Visa kurser.se som: Mobil

Att skriva kreativt - Fördjupningskurs - distans under 2017-2018

R-Write
Längd: 20 timmar
Plats: Distans
Startdatum: 2016
Pris: 1 200 SEK
Sista anmälan: Startar vid minst 4 deltagare - anmälan under september 2015
Arrangör: R-Write plus

Info om Att skriva kreativt - Fördjupningskurs - distans under 2017-2018

Fördjupningskurs i kreativt skrivande på distans

Vad har du i byrålådan? Du som har kommit en bit på väg i ditt skrivande och känner att du vill ta din text ett stycke längre.  Med skrivövningar, uppgifter och respons sätter vi igång processen mot färdig produkt.

Detta är en skrivarkurs på distans för dig som vill utveckla ditt skrivande genom att jobba med längre texter och med ett eget "projekt" som du själv väljer. Gestaltning, dialog, perspektiv, miljöbeskrivning och tidsföljd är några moment i kursen. Du får stöd i skrivprocessen av cirkelledaren, en kompetent skribent och med god pedagogisk förmåga, samt av de andra cirkeldeltagarna.Tanken är att alla läser och granskar varandras texter, allt för att alla ska få till sin egen text så bra som möjligt i slutändan, samt att man övar sin förmåga att diskutera skrivna texter.

Kursupplägg:
En fysisk träff i Östersund i SV:s lokaler och sedan följer distansträffar på Internet samt eget skrivande och utbyten av texter, tankar, kommentarer osv. Distansträffarna görs upp i gruppen vid första tillfället.

Målgrupp

Du som kommit en bit på väg i ditt skrivande och känner att du vill ta din text en stycke längre. Kursen anpassas delvis efter deltagarnas önskemål.

Måste vara hyfsat väl förtrogen med datorer samt Internet och vanliga tekniker såsom Skype, E-post och skrivprogram (ex Word)

Kursledare

Katarina Ryckenberg är 47 år, född och uppvuxen i Jämtland. Hon är utbildad kemist och vetenskapsjournalist från Uppsala Universitet och har över tio års erfarenhet av publicistiskt arbete genom att hon bland annat startat, ägt och drivit två egna tidningar samt att hon arbetar på frilansbasis med artiklar, tematidningar, böcker och kurser. Katarina anlitas som kursledare, projektledare, moderator och för informationsuppdrag inom olika projekt och just nu är hon bland annat engagerad  som kommunikationsansvarig för att det internationella  EU LIFE+ projektet PVCfreeBloodBag.   

Kostnader

1200 kronor 

1 fysisk träff  - alternativt Skype - där vi går igenom upplägg och hur vi kommer att jobba med distansträffarna på Internet.

4 st distansträffar + skrivövningar där emellan

Totalt 10 lektionstimmar á 45min + uppgifter hemma ca 10 timmar.

Start vid minst 4 deltagare max 8 deltagare

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Att skriva kreativt - Fördjupningskurs - distans under 2017-2018.

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt

R-Write

R-Write

R-Write gör verkligheten begriplig

Genom att beskriva vad som sker omkring oss, eller inom oss, på ett språk som alla förstår ökar vår kunskap. Det är ett fantastisk roligt jobb! R-Write är ett företag som arbetar med kommunikation, information och informationssammanställning. Främst inom vetenskapliga...


Läs mer och visa alla kurser med R-Write

Kontaktuppgifter till R-Write

R-Write

Mobil 070-6 57 30 41

www.kurser.se

Kontakta R-Write