alexander Sjögren som kursledare på restaurangakademien. Kändes familjärt och roligt att lära sig av en så duktig kock som Alex på så nära håll. Även om nivån var hög kändes det inte för svårt att klara av, och visst kan man känna sig nöjd när man presterat en hel middag tillsammans med en av världens bästa kockar (7:e plats i B...
Visa hela

Restaurangakademien

Restaurangakademin

Restaurangakademien - En plats för matälskare

Restaurangakademien är en mötesplats för såväl mat- och dryckesintresserade privatpersoner som professionella inom branschen. Till vardags pulserar våra utbildningslokaler av passionerad restaurangpersonal som vill inspireras och utvecklas i sina yrkesroller. På kvällar och helger öppnar vi för matlagningsintresserade privatpersoner och företag....


Läs mer och visa alla kurser med Restaurangakademien

Kontaktuppgifter till Restaurangakademien

Restaurangakademien

Rökerigatan 4
121 62 Johanneshov

Tel: 08-788 03 60
www.restaurangakademien.se

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner