Visa kurser.se som: Mobil

Massage steg 1

PRO Athlete
Kursinformation
Plats: Jönköping
Längd: 2 dagar
Pris: 2 995 SEK
Arrangör: PRO Athlete plus
Kommande starter
Jönköping
2018-08-25 09:00 
2 995 SEK
2018-12-08 09:00 
2 995 SEK

Kursbeskrivning

Massage Steg 1


Massage steg 1 är en två- dagars utbildning. Genom den här 
massagekursen får du bland annat lära dig grunderna i svensk klassisk massage.

Målsättning

Att efter utbildningen utföra en avslappningsmassage för hela kroppen. Lärt sig grundläggande anatomi och fysiologi. Du får kunskap om när du bör och inte bör massera, de positiva medicinska effekter som massage ger och hur arbete vid en massagebänk går till.  Vi studerar olika grundgrepp samt genomför massage som är cirkulationshöjande, avslappnande och får därmed förståelse för hur spänningar i vår kropp kan avlägsnas.

Ni kommer att arbeta två och två vilket innebär att ni kommer få massage men också ge massage. Kursen varvas med teoretiska och praktiska inslag för att på så vis lära sig så effektivt som möjligt. Vi kommer även att gå in på vissa delar inom idrottsmassage. Dagen avslutas med feedback om hur vi lyckades att nå vår målsättning och en kortare utvärdering om kursen.

Kvalitetssäkring

Vår utbildning kvalitetssäkras i samarbete med Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Kursen är perfekt för er som vill skaffa sig en bra start på att komma igång med massage och få en helhetsbild om alla de positiva effekter som massagen ger. Likaså kan detta vara en grund till att senare fördjupa sig inom Diplomerad Massör med Idrottsprofil. Ni kommer garanterat känna er mer självsäkra med både grepp, stretchmetoder, samt grunder i anatomi och fysiologi.

Medtag shorts, handduk och linne. Lunch finns att tillgå 1min från kursplatsen. 

Boende: För er som reser långväga så kan vi rekommendera A6 Hotell & Vandrarhem . Ligger endast 5min bilväg från kurslokalen, promenad ca 20min. Priser på vandrarhemmets enkelrum från 495:- Bokning: 036-340041

kurslokal: Cardio Club (Gym)
Adress: Herkulesvägen 1, 553 03  Jönköping

Tid: 09:00 - 15.30 Båda dagarna

 

Datum 2018:

10 - 11 Mars (Lördag - Söndag) 1 plats kvar

25 - 26 Augusti (Lördag - Söndag)

8 - 9 December (Lördag - Söndag)

                      

                      

Varmt Välkomna!

Målgrupp

Inga förkunskaper krävs. 

Kursintyg

Kursintyg ges på de olika moment som genomförs.

Om ni finner kursen intressant och vill utbilda er ytterligare till nästa steg som är "Friskvårdsmassör med idrottsprofil" så får ni 1000:-  tillgodo vid bokning.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Massage steg 1.

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt

PRO Athlete

För oss på PRO Athlete handlar det om att vi ska få människor att växa, det som driver oss varje dag att utföra det vi älskar mest är att se människor utvecklas och uppnå sina egna personliga mål. Det är...


Läs mer och visa alla kurser med PRO Athlete

Kontaktuppgifter till PRO Athlete

PRO Athlete

Cardio Club
Herkulesvägen 1
553 03 Jönköping

Tel: 0704-936528
Mobil 0704-936528
www.proathletesverige.com

Recensioner

Alexandra   |   2018-03-15
Inspirerande och lärorikt kurs med engagerande och kunniga lärare. Bra upplägg med varvat teori och praktiska övningar där eleverna lär sig massera och använda dem olika massageteknikar. Nu vill man bara fortsätta att lära sig mer. Tack Staffan och Daniel för en superbra kurs!
          (5)
Alexandra   |   2018-03-14
Inspirerande och lärorikt kurs med engagerande och kunniga lärare. Bra upplägg med varvat teori och praktiska övningar där eleverna lär sig klassisk massage och så mycket mer. Bra vägledning, lagom stor grupp. Vår grupp bestod av en härlig blandning människor i många olika åldrar. Det blev även mycket skratt. Nu vill man bara lära sig mer. Ta...
Visa hela
          (5)
Hildegard   |   2018-03-13
... men hade det dock varit bra med lite mer "handhjälp", dvs när vi deltagare masserade att kursledare gick runt lite mer och korrigerade eller kommenterade det man gör.
          (4)