Visa kurser.se som: Mobil

Just nu har du chans att vinna en skrivarkurs värde 4999 kr! Läs mer om tävlingen här 🌷

Recensioner av PRO Athlete

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 117 recensioner.

Jonna
Innehållsrik utbildning med bra kursmaterial och engagerade och proffessionella lärare!
Anders
Gav ett bra insikt om hur och varför man ger massage. Väldigt kunniga och inspirerande lärare. Enda nackdelen är att kursen var för kort :).
Bengt Kristoffersson
En gedigen och lärande kurs under två dagar. Teori och praktik blandat på ett bra och lugnt sätt tillsammans med två bra lärare/instruktörer gjorde att man fick med sig mycket på en kort period. En kurs jag kommer att rekommendera!
Axel Danielsson
Tyckte det va lärorikt och riktigt bra kursledare som instruerade och förklarade på ett bra sätt. Fick mer information och lärt mig mer än vad jag väntat mig. Är väldigt nöjd med utbildningen
Elise Axelsson
Riktigt kunniga och pedagogiska instruktörer med ett upplägg där teori varvades med praktik. Detta gav helt klart mersmak till vidareutbildning. Tack!
Angelika Ljungqvist
Otroligt bra och intressant kurs, jag är jättenöjd med hela helgen. Både Staffan och Daniel är väldigt pedagogiska och jag gillade konceptet att varva teori och praktik. Mitt intresse för massage och hur kroppens muskulatur fungerar har väckts ännu mer.
Alexandra Elfgren
Fantastiskt pedagogiska och lugna lärare. Blandade teori med praktik i en perfekt mix. Kollade inte på klockan (i negativ benämning) en enda gång så uppenbarligen var allt intressant, nyttigt, lärorikt och lagom lång tid. Har väckt mitt intresse ytterligare och kommer garanterat tillbaka på ytterligare utbildning!
Cecilia Härdstedt
Rekommenderar verkligen denna kurs !! Bra och lärorik dag med kanon lärare.
Paloma Pinto
Väldigt bra utbildning där man lär sig mycket om kroppen, övningar och massage tekniker. Båda lärare är trevliga och duktiga pedagoger som får mycket från varje elev egna egenskaper och styrkor och hjälper och stötar med det som behövs. Vi fick topp material i form av bok och online material (pdf dokument och många videor) genom deras webbsidan ...
Visa hela
Jonas Satiya
Roligt och spännande arbetsmiljö. Trevliga och hjälpsamma lärare som kan sin grej. Väldig open minded lärare. Fråga på.. diskutera gärna med dem.. för man känner sig trygg och våga mer att förbättra sina kunskap hos dem. Väldig friendly!!
Annie Edlund
Jag är väldigt nöjd med min utbildning som personlig tränare på PRO athlete. Det är en bred utbildning där det finns plats på diskussioner och ny tänkande. Lärarna är engagerade och förmedlar kunskaper på ett pedagogisk sätt. Jag har lärt mig mer än vad jag förväntade mig och rekommenderar utbildningen till de som vill satsa på kvalitet.
Alexander Rothzén
Denna kursen/ utbildning är guld värd. Pro athlete rör bara sig bland dom bästa och det får man ta del av när man väljer att gå hos dem. Sjukt duktiga och proffesionella. Bugar och bockar 💪🏽
Amanda Karlsson
Riktigt bra utbildning, får mycket bra och bred kunskap om träning & hur kroppen fungerar. Massor av inspiration & grymma utbildare!
Julia Thorstensson
Mycket lärorik, intessant och rolig utbildning. Bra och trevliga lärare och deltagare!
Annelie Forseni
En bra kurs för en grund i massage
Sebastian Fast
Tagit del av 3 kurser på ProAthlete & alltid lika nöjd. Bra lärare, mycket passion för ämnena och bra upplägg. Rekommenderar!
Angelica
Mycket bra, givande utbildning med bra engagerade och professionella lärare. Rekommenderar verkligen att gå denna kurs, otroligt lärorik.
Rickard Claesson
Mycket bra kurs med väldigt kunniga lärare. Man får en utbildning som verkligen går in på djupet och som ger en betydligt mer kunskap än vad kraven ställer. Stort tack
Sasa Muric
Väldigt bra kurs med en väldigt bra instruktör, Staffan Petersson
Elise josefsson
Väldigt trevliga, inspirerande och kunniga lärare. Bred och mycket bra lärorik utbildning.
Sergeanten
Perfekt för dig som prioriterar hög kvalité, personligt bemötande och en stabil vetenskaplig grund. Efter kursen känner jag att min egen kompetens överstiger den som vänner och kollegor har införskaffat sig från andra utbildningsanordnare och jag är övertygad ett PRO Athlete erbjuder Sveriges bästa PT-utbildning.
Alexandra
Inspirerande och lärorikt kurs med engagerande och kunniga lärare. Bra upplägg med varvat teori och praktiska övningar där eleverna lär sig massera och använda dem olika massageteknikar. Nu vill man bara fortsätta att lära sig mer. Tack Staffan och Daniel för en superbra kurs!
Alexandra
Inspirerande och lärorikt kurs med engagerande och kunniga lärare. Bra upplägg med varvat teori och praktiska övningar där eleverna lär sig klassisk massage och så mycket mer. Bra vägledning, lagom stor grupp. Vår grupp bestod av en härlig blandning människor i många olika åldrar. Det blev även mycket skratt. Nu vill man bara lära sig mer. Ta...
Visa hela
Hildegard
... men hade det dock varit bra med lite mer "handhjälp", dvs när vi deltagare masserade att kursledare gick runt lite mer och korrigerade eller kommenterade det man gör.
Bella
En riktigt bra kurs med toppenbra instruktörer!! Kände mig välkommen och trygg från första stund. Fick lära mig mycket mer än ja trott innan.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.