Visa kurser.se som: Mobil

Välkomna till PRO Athlete och våra friskvårdsutbildningar

För oss på PRO Athlete handlar det om att vi ska få människor att växa, det som driver oss varje dag att utföra det vi älskar mest är att se människor utvecklas och uppnå sina egna personliga mål. Det är verkligen en ynnest att få samarbeta med alla er som vill ta sig ett steg vidare i sin kompetensutveckling.

PRO Athlete startades med visionen att få ett friskare och hälsosammare Sverige. Med tanke på vår bakgrund så nishade vi oss att alla våra friskvårdsutbildningar oavsett om det var massage, kost eller Lic.PT så skulle vi arbeta utefter en tydlig Idrottsprofil. Genomslaget kom direkt främst med våra Diplomerade massageutbildningar med inriktning idrottsprofil. Efterfrågan på kurser växte och idag är vi kvalitetssäkrade för våra kurser av Europe Active och Kroppsterapeuternas Yrkesförbund inom Lic.PT. 

Vårt motto är ”Learn & Perform”och vårt engagemang bland våra utbildare går inte att ta miste på.

Utbildningarna och kurserna genomsyras av ett salutogent synsätt vilket innebär att vi främst tittar på vad som frambringar hälsa. Vad är det som skapar hälsa och vad kan vi göra för att vi ska utvecklas från var vi befinner oss idag.

Vi på PRO Athlete lägger stor vikt på pedagogik och måluppfyllese då vi har lärare med lärarlegitimation vilket säkerställer skolans profession att få våra elever att utvecklas individuellt, i grupp och inte minst vara förberedda för ett framtida yrke inom friskvårdsbranschen. Hela vår verksamhet genomsyras av våra tre ledord entusiasm, hälsa och profession.

Varmt välkomna för mer information.

» Mer information
För mer information om PRO Athlete eller deras kurser, gör en intresseanmälan på de olika kurserna alternativt gå in på hemsidan. 

Visa alla kurser med PRO Athlete

Kurser

Kurs
Kropp och Hälsa
Kost och näringslära Pris Ort Snittbetyg
Idrottsnutritionist Jönköping
Massagekurs
Certifierad massör med Idrottsprofil 49 900 SEK Jönköping          
(3)
Diplomerad Massör med Idrottsprofil 24 900 SEK Jönköping          
(45)
Massage steg 1 2 995 SEK Jönköping          
(27)
Träning och friskvård
3D Reactiontraining 5 900 SEK Jönköping
Fördjupningskurs inom screening och behandlingstekninker 5 900 SEK Jönköping
Kinesiology Taping 1 995 SEK Jönköping          
(1)
Lic. Personlig Tränare & 3D Training Analysis 59 500 SEK Jönköping          
(12)

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med PRO Athlete och veta mer om deras kurser.

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Kontaktuppgifter

PRO Athlete

Cardio Club
Herkulesvägen 1
553 03 Jönköping

Tel: 0704-936528
Mobil 0704-936528
www.proathletesverige.com

Recensioner

          (5)
Mats Viberg   |   2017-11-08
Kroppens förmåga till läkning är magisk. Nu har jag fått ytterligare ett verktyg att "BOOSTA" denna naturliga process. Tack Staffan och Daniel för er proffesionella och personliga lärarinsats. Jag rekomenderar era kurser å det varmaste!! //Mats Viberg
          (5)
Andreas H   |   2017-10-29
En riktigt bra utbildning med riktigt bra lärare som håller hög nivå. Är du intresserad av 3D träning så är detta en utbildning för dig. Staffan och Daniel väver in 3D- tänket i kombo med det ”klassiska” tänket. Jag kan inte göra annat än att rekommendera just denna PT- utbildning då den ger dig så mycket mer än det klassiska tänket.
          (5)
Marcus Berntsson   |   2017-10-29
Detta har varit en mycket lärorik kurs, te.x. annat träningstänkande. Dessutom mycket varmt godtagande och människor. Kursen har levt upp till alla förväntningar och lite till. Jag skulle rekommendera denna kurs till andra utan tvekan.