Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Lic. Internationell Personlig Tränare & 3D Training Analysis (delvis webbaserad) - Instruktörsutbildning

Snittbetyg: 5

Baseras på 17 recensioner.

Annie Edlund
(5)
Jag är väldigt nöjd med min utbildning som personlig tränare på PRO athlete. Det är en bred utbildning där det finns plats på diskussioner och ny tänkande. Lärarna är engagerade och förmedlar kunskaper på ett pedagogisk sätt. Jag har lärt mig mer än vad jag förväntade mig och rekommenderar utbildningen till de som vill satsa på kvalitet.
Alexander Rothzén
(5)
Denna kursen/ utbildning är guld värd. Pro athlete rör bara sig bland dom bästa och det får man ta del av när man väljer att gå hos dem. Sjukt duktiga och proffesionella. Bugar och bockar 💪🏽
Amanda Karlsson
(5)
Riktigt bra utbildning, får mycket bra och bred kunskap om träning & hur kroppen fungerar. Massor av inspiration & grymma utbildare!
Elise josefsson
(5)
Väldigt trevliga, inspirerande och kunniga lärare. Bred och mycket bra lärorik utbildning.
Sergeanten
(5)
Perfekt för dig som prioriterar hög kvalité, personligt bemötande och en stabil vetenskaplig grund. Efter kursen känner jag att min egen kompetens överstiger den som vänner och kollegor har införskaffat sig från andra utbildningsanordnare och jag är övertygad ett PRO Athlete erbjuder Sveriges bästa PT-utbildning.
Andreas H
(5)
En riktigt bra utbildning med riktigt bra lärare som håller hög nivå. Är du intresserad av 3D träning så är detta en utbildning för dig. Staffan och Daniel väver in 3D- tänket i kombo med det ”klassiska” tänket. Jag kan inte göra annat än att rekommendera just denna PT- utbildning då den ger dig så mycket mer än det klassiska tänket.
Marcus Berntsson
(5)
Detta har varit en mycket lärorik kurs, te.x. annat träningstänkande. Dessutom mycket varmt godtagande och människor. Kursen har levt upp till alla förväntningar och lite till. Jag skulle rekommendera denna kurs till andra utan tvekan.
Teemu
(5)
Jätte bra kurs.
Kevin
(5)
Grym utbildning med mycket lärorika dagar! Rekommenderas
ROBIN
(5)
Otroligt bra kurs, värd vartenda öre! Aldrig känner mig så redo för att ta an världen som jag gör efter denna pt-utbildning. Väldigt bra föreläsare samt pedagogiska lärare som vill leverera det bästa! Topp betyg med marginal!
Jesper
(5)
Suverän kurs med brett innehåll, mycket lärorikt samt nytänkande.
Johanna
(5)
En mycket bra PT utbildning. Över förväntan. Ett plus att det ingår 3D träning. Vill ni bli en bra PT med mycket olika inslag och kunskaper rekommenderas denna!
Mattias
(5)
Den perfekta vägen in i yrket som personlig tränare. Intressanta föreläsningar med kunniga lärare blandat med mycket praktiska övningar vilket gav bra självförtroende i den nya rollen som PT.
Katja
(5)
En så härligt rolig o lärorik utbildning. Över all förväntan. Otroligt duktiga lärare. Önskar vidareutbildningar hos pro Athlete. Är så super nöjd.
Mikael Ramberg
(5)
Att gå utbildningen på just Pro Athlete var inte självklart, men när jag såg upplägget med självstudier på distans och lärarledda dagar som så långt som möjligt låg på eller i anslutning till helger kände jag att det passade mig. Och det är inget jag ångrat! Jag har gått många kurser/utbildningar men på Pro Athlete kände jag kompetensen direkt. ...
Visa hela
JF
(5)
Bra och gedigen utbildning med engagerade lärare och gästföreläsare. Mycket roliga och bra kursdagar, samt diskussioner kring träning och allt som innefattar en PT.
Alex
(5)
En otroligt lärorik utbildning, önskar att den höll på längre. Professionella och mkt kunniga lärare. Har fått en helt annan inblick i vad fysträning handlar om alltifrån coachingsamtal, screeningsanalyser, skivstångsteknik och programskrivning för att nämna några saker. Väntar på ytterligare fortbildning hos PRO Athlete. Tack!
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.