Visa kurser.se som: Mobil

Recensioner av Diplomerad Idrottsmassör Webbkurs

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 50 recensioner.

Julia Thorstensson
(5)
Mycket lärorik, intessant och rolig utbildning. Bra och trevliga lärare och deltagare!
Annelie Forseni
(5)
En bra kurs för en grund i massage
Sebastian Fast
(5)
Tagit del av 3 kurser på ProAthlete & alltid lika nöjd. Bra lärare, mycket passion för ämnena och bra upplägg. Rekommenderar!
Angelica
(5)
Mycket bra, givande utbildning med bra engagerade och professionella lärare. Rekommenderar verkligen att gå denna kurs, otroligt lärorik.
Rickard Claesson
(5)
Mycket bra kurs med väldigt kunniga lärare. Man får en utbildning som verkligen går in på djupet och som ger en betydligt mer kunskap än vad kraven ställer. Stort tack
Åsa
(5)
Jag kan varmt rekommendera PRO Athlete som utbildare efter att ha gått den här massagekursen. Proffsigt, engagerat, kunnigt och roligt! Att vi var en liten grupp gjorde det hela väldigt lyxigt, man hade verkligen tillgång till sin lärare, och jag kommer gärna åter för fler utbildningar! Det enda som kunnat vara annorlunda var planeringen av kur...
Visa hela
Denise
(5)
Givande kurs med långt mycket mer lärande utöver kursplanen. Engagerade skickliga lärare med mycket humor. varvning av teori och praktik gör att dagarna går väldigt fort. Rekommenderas !
Helen Ceder
(5)
Rekommenderar denna utbildning starkt. Den är grundlig och man får lära sig mycket mer än massage. Staffan och Daniel är väldigt pedagogiska och peppade oss till tusen. TACK Proathletsverige och Staffan för denna gången. Kommer garanterat gå fler kurser hos er
Pim
(5)
Otroligt duktigt och proffsigt, man verkligen växer under kursen! Man vill bara lyssna och veta mer och mer, bra upplägg och tempo! Supernöjd med kursen och vad man jar lärd sig!!
Helen Ceder
(5)
En av de bästa utbildningar. Rekomenderar denna kurs starkt.Mycket bra om ni vill lära sig mer utöver den grundläggande massagen.Staffan och Daniel får högsta betyg för pepprig och engagemang för oss. MYCKET BRA UTBILDNING 😀
Linnea
(5)
En fantastiskt gedigen utbildning under lagom lång tidsaspekt. Mycket lärorikt och otroligt kunniga lärare som är öppna och verkligen vill hjälpa till ökad förståelse, trygghet och praktiskt kunnande. Rekommenderas varmt!
Diplomerad friskvårdsmassör
(4)
En superbra kurs, jättebra lärare och ett väldigt bra innehåll med bra mix av teori och praktik! Kan rekommenderas!
madde
(5)
En utbildning full med värdefull kunskap inom massage och idrott. Proffsiga lärare med mycke erfarenhet. Super nöjd!
Robin
(5)
Grymt bra lärare dom är ödmjuka,professionella och fyllda med kunskap som de gärna delar med sig. Kursens upplägg passade mig perfekt och jag gillar när man fick lära sig så mycket mer än bara massage delen!
Johanna Larsson, Formelite
(4)
Seriös och gedigen utbildning.
Mia
(5)
Utförlig detaljerad kursplan med proffsiga pedagogiska lärare!
Andreas
(5)
En toppen kurs även för mig med dyslexi och svårighet med inlärning
Anders
(4)
Bra utbildning överlag, jag inspireras av att läsa mer och utbilda mig mer inom ämnet. Informativ och bra praktiska övningar. Möjligen skulle vi alla fått verifiera de 40 tim praktik för att kvalitetssäkra vår utbildning. Mycket kunniga instruktörer, bra kursmateriel
StoltElev
(5)
Vill du som person ha en bra utbildning? En utbildning där du känner att det är kul att vara? En utbildning där du lär dig så otroligt mycket och har så kul att du blir nästintill ledsen när utbilden slutar? Då har du kommit rätt! Jag tyckte inte om att plugga tidigare, hålla på med studier... Men med denna lärare samt utbildning har jag mer ä...
Visa hela
Mickaela
(5)
Riktigt bra och lärorik kurs, med goa ledare.
Benny, Kristianstad
(5)
Detta är en kurs som man absolut kan starta eget på. Hade en två-dagars utb i bagaget, men denna är superbra, även om man gått två-dagars innan. Proffesionell handledning och bra upplägg. Kanske lite tajt med flera helger i streck, spec om man har ett annat heltidsjobb.
Den glade.
(5)
Det var en otroligt bra och rolig kurs. Kanske att det var tungt dom första två helgerna med mycket teori och fakta. Fick lära mig mer än vad jag hade trott och kan varmt rekomendera denna massageutbildning.
Eva
(5)
Bra utbildning, bra upplägg, lagom mycket av allt. Kunniga lärare som gärna delar med sig av egna erfarenheter. Lagom stor grupp!
Tiina heinonen
(5)
Riktigt bra kurs med mycket intressant innehåll. Bra och hjälpsamma kursledare som kan sin sak , är jättenöjd! 😊
Katja
(5)
Fantastiskt rolig, intressant och framförallt väldigt lärorik kurs. Över all förväntan.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.