Visa kurser.se som: Mobil

Workshop- Yogawings- Stronger than yesterday.

Pilates Complete
Längd: 2,5 timmar
Plats: Göteborg
Startdatum: 2018-03-20 17:00
Språk: Svenska
Pris: 1 995 SEK

Info om Workshop- Yogawings- Stronger than yesterday.

Två dagar ( tisdag & torsdag) med 75 minuter Yogawings och din egen yogagunga att ta med hem!

Antigravity yoga, flygande yoga, yogaswing eller yogawings….. kärt barn har många namn. Oavsett vad du kallar den svävande yogan så kan vi utlova att du kommer att få nya upplevelser, kunskaper och färdigheter av den här workshopen. Med hjälp av hammockens instabilitet lär du dig att koppla på den stabiliserande, djupliggande muskulaturen i uppbyggande styrkeövningar. Du får bättre kontroll över kroppen, blir starkare inifrån och får dessutom en vilsam avlastning genom kroppens positioner i gungan. Klasserna avslutas med inversioner och restorativa övningar. Inga förkunskaper krävs.

Yogagungan med ny unik design är framtagen i ett samarbete mellan Milla och Saprema. Gungan har en bred del att sitta eller ligga i. Handtagen som hör till har nu ny design där det längsta handtaget nu istället är mjukt med stoppning så att du kan placera en fot i, en vad, huvudet, låret… ja möjligheterna är många! Denna nya design möjliggör många fler rörelser och asanas med gungan både för aktiv yoga och avslappning. Handtagen går att koppla bort om man vill använda gungan separat och går också utmärkt att använda som TRX. Måtten på “sittdelen” är: 240 x130 cm.

Du betalar det lägre priset ( 850 kr) om du enbart vill delta på workshopen, du betalar det högre priset ( 1995 kr) om du vill delta på workshopen och också köpa med dig en finfin yogagunga med vadderade fotstöd till förmånligt pris.

Tisdag 20 mars kl. 17.00 – 18.15
Torsdag 22 mars kl 17.00 – 18.15

Målgrupp

Passar alla

Kursens ledare

Milla Floryd

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Workshop- Yogawings- Stronger than yesterday..

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Pilates Complete

pilates complete

Pilates Complete - Pilates och yoga i Göteborg

I centrala Göteborg, i en vacker och inspirerande miljö, hittar du Pilates Complete, en unik träningsstudio med komplett pilatesstudio. Här kan du träna i grupp, med personlig tränare och gå spännande kurser i Pilates, Yoga och Garuda. På Pilates Complete...


Läs mer och visa alla kurser med Pilates Complete

Kontaktuppgifter till Pilates Complete

Pilates Complete

Kastellgatan 1
41307 Göteborg

Tel: 031-7890222
www.pilatescomplete.se