Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av PRO Athlete

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 117 recensioner.

Jonna
(5)
Innehållsrik utbildning med bra kursmaterial och engagerade och proffessionella lärare!
Anders
(5)
Gav ett bra insikt om hur och varför man ger massage. Väldigt kunniga och inspirerande lärare. Enda nackdelen är att kursen var för kort :).
Bengt Kristoffersson
(5)
En gedigen och lärande kurs under två dagar. Teori och praktik blandat på ett bra och lugnt sätt tillsammans med två bra lärare/instruktörer gjorde att man fick med sig mycket på en kort period. En kurs jag kommer att rekommendera!
Axel Danielsson
(5)
Tyckte det va lärorikt och riktigt bra kursledare som instruerade och förklarade på ett bra sätt. Fick mer information och lärt mig mer än vad jag väntat mig. Är väldigt nöjd med utbildningen
Elise Axelsson
(5)
Riktigt kunniga och pedagogiska instruktörer med ett upplägg där teori varvades med praktik. Detta gav helt klart mersmak till vidareutbildning. Tack!
Angelika Ljungqvist
(5)
Otroligt bra och intressant kurs, jag är jättenöjd med hela helgen. Både Staffan och Daniel är väldigt pedagogiska och jag gillade konceptet att varva teori och praktik. Mitt intresse för massage och hur kroppens muskulatur fungerar har väckts ännu mer.
Alexandra Elfgren
(5)
Fantastiskt pedagogiska och lugna lärare. Blandade teori med praktik i en perfekt mix. Kollade inte på klockan (i negativ benämning) en enda gång så uppenbarligen var allt intressant, nyttigt, lärorikt och lagom lång tid. Har väckt mitt intresse ytterligare och kommer garanterat tillbaka på ytterligare utbildning!
Cecilia Härdstedt
(4)
Rekommenderar verkligen denna kurs !! Bra och lärorik dag med kanon lärare.
Paloma Pinto
(5)
Väldigt bra utbildning där man lär sig mycket om kroppen, övningar och massage tekniker. Båda lärare är trevliga och duktiga pedagoger som får mycket från varje elev egna egenskaper och styrkor och hjälper och stötar med det som behövs. Vi fick topp material i form av bok och online material (pdf dokument och många videor) genom deras webbsidan ...
Visa hela
Jonas Satiya
(5)
Roligt och spännande arbetsmiljö. Trevliga och hjälpsamma lärare som kan sin grej. Väldig open minded lärare. Fråga på.. diskutera gärna med dem.. för man känner sig trygg och våga mer att förbättra sina kunskap hos dem. Väldig friendly!!
Annie Edlund
(5)
Jag är väldigt nöjd med min utbildning som personlig tränare på PRO athlete. Det är en bred utbildning där det finns plats på diskussioner och ny tänkande. Lärarna är engagerade och förmedlar kunskaper på ett pedagogisk sätt. Jag har lärt mig mer än vad jag förväntade mig och rekommenderar utbildningen till de som vill satsa på kvalitet.
Alexander Rothzén
(5)
Denna kursen/ utbildning är guld värd. Pro athlete rör bara sig bland dom bästa och det får man ta del av när man väljer att gå hos dem. Sjukt duktiga och proffesionella. Bugar och bockar 💪🏽
Amanda Karlsson
(5)
Riktigt bra utbildning, får mycket bra och bred kunskap om träning & hur kroppen fungerar. Massor av inspiration & grymma utbildare!
Julia Thorstensson
(5)
Mycket lärorik, intessant och rolig utbildning. Bra och trevliga lärare och deltagare!
Annelie Forseni
(5)
En bra kurs för en grund i massage
Sebastian Fast
(5)
Tagit del av 3 kurser på ProAthlete & alltid lika nöjd. Bra lärare, mycket passion för ämnena och bra upplägg. Rekommenderar!
Angelica
(5)
Mycket bra, givande utbildning med bra engagerade och professionella lärare. Rekommenderar verkligen att gå denna kurs, otroligt lärorik.
Rickard Claesson
(5)
Mycket bra kurs med väldigt kunniga lärare. Man får en utbildning som verkligen går in på djupet och som ger en betydligt mer kunskap än vad kraven ställer. Stort tack
Sasa Muric
(5)
Väldigt bra kurs med en väldigt bra instruktör, Staffan Petersson
Elise josefsson
(5)
Väldigt trevliga, inspirerande och kunniga lärare. Bred och mycket bra lärorik utbildning.
Sergeanten
(5)
Perfekt för dig som prioriterar hög kvalité, personligt bemötande och en stabil vetenskaplig grund. Efter kursen känner jag att min egen kompetens överstiger den som vänner och kollegor har införskaffat sig från andra utbildningsanordnare och jag är övertygad ett PRO Athlete erbjuder Sveriges bästa PT-utbildning.
Alexandra
(5)
Inspirerande och lärorikt kurs med engagerande och kunniga lärare. Bra upplägg med varvat teori och praktiska övningar där eleverna lär sig massera och använda dem olika massageteknikar. Nu vill man bara fortsätta att lära sig mer. Tack Staffan och Daniel för en superbra kurs!
Alexandra
(5)
Inspirerande och lärorikt kurs med engagerande och kunniga lärare. Bra upplägg med varvat teori och praktiska övningar där eleverna lär sig klassisk massage och så mycket mer. Bra vägledning, lagom stor grupp. Vår grupp bestod av en härlig blandning människor i många olika åldrar. Det blev även mycket skratt. Nu vill man bara lära sig mer. Ta...
Visa hela
Hildegard
(4)
... men hade det dock varit bra med lite mer "handhjälp", dvs när vi deltagare masserade att kursledare gick runt lite mer och korrigerade eller kommenterade det man gör.
Bella
(5)
En riktigt bra kurs med toppenbra instruktörer!! Kände mig välkommen och trygg från första stund. Fick lära mig mycket mer än ja trott innan.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.