Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Grundkurs Massage

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 41 recensioner.

Anders
(5)
Gav ett bra insikt om hur och varför man ger massage. Väldigt kunniga och inspirerande lärare. Enda nackdelen är att kursen var för kort :).
Bengt Kristoffersson
(5)
En gedigen och lärande kurs under två dagar. Teori och praktik blandat på ett bra och lugnt sätt tillsammans med två bra lärare/instruktörer gjorde att man fick med sig mycket på en kort period. En kurs jag kommer att rekommendera!
Axel Danielsson
(5)
Tyckte det va lärorikt och riktigt bra kursledare som instruerade och förklarade på ett bra sätt. Fick mer information och lärt mig mer än vad jag väntat mig. Är väldigt nöjd med utbildningen
Elise Axelsson
(5)
Riktigt kunniga och pedagogiska instruktörer med ett upplägg där teori varvades med praktik. Detta gav helt klart mersmak till vidareutbildning. Tack!
Angelika Ljungqvist
(5)
Otroligt bra och intressant kurs, jag är jättenöjd med hela helgen. Både Staffan och Daniel är väldigt pedagogiska och jag gillade konceptet att varva teori och praktik. Mitt intresse för massage och hur kroppens muskulatur fungerar har väckts ännu mer.
Alexandra Elfgren
(5)
Fantastiskt pedagogiska och lugna lärare. Blandade teori med praktik i en perfekt mix. Kollade inte på klockan (i negativ benämning) en enda gång så uppenbarligen var allt intressant, nyttigt, lärorikt och lagom lång tid. Har väckt mitt intresse ytterligare och kommer garanterat tillbaka på ytterligare utbildning!
Sasa Muric
(5)
Väldigt bra kurs med en väldigt bra instruktör, Staffan Petersson
Alexandra
(5)
Inspirerande och lärorikt kurs med engagerande och kunniga lärare. Bra upplägg med varvat teori och praktiska övningar där eleverna lär sig massera och använda dem olika massageteknikar. Nu vill man bara fortsätta att lära sig mer. Tack Staffan och Daniel för en superbra kurs!
Alexandra
(5)
Inspirerande och lärorikt kurs med engagerande och kunniga lärare. Bra upplägg med varvat teori och praktiska övningar där eleverna lär sig klassisk massage och så mycket mer. Bra vägledning, lagom stor grupp. Vår grupp bestod av en härlig blandning människor i många olika åldrar. Det blev även mycket skratt. Nu vill man bara lära sig mer. Ta...
Visa hela
Hildegard
(4)
... men hade det dock varit bra med lite mer "handhjälp", dvs när vi deltagare masserade att kursledare gick runt lite mer och korrigerade eller kommenterade det man gör.
Bella
(5)
En riktigt bra kurs med toppenbra instruktörer!! Kände mig välkommen och trygg från första stund. Fick lära mig mycket mer än ja trott innan.
Oliver
(5)
Perfekt kombination mellan teori och praktik. Lärarna var mycket kompetenta och pedagogiska, ett stort plus är engagemanget och tiden som lades ner för varje enskild individ. Som helhet får kursen toppbetyg och rekommenderas starkt.
Malin
(5)
En fantastiskt bra kurs för att få en känsla om det är något man vill fortsätta med, otroligt inspirerande kursledare och det gav mersmak på att fördjupa sig ytterliggare.
Ulrika
(5)
Kursen var perfekt för mig som tränar mycket, är intresserad av anatomi och gillar att nörda ner mig i facktermer. Bra blandning av teori och praktik, härlig personkemi i gruppen och skön stämning under hela helgen. Gav upphov till mersmak; hade tusen frågor och många aha-upplevelser när helgen var över. Rekommenderas!
Sara
(4)
Det är en bra instegs kurs om man vill prova på för att eventuellt fortsätta utbilda sig. Det är även en bra kurs om man vill lära sig massage för hemmabruk. Bra pedagogisk lärare, teori och praktik blandat. Bra upplägg på kursen.
John Abrahamsson
(5)
Staffan har med sitt engagemang för människan och välvilja lyckats skapa ett bra upplägg och på bara två dagar så har jag fått betydligt mer kunskaper i hur kroppen fungerar, när och varför jag bör massera eller inte - jag har fått lära mig mycket facktermer och jag kan numera utföra en "klassisk svensk massage" - bland annat mycket annat ! Re...
Visa hela
Kristina
(5)
En riktigt givande kurs, jag lärde mig mycket mer än än vanlig massage och är väldigt nöjd Stort tack till Staffan
Martin Larsson
(4)
Jag vill ge den 4,5 stjärnor, har bara ett önskemål, hade gärna fått materialet skickat innan kursen så jag hade kunnat läsa in mig lite mer på det som vi gick igenom. Annars perfekt kurs för mig som är intresserade av träning, har en helt annan trygghet nu när jag masserar.
Inger Klasson
(5)
En superbra kurs,bra uppläggning,teori varvat med praktik,lärde mej mycket på två dagar,proffsig lärare,kan rekomendera kursen på det varmaste.
Elisabet
(5)
Intensivt, lärorikt och roligt. Kursen ger grunderna i massage på ett pedagogiskt och proffsigt sätt. Rekommenderas varmt.
J. Andersson
(5)
En mycket inspirerande, lärorik och användbar kurs med en fantastisk lärare och instruktör. Är så otroligt nöjd att jag gick denna kurs, som verkligen ger mersmak . Tack för en jättebra kurs!
Emma
(5)
Hade höga förväntningar men det lyckades toppa ändå! Bra med en liten grupp vilket gör att man kunde få sån bra respons och möjlighet att utvecklas. Väldigt rolig kurs att gå och som gav otroligt mycket mer mersmak för massage. Staffan var grymt bra lärare!
Kim
(5)
Tack för en väldigt kul,pedagogisk och lärorik kurs. Jag fick definitivt mersmak :)
Marlene
(5)
Två dagar fulla av inspirerande föreläsningar och praktiska moment. Du som är intresserad av massage - gå denna!
Madeléne
(5)
Otroligt bra och lärorikt! Kursledarna är mycket duktiga och lär ut på ett bra sätt som är lätt att ta till sig. Lärde mig mer än vad jag trodde jag skulle göra samt fick mersmak av att lära mig ännu mer inom idrottsmassage. Jag är mycket nöjd :)
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.