Visa kurser.se som: Mobil

Hitta tomten som gömt sig i en kursbeskrivning och jultävla om en distanskurs 🎅🎄

Google Ads för ditt företag

Pineberry
Kursinformation
Distans, Rikstäckande
Enligt överenskommelse
Kommande starter
Sverige
Enligt överenskommelse  
Distans
Enligt överenskommelse  
Skraddarsydd Google Ads-kurs-Pineberry

Kursbeskrivning

Annonsering med Google Ads är ett snabbt och effektivt för dig att synas i samma stund som din målgrupp aktivt söker efter tjänsterna och produkterna du erbjuder.

Våra erfarna kursledare skräddarsyr en utbildning som passar just ditt företags unika förutsättningar, vare sig ni är helt nya till Google Ads eller om ni har grundkunskaperna men vill ta er annonsering till nästa steg.

Våra certifierade kursledare har lång praktisk erfarenhet av att hjälpa företag öka sina konverteringar och få fler kunder med digital marknadsföring. Tillsammans med er sätter de ihop ett kursprogram som passar era behov för att ni ska få ut det bästa möjliga resultat av er marknadsföring efter genomförd utbildning. Kontakta oss för en kostnadsfri offert på en utbildning som passar just er!

Kursinnehåll

Utbildningen är helt skräddarsydd efter era behov och förutsättningar. Exempel på moment vi vanligtvis fokuserar på är:

  • Möjligheterna med Google Ads (AdWords)
  • Förståelse för sökordsanalys och hur du sätter din strategi
  • Inblick i kontostruktur och best practice för annonser
  • Landningssidor & kampanjinställningar
  • Optimering och hur du bäst fördelar din budget
  • Följa upp din annonsering och förbättra dina resultat

Upplägg

Normalt sett ses vi över en heldag med pauser för fika och lunch, men kursen kan skräddarsys helt och hållet efter era behov. Kanske passar två halvdagar er bättre, eller behöver ni bara några timmars uppfräschning av någon speciell del av Google Ads?

Vid undervisning på annan ort än Stockholm tillkommer resa och ev. boende.

Google Ads för ditt företag

Den här utbildningen är i första hand för företag som vill ha en skräddarsydd utbildning för sina anställda, t.ex. för sin marknadsavdelning eller annan grupp inom företaget. Om du är ute efter en öppen utbildning för dig själv eller ett fåtal kollegor rekommenderar vi Webbdagarnas utbildning Introduktionskurs i Google Ads där vi på Pineberry är kursledare och föreläsare.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Det här är en företagsanpassad utbildning där programmet anpassas till er nivå. Den passar alla från kompletta nybörjare till de som har arbetat med Google Ads under en längre tid men som vill förbättra sina resultat.

Kostnader

Kontakta oss för offert

Kursledare

Simon Davidsson

Simon Davidsson

Head of SEM, Pineberry
Simon är Pineberrys Head of SEM och med flera års erfarenhet av digital annonsering med Google Ads. Han föreläser ofta runtom Sverige och är en återkommande medlem av teamet bakom Sökpodden. Han publicerar regelbundet artiklar om digital marknadsföring på vår blogg Sökmotorkonsult.se och är även kursledare för våra populära utbildningar inom Google Ads.

Pontus Karlsson

Pontus Karlsson

CPO, Pineberry

Pontus Karlsson är Pineberrys CPO och han har jobbat med sökmotoroptimering i över 10 år. Hans gedigna karriär inom digital marknadsföring har gett honom breda kunskaper inom SEO, SEM, annonsering i sociala medier, affiliatemarknadsföring och mycket mer. Hans ledord inom digital marknadsföring är ”syns man inte så finns man inte”, en filosofi som hjälpt honom att ständigt nå nya framgångar i hans karriär. Han är en återkommande röst i populära Sökpodden och en uppskattad kursledare på Webbdagarna Academy.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Google Ads för ditt företag.

Pineberry

Företagspresentation Pineberry

Sedan starten 2007 har Pineberry varit ett av Sveriges ledande byråer och utbildningsföretag inom sökmotoroptimering (SEO), sökordsannonserig (SEM) och annonsering i sociala medier som Facebook och Instagram. Vi hjälper löpande över 300 kunder att nå bättre lönsamhet från Google och...


Läs mer och visa alla kurser med Pineberry

Kontaktuppgifter till Pineberry

Pineberry

Kungsgatan 55
111 22 Stockholm

Tel: 08-559 23 991
Mobil 0736-50 87 20

Recensioner
Bli den första att recensera Google Ads för ditt företag!

Liknande kurser