Visa kurser.se som: Mobil

Personlig Tränare - PT Paket: Lic. Internationell PT

PRO Athlete
Kursinformation
Jönköping
350 timmar
49 900 - 79 900 SEK inkl. moms
Kommande starter
Jönköping
2021-02-12 09:00  
49 900 SEK
2021-02-12 09:00  
59 900 SEK
2021-02-12 09:00  
69 900 SEK
2021-02-12 09:00  
79 900 SEK

Video

licensierad internationell personlig tränare pt paket

Kursbeskrivning

Prisvärda PT Paket

Här har vi paketerat fyra prisvärda PT paket för dig som vill fördjupa dina kunskaper, jobba som PT eller starta eget.

PT-Paket 1 Lic Internationell PT: 49.900kr

Den här kursen till Lic. Internationell Personlig Tränare är för dig som vill fördjupa samt säkerställa dina kunskaper och kvalificera din yrkesroll och profession.

Utbildningen är kvalitetssäkrad av Europe Active och uppfyller de krav som ställs för utbildningsnivån Personlig Tränare EQF nivå 4 vilket ger dig en Internationell Licens för din profession. Du kan läsa standarden som PRO Athletes utbildning uppfyller enligt Europe Active.

​Kursinnehåll

 • Anatomi & Fysiologi
 • Medicin
 • Krafter
 • Hävstänger
 • Vridmoment
 • Tröghet, impuls, rörelsemängd, friktion
 • Acceleration, spinn, dragkraft
 • Idrottsskador
 • Akut omhändertagande
 • Screening utifrån 3D Maps “Kedjereaktion”
 • Rehab 3D träning
 • Kinesiology Taping
 • Grundläggande näringslära
 • Tillsatser
 • Kost för optimal träning och återhämtning
 • Allergier
 • Avancerad teknikträning vs Funktionell träning
 • Analys av kund
 • Träning för gravida & äldre
 • Funktionell träning fot, knä och höft
 • Konditionslära & energisystem
 • Fördjupning inom anatomi och fysiologi med fokus på kroppens rörelseapparat, skelett, leder och muskler
 • Mental träning
 • Betydelsen av återhämtning och vila för prestation, välbefinnande och hälsa
 • Träningsprinciper för uthållighet, styrka, rörlighet, koordination och koncentration
 • Konditionstester
 • Människors olika förutsättningar för fysisk aktivitet i olika situationer
 • Planering, genomförande, utvärdering och dokumentation av anpassade träningsprogram för såväl individer som grupper
 • Marknadsföring

Omfattning

Utbildningen inleds med två distanskurser Diplomerad Tränare online och Certifierad Fystränare online. Vi träffas sedan sammanlagt 10 dagar under tre långhelger.

Max antal kursdeltagare

För att kunna ge alla deltagare en bra feedback och en bra lärandemiljö tar vi emot max antal på 12st kursdeltagare.

Innan kursstart får du preparandmaterial för att få en så bra förberedelse som möjligt inför utbildningen.

PT-Paket 2 Lic Internationell PT + Lic Kostrådgivare: 59.900kr

PT-Paket 2 är samma som PT-Paket 1 men med en fördjupning inom kost. Du kommer kunna arbeta både som Personlig Tränare och Kostrådgivare.

Du vill lära dig mer om hur kost- och näringslära kan hjälpa dig själv och dina kunder att förbättra hälsan, prestera mer i vardagen och få bättre träningsresultat. Förutom kost- och näringslärans självklara plats, har utbildningen också fokus på att du ska kunna arbeta som kostrådgivare direkt efter avslutad kurs. Därför är praktiska uppgifter, marknadsföring och prissättningsstrategier tre viktiga ingredienser i onlineutbildningen.

Anki Sundin är en av Sveriges mest kända näringsfysiologer och med en MBA från Handelshögskolan. Hon ger dig den kunskap och de verktyg som du behöver för att kunna arbeta som kostrådgivare. Hon har redan utbildat nära tusentalet personliga tränare och kostrådgivare.

PT-Paket 3 Lic Internationell PT + Diplomerad Idrottsmassör: 69.900kr

PT-Paket 3 är samma som PT-Paket 1 men med men med en fördjupning inom massage. Paketet riktar sig till dig som vill arbeta som PT, fystränare, sjukgymnast, ledare och önskar få fler verktyg att arbeta med inom prehab, rehab och fys i kombination med massage, fascia-release tekniker och strategierna kring träning.

Det är för dig som vill förstå människors påverkan utifrån fysiska och biologiska lagar. Vi kommer ge dig screeningsverktygen du behöver för att lyckas som professionell PT och Idrottsmassör. Utbildningen har en fördjupad del inom fascia behandlingar vilket ger dig en större profession till skillnad mot liknande utbildningar.

PT-Paket 4 Lic Internationell PT+Diplomerad Idrottsmassör+Licensierad Kostrådgivare: 79.900kr

PT-Paket 4 är samma som PT-Paket 1 men med men med en fördjupning inom både massage och kost. Paketet riktar sig till dig som vill ha en bred och komplett yrkeskunskap och arbeta som PT, fystränare, kostrådgivare, sjukgymnast, ledare och önskar få fler verktyg att arbeta med inom prehab, rehab och fys i kombination med massage, fascia-release tekniker och strategierna kring träning.

Det är för dig som vill förstå människors påverkan utifrån fysiska och biologiska lagar. Vi kommer ge dig screeningsverktygen du behöver för att lyckas som professionell PT och Idrottsmassör. Utbildningen har en fördjupad del inom fascia behandlingar vilket ger dig en större profession till skillnad mot liknande utbildningar.

Du vill lära dig mer om hur kost- och näringslära kan hjälpa dig själv och dina kunder att förbättra hälsan, prestera mer i vardagen och få bättre träningsresultat. Förutom kost- och näringslärans självklara plats, har utbildningen också fokus på att du ska kunna arbeta som kostrådgivare direkt efter avslutad kurs. Därför är praktiska uppgifter, marknadsföring och prissättningsstrategier tre viktiga ingredienser i onlineutbildningen.

Målgrupp

Inga förkunskaper krävs. Detta är den perfekta PT utbildning för dig som vill fördjupa dina kunskaper, jobba som PT eller starta eget.

Kursintyg

Utbildningen är kvalitetssäkrad av Europe Active och uppfyller de krav som ställs för utbildningsnivån Personlig Tränare EQF nivå 4 vilket ger dig en Internationell Licens för din profession.

Licensprovet görs i form av en teoretisk och praktisk examination. I samarbete med Europe Active får du en Internationell Licens.

PRO Athlete bjuder på 1 års registrering i EREPS ( European Register of Exercise Professionals).

Kostnader

PT-Paket 1: 49.900:- ink moms

PT-Paket 2: 59.900:- ink moms

PT-Paket 3: 69.900:- ink moms

PT-Paket 4: 79.900:- ink moms

Betala med Klarna.

Kursledare

Staffan Petersson är certifierad hos Gray Institute - CAFS (Certification in Applied Functional Science) och 3D MAPS (Movement Analysis & Performance System). Han har varit i Phoenix, USA på Laboratories of Anatomical Enlightenment där han genomförde dissektionsutbildning för att få en fördjupad förståelse inom anatomi. Även utbildad 3D Tränare.

Staffan har examen på universitetet i Örebro som idrottslärare. Han har lärarlegitimation och arbetar på Sanda Idrottsgymnasium i Huskvarna där han undervisar i träningslära för elever inom elitsatsning. Utöver detta har han licens för olika Lic.PT tränarutbildningar. Han har också utbildning inom Medicin 1 och 2 samt Certifierad massör. Staffan samarbetar med en mängd olika elitlag i flertal sporter som bl.a.

Svensk Tennis Syd men också organisationer inom idrott så om Smålandsidrotten.

Daniel Arbfors driver egen klinik där han arbetar som Cert. Massageterapeut och Lic. PT. Han arbetar som fystränare för ett av Jönköpings elitlag inom fotboll. Han arbetar även hos Nordic Wellness som föreläsare och som Personlig tränare för OS ryttare. Utbildad 3D tränare och certifierad hos Gray Institute - CAFS (Certification in Applied Functional Science) och 3D MAPS (Movement Analysis & Performance System). Daniel har också varit i Phoenix, USA på Laboratories of Anatomical Enlightenment där han genomförde dissektionsutbildning för att få en fördjupad förståelse inom anatomi.​

Fredrik Wandus har personligen tagit fram all fysiologisk utbildning för Flygvapnets stridspiloter och undervisat dessa i över 10 år. Han har en gedigen erfarenhet som utbildare, elitidrottstränare och testledare vilket borgar för högsta tänkbara kvalitet i utbildningen. Fredrik har tränat flera OS-deltagare och ett antal olika idrottslag på högsta nationella nivå under drygt 20 års tid.

Angelica Brage är en svensk styrkelyftare och föreläsare. Hon har tagit guld och silver i VM, tre guld och ett brons i EM och nio guld, ett silver och två brons i SM

Anki Sundin är en av Sveriges mest välkända näringsfysiologer och har fokus på livsmedel, kommunikation och hållbarhet. Med en MBA från Stockholm School of Economics kom intresset för att se vad hållbarhet gör för lönsamheten.

Att se kronor och ören bakom den process som leder till lägre miljöpåverkan, mer hälsosamma produkter för konsument och underlag för PR och kommunikation. Genom att väva in hållbarhet i bolagets DNA och se det som naturligt att räkna på hur mycket varje insats är värd, så blir det lättare att se hur det arbetet kan gynna bolaget på lång sikt.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Personlig Tränare - PT Paket: Lic. Internationell PT.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 17 recensioner.

Annie Edlund
(5)
Jag är väldigt nöjd med min utbildning som personlig tränare på PRO athlete. Det är en bred utbildning där det finns plats på diskussioner och ny tänkande. Lärarna är engagerade och förmedlar kunskaper på ett pedagogisk sätt. Jag har lärt mig mer än vad jag förväntade mig och rekommenderar utbildningen till de som vill satsa på kvalitet.
Alexander Rothzén
(5)
Denna kursen/ utbildning är guld värd. Pro athlete rör bara sig bland dom bästa och det får man ta del av när man väljer att gå hos dem. Sjukt duktiga och proffesionella. Bugar och bockar 💪🏽
Amanda Karlsson
(5)
Riktigt bra utbildning, får mycket bra och bred kunskap om träning & hur kroppen fungerar. Massor av inspiration & grymma utbildare!

PRO Athlete

PRO Athlete i Jönköping

Utbildningar för dig som idrottar

Vårt fokus ligger på dig som idrottar, är tränare eller föräldrar till idrottande barn och vill utveckla din egna träning, inom ditt yrke eller köra eget. Våra kurser finns på olika nivåer inom träning, massage, mental hälsa, kost, komplementärmedicinska utbildningar...


Läs mer och visa alla kurser med PRO Athlete

Kontaktuppgifter till PRO Athlete

PRO Athlete

STC
Herkulesvägen 1
553 03 Jönköping

Intresseanmälan

För att få mer information om Personlig Tränare - PT Paket: Lic. Internationell PT, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 17 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 117 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser