Visa kurser.se som: Mobil

PRO Athlete

Välkomna till PRO Athlete och våra friskvårdsutbildningar

För oss på PRO Athlete handlar det om att vi ska få människor att växa, det som driver oss varje dag att utföra det vi älskar mest är att se människor utvecklas och uppnå sina egna personliga mål. Det är verkligen en ynnest att få samarbeta med alla er som vill ta sig ett steg vidare i sin kompetensutveckling.

PRO Athlete startades med visionen att få ett friskare och hälsosammare Sverige. Med tanke på vår bakgrund så nishade vi oss att alla våra friskvårdsutbildningar oavsett om det var massage, kost eller Lic.PT så skulle vi arbeta utefter en tydlig Idrottsprofil. Genomslaget kom direkt främst med våra Diplomerade massageutbildningar med inriktning idrottsprofil. Efterfrågan på kurser växte och idag är vi kvalitetssäkrade för våra kurser av Europe Active och Kroppsterapeuternas Yrkesförbund inom Lic.PT. 

Vårt motto är ”Learn & Perform”och vårt engagemang bland våra utbildare går inte att ta miste på.

Utbildningarna och kurserna genomsyras av ett salutogent synsätt vilket innebär att vi främst tittar på vad som frambringar hälsa. Vad är det som skapar hälsa och vad kan vi göra för att vi ska utvecklas från var vi befinner oss idag.

Vi på PRO Athlete lägger stor vikt på pedagogik och måluppfyllese då vi har lärare med lärarlegitimation vilket säkerställer skolans profession att få våra elever att utvecklas individuellt, i grupp och inte minst vara förberedda för ett framtida yrke inom friskvårdsbranschen. Hela vår verksamhet genomsyras av våra tre ledord entusiasm, hälsa och profession.

Varmt välkomna för mer information.

» Mer information
För mer information om PRO Athlete eller deras kurser, gör en intresseanmälan på de olika kurserna alternativt gå in på hemsidan. 

Visa alla kurser med PRO Athlete

Kurser PRO Athlete

Kurs
Kropp och Hälsa
Kost och näringslära Pris Ort Snittbetyg
2 dagars kurser inom Kost: Idrottsnutrition, Kostcoaching 11 995 SEK Jönköping
Idrottsnutritionist Jönköping
Massagekurs
Certifierad massör med Idrottsprofil 49 900 SEK Jönköping          
(3)
Diplomerad Massör med Idrottsprofil 24 900 SEK Jönköping          
(45)
Massage steg 1 2 995 SEK Jönköping          
(27)
Träning och friskvård
3D Reactiontraining 4 500 SEK Jönköping
Fördjupningskurs inom screening och behandlingstekninker 5 900 SEK Jönköping
Kinesiology Taping 1 995 SEK Jönköping
Lic. Personlig Tränare & 3D Training Analysis 59 500 SEK Jönköping          
(7)

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med PRO Athlete och veta mer om deras kurser.

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Kontaktuppgifter

PRO Athlete


Cardio Club
Herkulesvägen 1
553 03 Jönköping

Tel: 0704-936528
Mobil 0704-936528

www.proathletesverige.com

Recensioner

          (4)
Sara   |   2017-10-18
Det är en bra instegs kurs om man vill prova på för att eventuellt fortsätta utbilda sig. Det är även en bra kurs om man vill lära sig massage för hemmabruk. Bra pedagogisk lärare, teori och praktik blandat. Bra upplägg på kursen.
          (5)
John Abrahamsson   |   2017-10-15
Staffan har med sitt engagemang för människan och välvilja lyckats skapa ett bra upplägg och på bara två dagar så har jag fått betydligt mer kunskaper i hur kroppen fungerar, när och varför jag bör massera eller inte - jag har fått lära mig mycket facktermer och jag kan numera utföra en "klassisk svensk massage" - bland annat mycket annat ! Re...
Visa hela
          (5)
Åsa   |   2017-06-13
Jag kan varmt rekommendera PRO Athlete som utbildare efter att ha gått den här massagekursen. Proffsigt, engagerat, kunnigt och roligt! Att vi var en liten grupp gjorde det hela väldigt lyxigt, man hade verkligen tillgång till sin lärare, och jag kommer gärna åter för fler utbildningar! Det enda som kunnat vara annorlunda var planeringen av kur...
Visa hela