Visa kurser.se som: Mobil

Back to the roots - Teknik workshop i yoga

Pilates Complete
Kursinformation
Göteborg
1,5 timmar
550 SEK

Kursbeskrivning

Hur kan vi få yogan och positionerna att kännas bekväma, lätta och kraftfulla?

Under denna workshop dyker vi ner i några av de positioner som vi ofta möter på yogamattan och utforska tekniken. Vi kommer jobba praktisk för att hinna känna efter och reflektera. Här har du chansen att även ta med dig dina frågor och få hjälp.

Perfekt för dig som yogat förut och vill fördjupa dina kunskaper eller vill friska upp minnet.

Kursledare är Jessica Skårbratt som undervisar våra yogaklasser på Pilates Complete på måndagkvällar. Det som är så häftigt med Jessicas klasser och workshops är att oberoende av fokus eller intention finns det alltid kvaliteter som kan ge dig precis det du behöver, oavsett som målen är fysiska eller sinnliga.

yoga teknik workshop pilates complete

Målgrupp

Öppen för alla

Kostnader

550 kr

Kursledare

Jessica Skårbratt

Min resa som gruppträningsinstruktör tog sin början 1998 med step, dans och aerobic. Då var det något som fångade mig på riktigt. Nyfikenheten och glädjen i att kunna ta del av andra människors utveckling är det som drivit mig sen dess. Nu många år senare upplever jag det fortfarande minst lika roligt och givande som då.Min portfolio har breddats en hel del genom åren och idag ligger mitt fokus på yoga och pilates. Det som är så häftigt är att oberoende av fokus eller intention finns det alltid kvaliteter i varje klass som kan ge dig precis det du behöver just idag, oavsett som målen är fysiska eller sinnliga. Utveckling, inspiration och möjlighet till utmaningar för både kropp och själ är mina mål med varje klass.

Favoritövningar

Det är svårt att välja bara en, jag älskar flöden som binder samman övningar till en enhet, men alla slags rotationer ligger mig varmt och hjärtat för att de gör underverk.

Utbildningar

Global Yoga River Guide yoga certifiering samt kontinuerliga föreläsningar och workshops inom yoga.
Fullt certifierad STOTT PILATES® Instructor Levels 1 & 2: Essential och Intermediate.Även utbildad bla inom Body Pump och Body Jam från Les Mills, funktionell träning, Afro Power Dance, Step up, Aerobic.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Back to the roots - Teknik workshop i yoga.

Pilates Complete

pilates complete

Pilates Complete - Pilates och yoga i Göteborg

I centrala Göteborg, i en vacker och inspirerande miljö, hittar du Pilates Complete, en unik träningsstudio med komplett pilatesstudio. Här kan du träna i grupp, med personlig tränare och gå spännande kurser i Pilates, Yoga och Garuda. På Pilates Complete...


Läs mer och visa alla kurser med Pilates Complete

Kontaktuppgifter till Pilates Complete

Pilates Complete

Kastellgatan 1
41307 Göteborg

Tel: 031-7890222
www.pilatescomplete.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Back to the roots - Teknik workshop i yoga!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner