Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Regndroppskurser

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 51 recensioner.

Lars
(5)
Noggrann, påläst och underhållande
Ingela M
(5)
Vilken energi hon förmedlar. Massvis med Kunskap och en riktigt glädjespridare. Tack. Rekommenderas varmt
Sara G
(5)
Man måste bara älskar det här. Var lite tveksam i början men det gick över de första minuten där jag fick träffa Britta. Hon är bara så bra
Anna
(5)
Jättebra och lärorik utbildning. Det kunde vara lite mera teori. Britta är pedagogisk och ödmjukt bestämt
Anette H
(5)
Känner mig mer avslappnad i kropp och själ. Läraren var mycket bra.
L Marklund
(5)
Efter behandlingen mindre trött och mindre värk. Läraren var mycket tålmodig och lugn. Vi fick jobba i egen takt och efter egna förutsättningar.
Marie Persson
(5)
Efter behandlingen blev jag 1 cm längre, jag kände ett lugn och dofterna från oljorna är underbara.
Malin
(5)
Jag kände mig mer avslappnad efteråt, nackspärr som jag hade släppte, jag blev 1 cm längre. Läraren var jättebra, avslappnad och lugn och svarade tydligt på frågor.
Jirina Mia
(5)
Jag fick mycket ny information och min själ öppnade sig. Har nu mindre ont i ryggen och höften.
Teresia A
(5)
Jag blev mer avslappnad. Läraren var superhäftig, mycket kunnig och medmänsklig.
Lena S
(5)
Jag är väldigt nöjd med utbildningen. Läraren var tydlig och bra, lugn och väldigt inkännande.
Anna G
(5)
Upplevde ett inre lugn och att kroppen orkar mer än jag tror. Läraren var Helt underbar, mycket varm och pedagogisk. Läraren var mycket bra, inkännande och positiv. Stödjande och kunnig.
SW
(4)
Kände mig trött och sliten fys + psyk före kursen men glad pigg och avslappnad efteråt. Kursen var bra och kul, underbara dofter. Värk i ryggen försvann. Läraren var mycket bra, inkännande och positiv. Stödjande och kunnig.
Anna J
(5)
Bra fördelning på teori och praktik. Jag kände ett lugn i hela kroppen efter. Lärtaren var öppen, rolig, kompetent och lyhörd.
Malin N
(5)
Efter behandlingen var jag lugn och harmonisk, kändes så lätt innombords och i kroppen. Läraren var mycket bra. Sådan enorm kunskap som hon delade med glädje och glöd. Gav feedback o korrigerade vid övning av massagen.
Lena H
(5)
Efter behandlingen försvann stressen och ett lugn infann sig, mindre stel i rygg och nacke. Tinitusen minskade. Kursen var mycket lärorik och givande. Läraren var underbar, kunnig.
V N
(5)
Upplevde efter massagen en upplyftande känsla. Läraren var väldigt bra
CL
(5)
Hela jag blev full av skratt. Läraren var mycket bra.
BJ
(5)
Genom att ha fått mer kunskap så känner jag större tillit till resultaten.
Catarina T
(5)
Supernöjd, så glad att jag anmälde mig till kursen. TACK!! Ett lugn spred sig i kroppen efter behandlingen och det känns lättare i ländrygg och skulderblad. Läraren var Toppen! Lugn, pedagogisk. Hon kan ämnet!!
JC
(5)
Efter behandlingen kände jag mig lugnare. Läraren var väldigt bra, berättade i detalj så att man förstod. Bra på att lära ut massagen och vilka oljor man ska använda.
Karin I
(5)
Efter behandlingen blev jag varm, tyckte även att min fot blev mindre svullen. Läraren var Jättetrevlig! Fick veta mycket om dessa fantastiska oljor.
Agneta H
(5)
God känsla i kroppen. Oljorna känns mycket välgörande. Tack för en utvecklande och bra kurs. Läraren var kunnig och inspirerande.
Ingela K
(5)
Mycket intressant och livsförändrande. Efter behandlingen känner jag mig mer positiv och lättare till mods. Andningen som jag haft problem med länge förbättrades. Blev 2 cm längre. Läraren varmycket bra, visade och förklarade på ett pedagogiskt och lugnt sätt.
Berit B
(5)
Har blivit 1,5 cm längre. Läraren var mycket bra.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.