Visa kurser.se som: Mobil

Personlig Tränare med Idrottsprofil

PRO Athlete
Kursinformation
Distans
Från 200 timmar
Löpande intag
19 900 SEK

Video

licensierad internationell personlig tränare pt paket

Kursbeskrivning

Ta första steget mot PT med idrottsprofil

För dig som är intresserad av idrott och vill utveckla din egen träning och gå utbildningen helt online. Du får ingen PT-licens efter denna utbildning men onlinekursen är densamma som för Lic PT vilket innebär att du kan komplettera med det i efterhand.

Du kommer få en bra bild av PT yrket och se om det är något för dig. Du kommer få mycket ny kunskap från våra handledare och mentorer hur du kan utveckla din egen, dina vänner och bekantas träning.

Målgrupp

Inga förkunskaper krävs. Detta är de perfekta PT utbildning för dig som vill fördjupa dina kunskaper, på sikt jobba som PT eller starta eget och ha en tydlig inriktning inom idrott.

För dig som endast vill jobba på gym finns det många utbildningar att välja mellan - vill du jobba inom idrott så är det PRO Athlete som gäller!

Kursintyg

Utbildningen avslutas med ett teoretiskt prov som du gör online. Du erhåller ett PRO Athlete diplom vid godkännande.

Kostnader

PT Online med idrottsprofil: 19.900:- ink moms

Betala med Klarna.

Kursledare

Staffan Petersson är certifierad hos Gray Institute - CAFS (Certification in Applied Functional Science) och 3D MAPS (Movement Analysis & Performance System). Han har varit i Phoenix, USA på Laboratories of Anatomical Enlightenment där han genomförde dissektionsutbildning för att få en fördjupad förståelse inom anatomi. Även utbildad 3D Tränare.

Staffan har examen på universitetet i Örebro som idrottslärare. Han har lärarlegitimation och arbetar på Sanda Idrottsgymnasium i Huskvarna där han undervisar i träningslära för elever inom elitsatsning. Utöver detta har han licens för olika Lic.PT tränarutbildningar. Han har också utbildning inom Medicin 1 och 2 samt Certifierad massör. Staffan samarbetar med en mängd olika elitlag i flertal sporter som bl.a.

Svensk Tennis Syd men också organisationer inom idrott så om Smålandsidrotten.

Daniel Arbfors driver egen klinik där han arbetar som Cert. Massageterapeut och Lic. PT. Han arbetar som fystränare för ett av Jönköpings elitlag inom fotboll. Han arbetar även hos Nordic Wellness som föreläsare och som Personlig tränare för OS ryttare. Utbildad 3D tränare och certifierad hos Gray Institute - CAFS (Certification in Applied Functional Science) och 3D MAPS (Movement Analysis & Performance System). Daniel har också varit i Phoenix, USA på Laboratories of Anatomical Enlightenment där han genomförde dissektionsutbildning för att få en fördjupad förståelse inom anatomi.​

Fredrik Wandus har personligen tagit fram all fysiologisk utbildning för Flygvapnets stridspiloter och undervisat dessa i över 10 år. Han har en gedigen erfarenhet som utbildare, elitidrottstränare och testledare vilket borgar för högsta tänkbara kvalitet i utbildningen. Fredrik har tränat flera OS-deltagare och ett antal olika idrottslag på högsta nationella nivå under drygt 20 års tid.

Angelica Brage är en svensk styrkelyftare och föreläsare. Hon har tagit guld och silver i VM, tre guld och ett brons i EM och nio guld, ett silver och två brons i SM

Anki Sundin är en av Sveriges mest välkända näringsfysiologer och har fokus på livsmedel, kommunikation och hållbarhet. Med en MBA från Stockholm School of Economics kom intresset för att se vad hållbarhet gör för lönsamheten.

Att se kronor och ören bakom den process som leder till lägre miljöpåverkan, mer hälsosamma produkter för konsument och underlag för PR och kommunikation. Genom att väva in hållbarhet i bolagets DNA och se det som naturligt att räkna på hur mycket varje insats är värd, så blir det lättare att se hur det arbetet kan gynna bolaget på lång sikt.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Personlig Tränare med Idrottsprofil.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 17 recensioner.

Annie Edlund
Jag är väldigt nöjd med min utbildning som personlig tränare på PRO athlete. Det är en bred utbildning där det finns plats på diskussioner och ny tänkande. Lärarna är engagerade och förmedlar kunskaper på ett pedagogisk sätt. Jag har lärt mig mer än vad jag förväntade mig och rekommenderar utbildningen till de som vill satsa på kvalitet.
Alexander Rothzén
Denna kursen/ utbildning är guld värd. Pro athlete rör bara sig bland dom bästa och det får man ta del av när man väljer att gå hos dem. Sjukt duktiga och proffesionella. Bugar och bockar 💪🏽
Amanda Karlsson
Riktigt bra utbildning, får mycket bra och bred kunskap om träning & hur kroppen fungerar. Massor av inspiration & grymma utbildare!

PRO Athlete

Utbildningar för dig som idrottar

Vårt fokus ligger på dig som idrottar, är tränare eller föräldrar till idrottande barn och vill utveckla din egna träning, inom ditt yrke eller köra eget. Våra kurser finns på olika nivåer inom träning, massage, mental hälsa, kost, komplementärmedicinska utbildningar...


Läs mer och visa alla kurser med PRO Athlete

Kontaktuppgifter till PRO Athlete

PRO Athlete

STC
Herkulesvägen 1
553 03 Jönköping

Mobil 0735-12 14 00

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 17 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 117 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Personlig Tränare med Idrottsprofil, fyll i följande uppgifter: