Visa kurser.se som: Mobil

Hitta tomten som gömt sig i en kursbeskrivning och jultävla om en distanskurs 🎅🎄

Annonsering på Facebook och Instagram för ditt företag

Pineberry
Kursinformation
Distans, Rikstäckande
Enligt överenskommelse
Kommande starter
Sverige
Enligt överenskommelse  
Distans
Enligt överenskommelse  
annonsering-facebook-instagram-pineberry

Kursbeskrivning

Facebook Ads är en kraftfull annonsplattform som ger dig tillgång till de två största sociala mediekanalerna just nu med möjlighet att annonsera både på Facebook Instagram. Det finns över 6,3 miljoner svenskar på Facebook idag och det har aldrig varit lika viktigt att synas i sociala medier som idag. Facebook Ads ger dig möjlighet att effektivt och träffsäkert annonsera till just din målgrupp. Vi lär dig använda Facebooks annonsverktyg både teoretiskt och praktiskt under utbildning skräddarsydd för dina behov och förutsättningar.

Våra certifierade kursledare har lång praktisk erfarenhet av att hjälpa företag öka sina konverteringar och få fler kunder med digital marknadsföring. Tillsammans med er sätter de ihop ett kursprogram som passar era behov för att ni ska få ut det bästa möjliga resultat av er marknadsföring efter genomförd utbildning. Kontakta oss för en kostnadsfri offert på en utbildning som passar just er!

Annonsering på Facebook och Instagram för ditt företag

Den här utbildningen är i första hand för företag som vill ha en skräddarsydd utbildning för sina anställda, t.ex. för sin marknadsavdelning eller annan grupp inom företaget. Om du är ute efter en öppen utbildning för dig själv eller ett fåtal kollegor rekommenderar vi Webbdagarnas utbildning Annonsera på Facebook och Instagram där vi på Pineberry är kursledare och föreläsare. 

Utbildningen är helt skräddarsydd efter era behov och förutsättningar, hör av dig till oss så sätter vi ihop en företagsanpassad kurs bara för er!. Exempel på några av de saker vi går igenom på våra utbildningar.

  • Hur annonsering på Facebook och Instagram fungerar
  • Sätta rätt mål för din annonsering
  • Segmentera dina målgrupper och välja rätt kanal
  • Kontostruktur, kampanjinställningar, spårning och målgrupper
  • Skapa säljande annonser
  • Optimering, mätning och uppföljning av din annonsering för ännu bättre resultat

Upplägg

Normalt sett ses vi över en heldag med pauser för fika och lunch, men kursen kan skräddarsys helt och hållet efter era behov. Kanske passar två halvdagar er bättre, eller behöver ni bara några timmars uppfräschning av någon speciell aspekt av Facebook-annonsering?

Vid undervisning på annan ort än Stockholm tillkommer resa och ev. boende.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Det här är en företagsanpassad utbildning där programmet anpassas till er nivå. Den passar alla från kompletta nybörjare till de som arbetat med annonsering i sociala medier under en längre tid men vill få bättre resultat eller utmana sin strategi.

Kostnader

Kontakta oss för offert

Kursledare

Nicklas Krus

Nicklas Krus

Head of Paid Social, Pineberry
Pineberrys Head of Paid Social Nicklas Krus har lång erfarenhet av både digital annonsering och SEO. Med sitt norrländska lugn och sakkunnighet är han en uppskattad föreläsare och kursledare som får komplicerade aspekter av digital marknadsföring att låta enkelt. Nicklas medverkar även ofta i Sökpodden och skriver spännande inlägg om annonsering på Facebook på vår blogg Sökmotorkonsult.se.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Annonsering på Facebook och Instagram för ditt företag.

Pineberry

Företagspresentation Pineberry

Sedan starten 2007 har Pineberry varit ett av Sveriges ledande byråer och utbildningsföretag inom sökmotoroptimering (SEO), sökordsannonserig (SEM) och annonsering i sociala medier som Facebook och Instagram. Vi hjälper löpande över 300 kunder att nå bättre lönsamhet från Google och...


Läs mer och visa alla kurser med Pineberry

Kontaktuppgifter till Pineberry

Pineberry

Kungsgatan 55
111 22 Stockholm

Tel: 08-559 23 991
Mobil 0736-50 87 20

Recensioner
Bli den första att recensera Annonsering på Facebook och Instagram för ditt företag!

Liknande kurser